Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~A on wie co sam pisał niezalogowany
15 kwietnia 2025r. o 6:40
~~ napisał(a): A jak Lucjan pisał o Janie per ,,c.i.o.t.a''?
Myślisz Lucjanku że bolecnauci nie pamiętają? ?

Niech on poszuka co pisał i pisze o nas. Nie przebiera w słowach . "Kmiotek" to jedno z najbardziej delikatnych jego inwektyw.
Bolecnanci bardzo dobrze pamiętają techniki zaczepiania , podjudzania i prowokowania kolejnych rozmówców, A było ich tu trochę. Alter , Skorn , PZD , Lucjan , PRL , Jurek , panem. Każdy z nich miał tu z tym typem przeprawy . Pewnie nie wszystkich tu wymieniono. Jak to było z prowokowaniem PZD po to żeby go do sądu podać ? Kto pisał o jego dzieciach i rampie ? Kto się chlubił że nie podał mu ręki koło biedry ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~stary Bolecnauta niezalogowany
15 kwietnia 2025r. o 6:55
~~Chyba tak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Sadziec Kirowy napisał(a): Prawda jest taka , że xuja tam załatwił. Pani komisarz wczytała sie w posty na forum i dotarło do niej z jakim bucem ma do czynienia , wiec pokazała mu środkowy palec .

Policjanci w tych czasach są bardziej wykształceni , więc widzą z kim mają do czynienia. Przyjmują buca z musu ale widzą że to taka forumowa menda. Niech zbiera materiały , notuje i zanosi na komendę. A gdy w końcu doczekamy się pozwu pokażemy mu kim jest.

Czy wy myślicie że jakaś pani komisarz nie ma co robić tylko siedzieć na forum i czytać posty? I jeszcze się w nie WCZYTYWAĆ? ;] Dla wyjaśnienia. Skoro skierowała sprawę do prokuratury to gdzie jest jej ,,środkowy palec''?
Każdy normalny człowiek tak powinien reagować jeśli ktokolwiek narusza jego niezbywalne prawa. A jeśli już o ,,mendach'' to jaką ,,mendą '' na dodatek głupią i nieodpowiedzialną musi być ten który upublicznia na forum dane osobowe prawnie chronione?
Pokażemy mu kim jest?
Kto pokaże? Ty co to teraz podpisujesz się ,,,chyba tak''? To ,,chyba '' to imię czy nazwisko? ;]] Dlaczego sam teraz się nie podpisujesz?
Sprawa jest prosta i dlatego teraz ,,chyba tak'' ma ciepło w gaciach bo skoro otwartym tekstem pisze się tu że M21w2 i Pan M udostępniali tu dane to kto tu komu co pokaże? Myślę że to już dotarło do tego który teraz usilnie stara się sprawę zaciemnić i przekierować na to co jest tu najmniej istotne.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
15 kwietnia 2025r. o 7:00
~~A on wie co sam pisał napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): A jak Lucjan pisał o Janie per ,,c.i.o.t.a''?

Niech on poszuka co pisał i pisze o nas. Nie przebiera w słowach . "Kmiotek" to jedno z najbardziej delikatnych jego inwektyw.
Bolecnanci bardzo dobrze pamiętają techniki zaczepiania , podjudzania i prowokowania kolejnych rozmówców, A było ich tu trochę. Alter , Skorn , PZD , Lucjan , PRL , Jurek , panem. Każdy z nich miał tu z tym typem przeprawy . Pewnie nie wszystkich tu wymieniono. Jak to było z prowokowaniem PZD po to żeby go do sądu podać ? Kto pisał o jego dzieciach i rampie ? Kto się chlubił że nie podał mu ręki koło biedry ?

czytam co tu piszesz pajacu i w odpowiedzi masz to...

M21W2 ......listopad 2020 ....... 3 godz. 13 min. temu

Rozumiem Januszka , on był jest i zostanie śmierdzącą parówą .

..................................................................

