Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Tamaryszek zdobny niezalogowany
12 marca 2025r. o 12:04
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złotawordzawy Eukomis napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Jak Herr Tusk i kolorowy Rafałek wpuszcza legalnie do polski tyle naukowców z Afryki, to będzie wesoło w Polsce. Zobaczcie sobie na YouTube o marokańskiej mafii z Holandii jak okradali bankomaty w Holandii a później przenieśli się na Belgię i Niemcy bo Holendrzy zabezpieczyli banknoty w bankomatach.

Jak ty funkcjonujesz , skoro od rana już jesteś ,albo na haju, albo na głodzie ?

Na haju albo na głodzie ??
Co masz na myśli pisząc haj a co masz na myśli pisząc na głodzie ??

To co ty sprzedajesz jak teraz rżniesz głupa?
Herbatę?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~uleczony salcesonem niezalogowany
12 marca 2025r. o 12:09
~~Tamaryszek zdobny napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złotawordzawy Eukomis napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Jak Herr Tusk i kolorowy Rafałek wpuszcza legalnie do polski tyle naukowców z Afryki, to będzie wesoło w Polsce. Zobaczcie sobie na YouTube o marokańskiej mafii z Holandii jak okradali bankomaty w Holandii a później przenieśli się na Belgię i Niemcy bo Holendrzy zabezpieczyli banknoty w bankomatach.

Jak ty funkcjonujesz , skoro od rana już jesteś ,albo na haju, albo na głodzie ?

Herbatę?

Przychodzi pacjent do lekarza ;
- panie doktorze tracę pamięć
- od kiedy ?
-co od kiedy ??????
~~Kupiłem nick niezalogowany
12 marca 2025r. o 12:26
~~Tamaryszek zdobny napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złotawordzawy Eukomis napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Jak Herr Tusk i kolorowy Rafałek wpuszcza legalnie do polski tyle naukowców z Afryki, to będzie wesoło w Polsce. Zobaczcie sobie na YouTube o marokańskiej mafii z Holandii jak okradali bankomaty w Holandii a później przenieśli się na Belgię i Niemcy bo Holendrzy zabezpieczyli banknoty w bankomatach.

Herbatę?

To czyli jak człowiek legalnie sprzedaje marihuanę w Holandii , odprowadza za swoją prace podatki to w twoim rozumowaniu musi palić i być cały czas na haju lub jakimś głodzie??
Idąc twoim rozumowaniu , każda osoba w Polsce pracująca w sklepie z alkoholem to jest alkoholik na głodzie ??

Gdzie ty się wychowałeś ???
I nadal mi nie odpisałeś co masz na myśli pisząc haj i głód ??
~~ha ha niezalogowany
12 marca 2025r. o 12:32
Ktoś napisał: ~~Tamaryszek zdobny napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złotawordzawy Eukomis napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Jak Herr Tusk i kolorowy Rafałek wpuszcza legalnie do polski tyle naukowców z Afryki, to będzie wesoło w Polsce. Zobaczcie sobie na YouTube o marokańskiej mafii z Holandii jak okradali bankomaty w Holandii a później przenieśli się na Belgię i Niemcy bo Holendrzy zabezpieczyli banknoty w bankomatach.

Herbatę?

To czyli jak człowiek legalnie sprzedaje marihuanę w Holandii , odprowadza za swoją prace podatki to w twoim rozumowaniu musi palić i być cały czas na haju lub jakimś głodzie??
Idąc twoim rozumowaniu , każda osoba w Polsce pracująca w sklepie z alkoholem to jest alkoholik na głodzie ??

Ty zamiast kupować nick kup sobie trochę rozumu ,bo jesteś durny jak lewy but Kaczyńskiego /
12 marca 2025r. o 12:33
Ktoś napisał: ~~Tamaryszek zdobny napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złotawordzawy Eukomis napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Jak Herr Tusk i kolorowy Rafałek wpuszcza legalnie do polski tyle naukowców z Afryki, to będzie wesoło w Polsce. Zobaczcie sobie na YouTube o marokańskiej mafii z Holandii jak okradali bankomaty w Holandii a później przenieśli się na Belgię i Niemcy bo Holendrzy zabezpieczyli banknoty w bankomatach.

Herbatę?

To tak samo z kobietami do towarzystwa. W Niemczech kobieta do towarzystwa płaci normalne podatki co 3 miesiące jest badana a np w Holandii rano pani nauczyciel uczy wasze bąbelki matematyki a wieczorem zmienia wygląd i leci na 4h postać w okiennicach Amsterdamu.
~~Jasio niezalogowany
12 marca 2025r. o 12:35
A jak myślisz? Pytam bo po zadanym teraz pytaniu zastanowić się można w jakim stanie sam teraz jesteś .
~~Jasio niezalogowany
12 marca 2025r. o 12:39
~~Kupiłem nick napisał(a): [c

To tak samo z kobietami do towarzystwa. W Niemczech kobieta do towarzystwa płaci normalne podatki co 3 miesiące jest badana a np w Holandii rano pani nauczyciel uczy wasze bąbelki matematyki a wieczorem zmienia wygląd i leci na 4h postać w okiennicach Amsterdamu.

Ale ty ,,światowy' jesteś. Jak widzę oblatany też w temacie . A twoje dziecko kto uczy? Pani czy pan?
W Amsterdamie tak jest? A w Hamburgu nie?
12 marca 2025r. o 12:40
~~ha ha napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Tamaryszek zdobny napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złotawordzawy Eukomis napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Jak Herr Tusk i kolorowy Rafałek wpuszcza legalnie do polski tyle naukowców z Afryki, to będzie wesoło w Polsce. Zobaczcie sobie na YouTube o marokańskiej mafii z Holandii jak okradali bankomaty w Holandii a później przenieśli się na Belgię i Niemcy bo Holendrzy zabezpieczyli banknoty w bankomatach.

Herbatę?

Ty zamiast kupować nick kup sobie trochę rozumu ,bo jesteś durny jak lewy but Kaczyńskiego /

Dlaczego miałbym sobie kupić rozum ?? Bo pracuje i odprowadzam podatki , lubię swoją prace , zwiedzam sobie kraje , mam swoje mieszkanie i to jest powód żebym kupował rozum ??? Nie sądzę.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza