Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wypadek pod Tomaszowem Bolesławieckim: Rowerzysta w szpitalu po zderzeniu z autem
~~Tirowiec2 niezalogowany
9 kwietnia 2025r. o 19:38
~~concept napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Tirowiec napisał(a): Pytanie jak jechał rowerzysta? Tam nie ma pobocza i mógł sobie jak to ...arze w mieście - metr od pobocza. Zastosowana autokorekta

Ale wiesz, że rowerzysta wcale nie musi jechał 10cm od brzegu jezdni aby właśnie "jaśnie pan" w samochodzie go wyprzedzał na tzw. zapałkę?

Proszę Cię, z taką znajomością KRD nie wsiadaj za kierownicę jakiegokolwiek pojazdu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Dominik niezalogowany
9 kwietnia 2025r. o 22:00

Proszę osobę poszkodowaną w wypadku lub jej rodzinę o kontakt, przekażę przydatne informacje, Dominik tel. 664 694 990
~~Stefan niezalogowany
10 kwietnia 2025r. o 11:54
Strach jeździć rowerem po polskich drogach .Nie wiesz kiedy ktoś może Cię potrącić , a nawet wysłać na tamten świat .
~~kierow niezalogowany
10 kwietnia 2025r. o 16:10
~~Stefan napisał(a): Strach jeździć rowerem po polskich drogach .Nie wiesz kiedy ktoś może Cię potrącić , a nawet wysłać na tamten świat .

Strach jeździć po polskich drogach - rowery na środku, w poprzek, na pasach.
~~Tanie wino niezalogowany
10 kwietnia 2025r. o 17:02
Kierowcy samochodów wpatrzeni w smartfony zamiast w drogę, baby zajęte makijażem zamiast skupić się na kierowaniu,na koniec,, policja ", w trybie pracy,nic nie widziałem,nic nie słyszałem,to rzeczywistość polskich dróg
~~957 niezalogowany
11 kwietnia 2025r. o 7:51
~~Tanie wino napisał(a): Kierowcy samochodów wpatrzeni w smartfony zamiast w drogę, baby zajęte makijażem zamiast skupić się na kierowaniu,na koniec,, policja ", w trybie pracy,nic nie widziałem,nic nie słyszałem,to rzeczywistość polskich dróg

Fajnie, tylko to rowerkami jeżdżą ci, którzy mają słuchawki w uszach sami często zerkając do telefoników.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo