Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~J23 niezalogowany
1 kwietnia 2025r. o 17:47
"Polska to bardzo nudny kraj, skoro resort odpowiedzialny za bezpieczeństwo i ład wewnętrzny ma czas i zasoby ludzkie na dogłębne, wielomiesięczne badanie sprawy przemowy swojego byłego szefa, który na wiecu brzmiał tak jakby wstał prosto od suto zastawionego stołu."....
.....winę ponoszą podmuchy wiatru. Wyjątkowo złośliwe podmuchy - dodajmy, bo nie zniekształcające przemówień innych ważnych osobistości w czasie pamiętnej uroczystości. Jak widać tego dnia przyroda zagięła parol jedynie na Kierwińskiego :-) "
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
1 kwietnia 2025r. o 17:56
"Jestem przeciwnikiem płacenia za większość kierunków humanistycznych w tym kraju, bo kształtują, nieprzygotowanych do życia i rynku pracy i.d.i.o.t.ó.w " (Przemysław Wipler -konfederacja)
Kolega Mentzena!!
~~Ciekawe niezalogowany
1 kwietnia 2025r. o 18:00
Pancerne motylki sobie latały i jakoś podmuchy wiatru im nie przeszkadzały?
~~J23 niezalogowany
1 kwietnia 2025r. o 18:03
Biedny ten Kierwiński....już drugi potężny żywioł przeciwko niemu.....najpierw mu zalało a teraz okazuje się że zawiało :-)
~~J23 niezalogowany
1 kwietnia 2025r. o 18:12
"Jestem przeciwnikiem płacenia za większość kierunków humanistycznych w tym kraju, bo kształtują, nieprzygotowanych do życia i rynku pracy i.d.i.o.t.ó.w " (Przemysław Wipler -konfederacja)

To kłamstwo. Wipler tak nigdy nie powiedział .
~~Błękitnozielona Runianka niezalogowany
1 kwietnia 2025r. o 18:16
~~J23 napisał(a): "Jestem przeciwnikiem płacenia za większość kierunków humanistycznych w tym kraju, bo kształtują, nieprzygotowanych do życia i rynku pracy i.d.i.o.t.ó.w " (Przemysław Wipler -konfederacja)

To kłamstwo. Wipler tak nigdy nie powiedział .

~~J23 niezalogowany
1 kwietnia 2025r. o 18:17
To już pisać we własnym imieniu nie potrafisz ? Podszywasz się pod J23 ?
~~J23 niezalogowany
1 kwietnia 2025r. o 18:18
Przecież to ja jestem J23. Nie poznajesz mnie Herman?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza