~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: ~~Czeremcha zdobna napisał(a): Tak sobie po prostu spakowany wsiadłeś w pociąg i sobie pojechałeś . Zapewne na legitymację szkolną i kasą wybraną z książeczki SKO. I to od razu do Holandii?
Nie na początku wyjechałem do zachodniego sąsiada jeszcze jak były waluta marki. Później zarobiłem u Niemca i wyleciałem do Irysa. U irysa nauczyłem się angielskiego i poleciałem na drugą wyspę obok do Anglika. Po dłuższym czasie stwierdziłem że wracam na stały ląd i wylądowałem u Holendra.
prawdziwy z ciebie Fileas Fogg...;D
tylko nie odpowiedziałeś na to...zacytuję''
'' Tak sobie po prostu spakowany wsiadłeś w pociąg i sobie pojechałeś . Zapewne na legitymację szkolną i kasą wybraną z książeczki SKO.''
też o to pytam bo znany jest mi przypadek jak to gościu jedzie sobie na wycieczkę ,urywa się z niej bo czeka na niego wcześniej zapewne umówiony przewodnik ... lub przewodniczka ...;D
i teraz mam pytanie... ile w tobie czy w nim jest zwykłego patriotyzmu bo obaj piszecie o polskich sprawach ,polskich problemach a jednocześnie nie macie chęci na powrót by coś zrobić dla Polski...
a może wasz ''patriotyzm'' to tylko hasełka bez pokrycia bo oprócz tego że piszecie na polskim portalu , dla kraju to nic nie wnosi...raczej odwrotnie...
wprowadzacie chaos i siejecie wręcz nienawiść...
może to tylko wasze osobiste ''30 srebrników'' ? ;D