Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
15 kwietnia 2025r. o 10:27
M21W2 napisał(a): Po tym co ty Januszu Jaśminowcu wypisujesz jedyną adekwatną odpowiedzią jest to abyś wziął przykład z Rafała Trzaskowskiego i udał się do psychologa lub psychiatry ...... Powyżej podałem twoje dane osobowe, biegiem na policję. Jak tam spotkałeś się ze swoim " sygnalistą " , tym co ci się chwalił że chciał mi przyp..... dolić. Dopisane 15.04.2025r. o godz. 09:28:Januszku, Pozdrawiam i miłego dnia życzę.

swoje lamenty pajacu zachowaj na później ...
podałeś powyżej moje ''dane''? ...nie rżnij głupa bo kopie twoich postów pokazałem ci i mało ci szczęka nie wypadła...;D
dlaczego o tym nie piszesz?
będziesz miał okazję z nich się tłumaczyć a ''no mercy''...;D

pytałem cię o tego wydumanego przez ciebie ''sygnalistę '' i dlaczego nie odpowiedziałeś?...kogo tym razem chcesz wkręcić w swoje brudy?

ja teraz robię sobie kawkę i się ułożę przed tivi bo zaraz Monachium później Barcelona a ty się nurzaj w swoim szambie...;D
tam twoje miejsce...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ale czasy niezalogowany
15 kwietnia 2025r. o 14:03
Na ekranie przy drodze jakiś czubek napisał nacjonalistyczny tekst. Nie ma co tłumaczyć bo ograniczenie umysłowe nie podlega leczniu.
~~Hortensja ogrodowa niezalogowany
15 kwietnia 2025r. o 14:06
Nacjonalistyczny? Wytłumacz o co ci chodzi .
~~Ceglasta Diaskia niezalogowany
15 kwietnia 2025r. o 15:08
STOSUJE ''UBECKIE METODY''? :D
Lucjan? Jurek? ...nadęte bufony ...;D ...nic więcej ...
obleśny ,kłamliwy grubas?...łgarz i oszczerca kobiety za co tu przepraszał a to kogo jeszcze oczerniał usilnie ukrywa...;D

Większego i głupszego „Patafiana i Bufona”
nie można sobie wyobrazić , Jasienku ofajtany po
pachy , Ty możesz wiesz co …..???
Du aufgeblasene Clown …!!
Byłeś , jesteś i pozostaniesz burakiem szukającym poklasku …
Kiedy sprawa bo się doczekać nie mogę …???
~~Nie jan niezalogowany
15 kwietnia 2025r. o 15:16
jasiek morus
obleśny ,kłamliwy grubas?...łgarz i oszczerca kobiety za co tu przepraszał a to kogo jeszcze oczerniał usilnie ukrywa...;D
Dawaj szczegóły po nazwiskach.
~~Szok niezalogowany
15 kwietnia 2025r. o 15:20
~~Nie jan napisał(a): jasiek morus

Koleś nawiedzony . Za jakieś cudze spory wytacza największe armaty jak do morderców. Ale niech napisze co jemu zrobili. Bo tego tu brak. Konkrety .
~~Ten czwarty niezalogowany
15 kwietnia 2025r. o 15:21
~~Nie jan napisał(a): jasiek morus

D
~~tEN CZWARTY niezalogowany
15 kwietnia 2025r. o 15:25
~~Ten czwarty napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Nie jan napisał(a): jasiek morus

Dokładnie Janusz . Ale co oni tobie konkretnie zrobili? Bo jakiś tam zadawniony drobny spór z obcą babą której ty nie znasz to chyba mało.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza