Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~dawny znajomy niezalogowany
13 marca 2025r. o 11:22
~~Brudnożółty Kosmos napisał(a): urzekła mnie Twoja historia
pisz,pisz ,pisz

Ciekawsza jest historia jak to Lucjan w zimową zamieć jechał na strajk by ratować Wizów.
Ciekawsza jest ta jak to kiedy służył w LWP jako wzorowy podoficer dostał powiastkę że rodzina mu się wzbogaci o kolejne rodzeństwo.
Takie to urzekające historie ze swojego życia tu opisywał Lucjan. Tylko nic nie napisał że go na godzinę internowano.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kupiłem nick niezalogowany
13 marca 2025r. o 11:26
~~ napisał(a): Gdzie ktokolwiek napisał że to jest dla niego interesujące?

Gdyby ciebie to nie interesowało nie napisał byś o zdjęciach.
13 marca 2025r. o 11:30
~~ napisał(a): Gdzie ktokolwiek napisał że to jest dla niego interesujące?

A druga sprawa dlaczego ktoś pomyślał że np zginęli wypadku samochodowym.

Zjadł je rekin
~~ niezalogowany
13 marca 2025r. o 12:20
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Gdzie ktokolwiek napisał że to jest dla niego interesujące?

Gdyby ciebie to nie interesowało nie napisał byś o zdjęciach.

A co miałem napisać? Abyś na dowód przedstawił tu akty zgonu?
~~Ołowiany Przypołudnik niezalogowany
13 marca 2025r. o 12:22
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Blond Cebulica napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pytanie 4 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Staroróżowy Jaśminowiec

Staroróżowy Jaśminowiec
Będąc z tobą szczery,oni mogą sobie kupować najlepszy sprzęt z Korei czy z USA za kolosalne sumy … w poważaniu to mam. Ale co z tego jak ten sprzęt nie będzie miał kto obsługiwać. Teraz faceci ubierają się w wąskie spodnie , malują paznokcie i ty myślisz ze on wsiądzie do czołgu ( chyba żeby zrobić kupę w stringi ). Polska młodzież chodzi uwalona prochem , napita alkoholem , polskiej młodzieży teraz bardziej potrzeba psychologa a nie wojska. A stara kadra wojskowa , nie oszukujmy się , co trzeci żołnierz to alkoholik tak jak wojsku ruskim lub ukraińskim.

wiem o tym ale szerzej kiedy wrócę...
z pisania tutaj nic nie mam (oprócz tego co mi płacą za post ;D ) a u ''buka'' to tylko praca dorywcza i hobby...
nara...
Dlaczego w Polsce nie ma tak jak w Niemczech?? Na każdym rogu miejsce do gier hazardowych z maszynami a idąc kawałek dalej można legalnie zakisić ogóra w boczku.
Skarb państwa zyska i dziura budżetowa byłaby mniejsza.

Chcesz żeby Tusk wprowadził twojej kasę fiskalną. ha ?

Mojej czyli komu … sprecyzuj proszę ??
Tej co ją ruchasz

Wiec muszę ciebie koleżko rozczarować , i coś tobie napisze. Jestem wdowcem , moja żona , teściowa , mama zginęły w tragicznym wypadku?

Interesuje ciebie w jakim czy już sobie odpuścisz ??

Teraz wiadomo dlaczego tak się wypowiadasz , jakbyś ciągle był na głodzie.
~~Bracia Rosjanie niezalogowany
13 marca 2025r. o 12:26
oprych napisał(a): Tarcza wschód

Planowane elementy projektu
edytuj
Projekt ma składać się m.in. z następujących elementów[6][5]

rowy przeciwczołgowe
palisady
drut kolczasty
zintegrowane zapory inżynieryjne
kamuflety do wysadzania
studzienkowanie dróg
pogłębianie rowów melioracyjnych
objazdy z przyczółkiem
przygotowane miejsca do niszczeń zaporowych
ukrycia dla żołnierzy i ludności cywilnej
magazyny materiałów
bunkry na środki rażenia
bunkry na środki bojowe
wieże systemu wykrywania
posterunki z Hesco
zabagnienia
zalesienia
planowane pola minowe
gniazda oporu
ukrycia (UBM)

Oczywiście - jasne jak słońce. Po co nam pieniądze na obronność?! Lepiej się rozbroić i powierzyć nasze bezpieczeństwo Putinowi.

