~~A on wie co sam pisał napisał(a): Ktoś napisał: ~~ napisał(a): A jak Lucjan pisał o Janie per ,,c.i.o.t.a''?
Myślisz Lucjanku że bolecnauci nie pamiętają? ?
Niech on poszuka co pisał i pisze o nas. Nie przebiera w słowach . "Kmiotek" to jedno z najbardziej delikatnych jego inwektyw.
Bolecnanci bardzo dobrze pamiętają techniki zaczepiania , podjudzania i prowokowania kolejnych rozmówców, A było ich tu trochę. Alter , Skorn , PZD , Lucjan , PRL , Jurek , panem. Każdy z nich miał tu z tym typem przeprawy . Pewnie nie wszystkich tu wymieniono. Jak to było z prowokowaniem PZD po to żeby go do sądu podać ? Kto pisał o jego dzieciach i rampie ? Kto się chlubił że nie podał mu ręki koło biedry ?
''kmiotek'' to delikatne?...no to dawaj te inne...;D
judzisz tu od dawna zakłamując rzeczywistość...
ja nie prowadziłem ''śledztwa'' i nie zabiegałem nigdy o to by znać nazwiska i adresy altera czy skorna- robił to kłamliwy grubas panem...
pzd to był szmaciarz który za to co wyprawiał za wulgarne wyzwiska później skończył w sądzie...
PRL?...TEN KTÓRY JAKO ZALOGOWANY NIGDY MNIE NIE OBRAZIŁ ZA TO PISAŁ O LUCJANIE ŻE STOSUJE ''UBECKIE METODY''? :D
Lucjan? Jurek? ...nadęte bufony ...;D ...nic więcej ...
obleśny ,kłamliwy grubas?...łgarz i oszczerca kobiety za co tu przepraszał a to kogo jeszcze oczerniał usilnie ukrywa...;D
''Kto pisał o jego dzieciach i rampie ?'' ano on sam ....podawał tu nawet imiona nie tylko dzieci ale i wnuczki...;D
o rampie?...ano też sam jak to chlał winka ze ''słoniem'' kiedy jego dzieciaka zabrano mu do domu dziecka...
a przypomnij jak to się tu ''chełpił'' że dał Swietce 20 złotych napiwku kiedy to szukał swojego ''katharsis''...;D
tak ...nie podałem mu ręki ani w biedrze ani na korytarzu sądowym kiedy przez pół korytarza leciał do mnie licząc na to że się chyba przywitam...
więc jeśli już pajacu fantazjujesz tu to zdobądź się chociaż na odrobinę faktów...;D
ale ty brzydzisz się prawdą...;D
pisz dalej bo ja kreślę zakłady do STS-u i na więcej nie mam czasu...zwłaszcza dla kogoś takiego jak ty...;D