~~Janusz napisał(a): A jak to było z Lucjanem jak to wtryniał się w sprawy bratanka?
~~Ciemnożółta Śliwa napisał(a): Więc zakończ tą farsę , zdobądź się na uznanie
złego postępowania z twojej strony …
~~Ciemnożółta Śliwa napisał(a): Kulturalny , inteligentny człowiek po takiej rozmowie
zrozumiałby swój błąd , choć częściowo by się zreflektował zaprzestając ingerencję w prywatne sprawy mojej rodziny ,
w moje prywatne sprawy ingerował kiedyś padnięty szmaciarz ,później oczerczy grubas i twój brat...
pokazałem mu kopie jego postów...nic ci o nich nie wiadomo?...czyżby?
przecież nic innego mnie nie pokierowało by Jasia odwiedzić .. wytłumaczyłem mu w jakim błędzie jest opisując tu nieprawdę uzyskaną od przyjaciela -sygnalisty , widocznie nie zrozumiał moich intencji , dzisiaj wylewa krokodyle łzy , ktoś jednorazowo wpisał niedokładne dane ( wrażliwe)
przyznajesz że odwiedziłeś mnie ...skąd wiedziałeś gdzie?...z książki telefonicznej? ;D
które nie wprowadziły żadnych negatywnych zmian
w życiu osobistym Jana , ponieważ były wpisane do tematu gdzie ktoś potrzebował fachowej pomocy
w sprawie remontu łazienki .. nikt tego nie wspomina poza Janem , jednorazowy może i niefortunny wpis
ty to piszesz poważnie ?
to skąd nagle wysyp anonimowych komentarzy łącznie z tymi który po zmianie algorytmu są jednoznaczne i ukierunkowane?,
jednorazowy ''niefortunny wpis''?... złapanego złodzieja tez określisz że to było ''niefortune'' że dał się złapać? ;D
Autorstwo Jana…
Folksdojcz- czyli Jurek
Zamiatający plac u niemca ( skąd takie informacje)
moje ''autorstwo''?
no to cytując tu twojego chamskiego braciszka napiszę tak...łącznie z datą wpisu ...
M21W2....... .............................
Ktoś napisał: ~~Prawnik do wynajęcia napisał(a): Lucjan nie śpij. Rób zrzuty i wystosuj swoje kolejne ŻĄDANIA.
Dopisane 11.08.2024r. o godz. 08:59:Miłej niedzieli hejterzy .
Mogę napisać w swoim imieniu, żądam podania faktów, co ja pisałem , na której stronie i w jakim temacie.
a może chcesz cały wpis?...chcesz? ;D
Nie obrażaj , nie będziesz obrażany ..
Więc zakończ tą farsę , zdobądź się na uznanie
złego postępowania z twojej strony …
poważnie?...po co tu jęczysz o jakimś niby moim ''obrażaniu'' skoro chamskich i wulgarnych wpisów kierowanych do mnie nie masz odwagi skomentować?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Janusz napisał(a): A jak to było z Lucjanem jak to wtryniał się w sprawy bratanka?
Było to tak , nikczemnik usłyszał coś od swojego " sygnalisty " i bezrefleksyjnie pcha ryja w moje sprawy rodzinne .
~~Hortensja ogrodowa napisał(a): No gdzie teraz Juruś i Lucuś? Gdzie ich komentarze odnoszące się do postów Jana?
Gdzie zaprzeczenia że to wszystko nieprawda? To typy które zawsze liczą na jedno.
Rzucę błotem bo zawsze się coś przyklei.