No i po co nam europejscy sojusznicy? To zupełnie zbędne. Trzeba robić tak jak mówi Kreml , PiS I Konfa - wyjść z Unii, odciąć się od współpracy z Zachodem. Tak, żeby w razie rosyjskiej agresji Rosja mogła być pewna, że czeka ją pojedynek jeden na jeden (jak na „honorowych” bojowników przystało).Oni już się z tym nie kryją.
13 marca 2025r. o 12:36
~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a): ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: ~~Blond Cebulica napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pytanie 4 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Staroróżowy Jaśminowiec

Staroróżowy Jaśminowiec
Będąc z tobą szczery,oni mogą sobie kupować najlepszy sprzęt z Korei czy z USA za kolosalne sumy … w poważaniu to mam. Ale co z tego jak ten sprzęt nie będzie miał kto obsługiwać. Teraz faceci ubierają się w wąskie spodnie , malują paznokcie i ty myślisz ze on wsiądzie do czołgu ( chyba żeby zrobić kupę w stringi ). Polska młodzież chodzi uwalona prochem , napita alkoholem , polskiej młodzieży teraz bardziej potrzeba psychologa a nie wojska. A stara kadra wojskowa , nie oszukujmy się , co trzeci żołnierz to alkoholik tak jak wojsku ruskim lub ukraińskim.

wiem o tym ale szerzej kiedy wrócę...
z pisania tutaj nic nie mam (oprócz tego co mi płacą za post ;D ) a u ''buka'' to tylko praca dorywcza i hobby...
nara...
Dlaczego w Polsce nie ma tak jak w Niemczech?? Na każdym rogu miejsce do gier hazardowych z maszynami a idąc kawałek dalej można legalnie zakisić ogóra w boczku.
Skarb państwa zyska i dziura budżetowa byłaby mniejsza.

Chcesz żeby Tusk wprowadził twojej kasę fiskalną. ha ?

Mojej czyli komu … sprecyzuj proszę ??
Tej co ją ruchasz

Wiec muszę ciebie koleżko rozczarować , i coś tobie napisze. Jestem wdowcem , moja żona , teściowa , mama zginęły w tragicznym wypadku?

Interesuje ciebie w jakim czy już sobie odpuścisz ??

Teraz wiadomo dlaczego tak się wypowiadasz , jakbyś ciągle był na głodzie.

Co to znaczy na głodzie ??? Czyli masz na myśli ze chodzę głodny i nie mam co jeś?? Jeżeli tak myślisz, to zawsze możesz mnie wspomóc finansowo. Tylko nie zachowuj się jak sknera i wyślij 100€.
13 marca 2025r. o 12:37
~~Bracia Rosjanie napisał(a):
Ktoś napisał: oprych napisał(a): Tarcza wschód

Planowane elementy projektu
edytuj
Projekt ma składać się m.in. z następujących elementów[6][5]

rowy przeciwczołgowe
palisady
drut kolczasty
zintegrowane zapory inżynieryjne
kamuflety do wysadzania
studzienkowanie dróg
pogłębianie rowów melioracyjnych
objazdy z przyczółkiem
przygotowane miejsca do niszczeń zaporowych
ukrycia dla żołnierzy i ludności cywilnej
magazyny materiałów
bunkry na środki rażenia
bunkry na środki bojowe
wieże systemu wykrywania
posterunki z Hesco
zabagnienia
zalesienia
planowane pola minowe
gniazda oporu
ukrycia (UBM)

Oczywiście - jasne jak słońce. Po co nam pieniądze na obronność?! Lepiej się rozbroić i powierzyć nasze bezpieczeństwo Putinowi.

No i po co nam europejscy sojusznicy? To zupełnie zbędne. Trzeba robić tak jak mówi Kreml , PiS I Konfa - wyjść z Unii, odciąć się od współpracy z Zachodem. Tak, żeby w razie rosyjskiej agresji Rosja mogła być pewna, że czeka ją pojedynek jeden na jeden (jak na „honorowych” bojowników przystało).Oni już się z tym nie kryją.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza