Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Kupiłem nick niezalogowany
13 marca 2025r. o 15:41
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czeremcha zdobna napisał(a): Tak sobie po prostu spakowany wsiadłeś w pociąg i sobie pojechałeś . Zapewne na legitymację szkolną i kasą wybraną z książeczki SKO. I to od razu do Holandii?

Nie na początku wyjechałem do zachodniego sąsiada jeszcze jak były waluta marki. Później zarobiłem u Niemca i wyleciałem do Irysa. U irysa nauczyłem się angielskiego i poleciałem na drugą wyspę obok do Anglika. Po dłuższym czasie stwierdziłem że wracam na stały ląd i wylądowałem u Holendra.

prawdziwy z ciebie Fileas Fogg...;D
tylko nie odpowiedziałeś na to...zacytuję''

'' Tak sobie po prostu spakowany wsiadłeś w pociąg i sobie pojechałeś . Zapewne na legitymację szkolną i kasą wybraną z książeczki SKO.''
też o to pytam bo znany jest mi przypadek jak to gościu jedzie sobie na wycieczkę ,urywa się z niej bo czeka na niego wcześniej zapewne umówiony przewodnik ... lub przewodniczka ...;D

i teraz mam pytanie... ile w tobie czy w nim jest zwykłego patriotyzmu bo obaj piszecie o polskich sprawach ,polskich problemach a jednocześnie nie macie chęci na powrót by coś zrobić dla Polski...
a może wasz ''patriotyzm'' to tylko hasełka bez pokrycia bo oprócz tego że piszecie na polskim portalu , dla kraju to nic nie wnosi...raczej odwrotnie...
wprowadzacie chaos i siejecie wręcz nienawiść...
może to tylko wasze osobiste ''30 srebrników'' ? ;D

Nie nie wyjechałem sobie na legitymację szkolną tylko wyjechałem pokazując paszport. Zawsze miałem paszport będąc nawet w szkole podstawowej. Chłopie ja wieku 15 lat chciałem do kuzyna poleciec i Amerykę zacząć zwiedzać tylko nie dostałem wizy w konsulacie w Krakowie bo byłem poborowym i odroczyli mi na rok.
A do Niemca wyjechałem z wujkiem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Sukces za sukcesem niezalogowany
13 marca 2025r. o 15:47
Tu nikt nie sieje więcej aniżeli ty zamętu , udzielasz się w każdym temacie , nie mając wiedzy podstawowej jak funkcjonuje państwo , w „Szkiełku”i TVN24 , tego nie przekazywali… więc skąd masz wiedzieć..??
ponad rok rządzą ci których wybrałeś , napisz choć o jednym pozytywnym sukcesie tego zbiorowiska
niekompetentnych łgarzy , Tygrysek dostał zagwozdkę , pląta sie bez wiedzy jak wybrnąć
w sprawie wielokrotnie karanego ministra z jego partii…
13 marca 2025r. o 15:53
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czeremcha zdobna napisał(a): Tak sobie po prostu spakowany wsiadłeś w pociąg i sobie pojechałeś . Zapewne na legitymację szkolną i kasą wybraną z książeczki SKO. I to od razu do Holandii?

Nie na początku wyjechałem do zachodniego sąsiada jeszcze jak były waluta marki. Później zarobiłem u Niemca i wyleciałem do Irysa. U irysa nauczyłem się angielskiego i poleciałem na drugą wyspę obok do Anglika. Po dłuższym czasie stwierdziłem że wracam na stały ląd i wylądowałem u Holendra.

prawdziwy z ciebie Fileas Fogg...;D
tylko nie odpowiedziałeś na to...zacytuję''

'' Tak sobie po prostu spakowany wsiadłeś w pociąg i sobie pojechałeś . Zapewne na legitymację szkolną i kasą wybraną z książeczki SKO.''
też o to pytam bo znany jest mi przypadek jak to gościu jedzie sobie na wycieczkę ,urywa się z niej bo czeka na niego wcześniej zapewne umówiony przewodnik ... lub przewodniczka ...;D

i teraz mam pytanie... ile w tobie czy w nim jest zwykłego patriotyzmu bo obaj piszecie o polskich sprawach ,polskich problemach a jednocześnie nie macie chęci na powrót by coś zrobić dla Polski...
a może wasz ''patriotyzm'' to tylko hasełka bez pokrycia bo oprócz tego że piszecie na polskim portalu , dla kraju to nic nie wnosi...raczej odwrotnie...
wprowadzacie chaos i siejecie wręcz nienawiść...
może to tylko wasze osobiste ''30 srebrników'' ? ;D

Nie nie wyjechałem sobie na legitymację szkolną tylko wyjechałem pokazując paszport. Zawsze miałem paszport będąc nawet w szkole podstawowej. Chłopie ja wieku 15 lat chciałem do kuzyna poleciec i Amerykę zacząć zwiedzać tylko nie dostałem wizy w konsulacie w Krakowie bo byłem poborowym i odroczyli mi na rok.
A do Niemca wyjechałem z wujkiem.