Pannazdzieckiem ..... ....................2 godz. 50 min. temu

M21W2 napisał(a):

Rozumiem Januszka , on był jest i zostanie śmierdzącą parówą .
I zaś muszę przyznać Ci rację Lucjanie . Parówa parówą pozostanie ,

15 kwietnia 2025r. o 7:21
~~A on wie co sam pisał napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): A jak Lucjan pisał o Janie per ,,c.i.o.t.a''?

''kmiotek'' to delikatne?...no to dawaj te inne...;D
judzisz tu od dawna zakłamując rzeczywistość...

ja nie prowadziłem ''śledztwa'' i nie zabiegałem nigdy o to by znać nazwiska i adresy altera czy skorna- robił to kłamliwy grubas panem...
pzd to był szmaciarz który za to co wyprawiał za wulgarne wyzwiska później skończył w sądzie...
PRL?...TEN KTÓRY JAKO ZALOGOWANY NIGDY MNIE NIE OBRAZIŁ ZA TO PISAŁ O LUCJANIE ŻE STOSUJE ''UBECKIE METODY''? :D
Lucjan? Jurek? ...nadęte bufony ...;D ...nic więcej ...
obleśny ,kłamliwy grubas?...łgarz i oszczerca kobiety za co tu przepraszał a to kogo jeszcze oczerniał usilnie ukrywa...;D

''Kto pisał o jego dzieciach i rampie ?'' ano on sam ....podawał tu nawet imiona nie tylko dzieci ale i wnuczki...;D
o rampie?...ano też sam jak to chlał winka ze ''słoniem'' kiedy jego dzieciaka zabrano mu do domu dziecka...

a przypomnij jak to się tu ''chełpił'' że dał Swietce 20 złotych napiwku kiedy to szukał swojego ''katharsis''...;D

tak ...nie podałem mu ręki ani w biedrze ani na korytarzu sądowym kiedy przez pół korytarza leciał do mnie licząc na to że się chyba przywitam...

więc jeśli już pajacu fantazjujesz tu to zdobądź się chociaż na odrobinę faktów...;D
ale ty brzydzisz się prawdą...;D

pisz dalej bo ja kreślę zakłady do STS-u i na więcej nie mam czasu...zwłaszcza dla kogoś takiego jak ty...;D

~~Kryminal niezalogowany
15 kwietnia 2025r. o 7:27
Przestępcy czekają na ułaskawiwnia Sutenera. Niedoczejanie wasze.
15 kwietnia 2025r. o 7:27
aha...zapomniałeś pajacu do listy moich ''wrogów'' dorzucić qwax-a...;D
tyle że ...

14240
M21W2 13 min. temu
~~qwerty , twoja odpowiedź świadczy o tobie , żel mi ciebie , tak po prostu po ludzku .
Przepraszam że w poprzednim poście na twoje życzenie odpowiedziałem adekwatnie .
Nie twoją winą jest odczłowieczenie , nie odpowiadasz za odziedziczone geny .

Dopisane 09.10.2022r. o godz. 18:46:

Januszku , dziecko drogie , wszystkim bez wyjątku odpowiadam adekwatnie , tobie parówo tym razem też . bydlaku , zamknij ryja , jak cytujesz to cytuj całość , komu i dlaczego odpowiedziałem tak jak na to zasłużył .

Co za gnida wciska ryja

;D ;D ;D

jeden pościk Lucusiaa w nim kwintesencja Lucusiowego chamstwa...
parówa ,bydlak ,gnida...

~~Ruski mir niezalogowany
15 kwietnia 2025r. o 8:33
Sutener i MEMcen to kandydaci Kremla.
Ameby umysłowe.
14240
M21W2
15 kwietnia 2025r. o 9:28
Po tym co ty Januszu Jaśminowcu wypisujesz jedyną adekwatną odpowiedzią jest to abyś wziął przykład z Rafała Trzaskowskiego i udał się do psychologa lub psychiatry ...... Powyżej podałem twoje dane osobowe, biegiem na policję. Jak tam spotkałeś się ze swoim " sygnalistą " , tym co ci się chwalił że chciał mi przyp..... dolić.

Dopisane 15.04.2025r. o godz. 09:28:

Januszku, Pozdrawiam i miłego dnia życzę.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza