Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Ciepły Wacek niezalogowany
30 marca 2025r. o 20:04
Oglądam właśnie spotkanie "kandydata" K.Nawrockiego w Sanoku. Słucham i słyszę same kłamstwa brednie i półprawdy (gdzie podział się ten rosnący nos). Na spotkaniu widzę ludzi otumanionych, podatnych na prowokacyjne nawoływania stojących w tłumie kilku "klakierów", krzyczących "prowokacja, prowokacja", "Karol nasz kandydat" i "je....ć Tuska"! Widziałem dumnego "kandydata" kiwajacego z aprobatą głową (dumnego niczym paw). Wstyd!!! A jeszcze bardziej zdziwiłem się jak powiedział o potrzebie otwarcia się na wschód bez podania kraju na który mielibyśmy się otworzyć (pewnie to zależeć będzie od kaprysu prezesa). Teraz wiem jedno ten "gość" nigdy nie będzie moim "kandydatem" (Obywatelski, to jakaś kpina)!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brązoworuda Brzoza niezalogowany
30 marca 2025r. o 20:46
~~Ciepły Wacek napisał(a): Oglądam właśnie spotkanie "kandydata" K.Nawrockiego w Sanoku. Słucham i słyszę same kłamstwa brednie i półprawdy (gdzie podział się ten rosnący nos). Na spotkaniu widzę ludzi otumanionych, podatnych na prowokacyjne nawoływania stojących w tłumie kilku "klakierów", krzyczących "prowokacja, prowokacja", "Karol nasz kandydat" i "je....ć Tuska"! Widziałem dumnego "kandydata" kiwajacego z aprobatą głową (dumnego niczym paw). Wstyd!!! A jeszcze bardziej zdziwiłem się jak powiedział o potrzebie otwarcia się na wschód bez podania kraju na który mielibyśmy się otworzyć (pewnie to zależeć będzie od kaprysu prezesa). Teraz wiem jedno ten "gość" nigdy nie będzie moim "kandydatem" (Obywatelski, to jakaś kpina)!!!

To jest kandydat brudasa z Żoliborza !
~~Gorący Wauś niezalogowany
30 marca 2025r. o 20:56
~~Ciepły Wacek napisał(a): Oglądam właśnie spotkanie "kandydata" K.Nawrockiego w Sanoku. Słucham i słyszę same kłamstwa brednie i półprawdy (gdzie podział się ten rosnący nos). Na spotkaniu widzę ludzi otumanionych, podatnych na prowokacyjne nawoływania stojących w tłumie kilku "klakierów", krzyczących "prowokacja, prowokacja", "Karol nasz kandydat" i "je....ć Tuska"! Widziałem dumnego "kandydata" kiwajacego z aprobatą głową (dumnego niczym paw). Wstyd!!! A jeszcze bardziej zdziwiłem się jak powiedział o potrzebie otwarcia się na wschód bez podania kraju na który mielibyśmy się otworzyć (pewnie to zależeć będzie od kaprysu prezesa). Teraz wiem jedno ten "gość" nigdy nie będzie moim "kandydatem" (Obywatelski, to jakaś kpina)!!!

100/100
~~Bandyci czekaja niezalogowany
przedwczoraj o 6:12
Nowogrocki to kandydat wszystkich bandytów. Kolejka do ułaskawienia jest bardzo długa.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
przedwczoraj o 7:24
czekajmy dzisiaj na 12-ą...
czeka na tą godzinę i zbynio''zero'' ...
ciekawe czy ma spakowane kapcie i szczoteczkę do zębów...
a może tak jak Matecki ma już ''wcześniej umówioną'' wizytę u lekarza lub wywiad w RUS-publice...;D
~~Pomarańczowy Lemon niezalogowany
przedwczoraj o 7:34
Oglądam TVP info a tu info że w Sudetach ma być śnieg, a to już planeta nie płonie?
~~Jasnożółty Biały niezalogowany
przedwczoraj o 7:48
Ja czekam na Jońskiego może coś powie o nielegalnych imigrantach czy będą no bo czeba biednym ludziom znaleźć swoje miejsce na ziemi.
~~Twoje miejsce niezalogowany
przedwczoraj o 12:14
~~Jasnożółty Biały napisał(a): Ja czekam na Jońskiego może coś powie o nielegalnych imigrantach czy będą no bo czeba biednym ludziom znaleźć swoje miejsce na ziemi.

Co ty bierzesz ? Wiadomo że Polska nie przyjmie emigrantów.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Villaro zaprasza