I weź proszę mi nie pisz że nic nie robię dla polski. Np w tym roku zagłosuję na Mentzena. Przyjeżdżając robię zakupy , opłacam podatek za nieruchomość , opłacam czynsz za mieszkanie, prąd , gaz, jak jestem w Polsce to tankuje auto i to jest mało ??? Ja uważam ze bardzo dużo. Tak nie jestem żaden patriota i nigdy tego nie ukrywałem, ale nie ukrywam że chciałbym wrócić do polski ale po jakiego grzyba ?? Żeby zastanawiać się czy ktoś czasami mnie nie podpi€rdoli na policję bo głośniej muzyka leci albo będę krył się z piwem po lasach żeby nie dostać mandatu.
~~Brudnożółty Kosmos niezalogowany
13 marca 2025r. o 15:59
skontaktuj się z Jurko61 z Hamburga
on pomoże dokonać wyboru
jeżeli ojro zostawiasz w Polsce
no prawie patriota jesteś
13 marca 2025r. o 16:03
Koleżko ja nie wyjechałem z polski bo w Polsce nie było pracy, bo praca była zawsze tylko było potrzeba się ruszyć za nią. Jak nie w Bolesławcu to można zawsze było wyjechać do Wrocławia lub wyrobić sobie książeczkę ze sanepidu że możesz pracować z żywnością i wyjechać na okres wakacyjny nad morze serwować rybki.
13 marca 2025r. o 16:07
~~Brudnożółty Kosmos napisał(a): skontaktuj się z Jurko61 z Hamburga
on pomoże dokonać wyboru

Opłacam podatek za nieruchomość
Opłacam czynsz , prąd , gaz
Tankuje auto
Wspomagam bezdomnych kupując im tatrę mocną lub harnasia + 5 zł daje im na bułkę.
I ty uważasz ze to mało ??
~~Jurko61 aus Deutschland niezalogowany
13 marca 2025r. o 16:09
~~Brudnożółty Kosmos napisał(a): skontaktuj się z Jurko61 z Hamburga
on pomoże dokonać wyboru

Jestem, jestem , kto pyta i o co pyta , wiedząc że informacja kosztuje?
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
13 marca 2025r. o 16:54
~~Kupiłem nick napisał(a): Koleżko ja nie wyjechałem z polski bo w Polsce nie było pracy, bo praca była zawsze tylko było potrzeba się ruszyć za nią. Jak nie w Bolesławcu to można zawsze było wyjechać do Wrocławia lub wyrobić sobie książeczkę ze sanepidu że możesz pracować z żywnością i wyjechać na okres wakacyjny nad morze serwować rybki.

piszesz okólnikami ...sloganki i hasełka na mnie nie działają...
i jeszcze jedno...nie wierzę w przypadki...
że jechałeś tam bez żadnego zabezpieczenia bo pierwszy lepszy patrol widząc cię śpiącego na ławeczce w parku by 'zawinął'...;D
piszesz że opłacasz czynsz ,prąd i gaz? czynsz rozumiem ale reszta?...kto z tego korzysta ? ;D
fundujesz bezdomnym piwka a na bułkę dajesz pięć złotych?
no proszę nie tylko Fileas a jeszcze miłosierny samarytanin...;D
po co to piwo?...może za to co na nie wydajesz lepiej kupić kawałek sera czy kiełbaski?....ale ty wybierasz zakup piwa....;D

MYŚLĘ GOŚCIU ŻE PISZESZ TU JAKĄS BAJKĘ Z 'MCHU I PAPROCI'...;D
a mamy tu już dwóch bajkopisarzy z przerośniętym 'ego' i chyba chcesz im dorównać...

nie chce mi się więcej pisać bo szykuję się do oglądania tenisa...
wpadną koledzy ,piwko ,chipsy i koreczki drobiowo-serowe do drinusi...
będą emocje bo obstawiłem przegraną Świątek wygraną Griekspoora ,Miedwiediewa , Bencić i Andriejewej......;D

ale ty pisz chłopie ...pisz...

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo