Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 8:42
a ja powiem tak bo Lucusio -Jurusi i ich fantazje mam ogólnie daleko w tyle...
zaraz jadę do STS- u bo...
na Świątek(2) stawka 1.01 a na Janę (152) stawka 16....
dlaczego mam na nią nie postawić skoro pięknie przeszła kwalifikacje i to nie z byle kim i w kiepskim stylu a wczoraj wyrzuciła samą Vekić?
żeby było weselej i ciekawiej na ten sam kupon wrzucę Artura i Saszkę ....na drugi dorzucę jeszcze Fręch i Cristian....

co wy na to? ;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnożółta Śliwa niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 9:14
Kulturalny , inteligentny człowiek po takiej rozmowie
zrozumiałby swój błąd , choć częściowo by się zreflektował zaprzestając ingerencję w prywatne sprawy mojej rodziny , przecież nic innego mnie nie pokierowało by Jasia odwiedzić .. wytłumaczyłem mu w jakim błędzie jest opisując tu nieprawdę uzyskaną od przyjaciela -sygnalisty , widocznie nie zrozumiał moich intencji , dzisiaj wylewa krokodyle łzy , ktoś jednorazowo wpisał niedokładne dane ( wrażliwe)
które nie wprowadziły żadnych negatywnych zmian
w życiu osobistym Jana , ponieważ były wpisane do tematu gdzie ktoś potrzebował fachowej pomocy
w sprawie remontu łazienki .. nikt tego nie wspomina poza Janem , jednorazowy może i niefortunny wpis ,
spowodował dostawę tlenu na następne parę miesięcy , jak nie lat, dla Jana bytu …
Więc przypomnę ci Janie poniżanie tu na forum i zaczepki osobiste …
Od czego się zaczęło może przypomnę ..
Autorstwo Jana…
Folksdojcz- czyli Jurek
Zamiatający plac u niemca ( skąd takie informacje)
Zwykła Pomoc Pogorzelcom uważane w oczach Jana
jako wywyższanie się .. zarazem poniżanie mojej osoby poprzez nieadekwatne określenie..
Wielokrotne poniżanie , poprzez powielanie wpisów ( do końca nie znanego autora) o bracie Leszku
zimowych sandałach …
Jakie nabyłeś prawo, i od kogo by szkalować na oficjalnym forum osoby z którymi ci nie jest po drodze.
Więc nie rób tu za ofiarę ataków na ciebie …
Napisał ci kiedyś mądrze redaktor …
Nie obrażaj , nie będziesz obrażany ..
Więc zakończ tą farsę , zdobądź się na uznanie
złego postępowania z twojej strony …

14240
M21W2
16 kwietnia 2025r. o 10:16
~~Janusz napisał(a): A jak to było z Lucjanem jak to wtryniał się w sprawy bratanka?

Było to tak , nikczemnik usłyszał coś od swojego " sygnalisty " i bezrefleksyjnie pcha ryja w moje sprawy rodzinne .
To oszczerstwo mogę udowodnić jak starczy ci odwagi w obecności twojego " sygnalisty " lub bratanka .
W twojej ocenie jestem " wiejskim chamidłem " , ze względu na twój stan umysłu nie dam ci adekwatnej odpowiedzi .
Pozdrawiam , miłego dnia

Dopisane 16.04.2025r. o godz. 10:16:

~~Ciemnożółta Śliwa napisał(a): Więc zakończ tą farsę , zdobądź się na uznanie

Do kogo to piszesz , sprawa PanaM jest sprawą z przed trzynastu lat , po tylu latach jest nadal " paliwem " dla forumowego hejtera .

Zapomniałeś dodać oszczerstwo powtarzane przez tego nikczemnika o ciężarnej kobiecie którą zostawiłeś i uciekłeś do Niemiec .
16 kwietnia 2025r. o 11:01
odpowiem ci pokrótce bo zaraz tenis a przecież już kilka razy ci starałem się coś wytłumaczyć ale u ciebie to jak ''grochem o ścianę''...;D

~~Ciemnożółta Śliwa napisał(a): Kulturalny , inteligentny człowiek po takiej rozmowie
zrozumiałby swój błąd , choć częściowo by się zreflektował zaprzestając ingerencję w prywatne sprawy mojej rodziny ,

w moje prywatne sprawy ingerował kiedyś padnięty szmaciarz ,później oczerczy grubas i twój brat...
pokazałem mu kopie jego postów...nic ci o nich nie wiadomo?...czyżby?

przecież nic innego mnie nie pokierowało by Jasia odwiedzić .. wytłumaczyłem mu w jakim błędzie jest opisując tu nieprawdę uzyskaną od przyjaciela -sygnalisty , widocznie nie zrozumiał moich intencji , dzisiaj wylewa krokodyle łzy , ktoś jednorazowo wpisał niedokładne dane ( wrażliwe)

przyznajesz że odwiedziłeś mnie ...skąd wiedziałeś gdzie?...z książki telefonicznej? ;D

które nie wprowadziły żadnych negatywnych zmian
w życiu osobistym Jana , ponieważ były wpisane do tematu gdzie ktoś potrzebował fachowej pomocy
w sprawie remontu łazienki .. nikt tego nie wspomina poza Janem , jednorazowy może i niefortunny wpis

ty to piszesz poważnie ?
to skąd nagle wysyp anonimowych komentarzy łącznie z tymi który po zmianie algorytmu są jednoznaczne i ukierunkowane?,
jednorazowy ''niefortunny wpis''?... złapanego złodzieja tez określisz że to było ''niefortune'' że dał się złapać? ;D

Autorstwo Jana…
Folksdojcz- czyli Jurek
Zamiatający plac u niemca ( skąd takie informacje)

moje ''autorstwo''?
no to cytując tu twojego chamskiego braciszka napiszę tak...łącznie z datą wpisu ...

M21W2....... .............................
Ktoś napisał: ~~Prawnik do wynajęcia napisał(a): Lucjan nie śpij. Rób zrzuty i wystosuj swoje kolejne ŻĄDANIA.
Dopisane 11.08.2024r. o godz. 08:59:Miłej niedzieli hejterzy .
Mogę napisać w swoim imieniu, żądam podania faktów, co ja pisałem , na której stronie i w jakim temacie.

a może chcesz cały wpis?...chcesz? ;D

Nie obrażaj , nie będziesz obrażany ..
Więc zakończ tą farsę , zdobądź się na uznanie

poważnie?...po co tu jęczysz o jakimś niby moim ''obrażaniu'' skoro chamskich i wulgarnych wpisów kierowanych do mnie nie masz odwagi skomentować?

co was obu nagle naszło na pisanie o jakimś ''sygnaliście''?
tajemniczym jak widzę bo nie piszecie kim jest...

a teraz tenis...
16 kwietnia 2025r. o 11:11
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Janusz napisał(a): A jak to było z Lucjanem jak to wtryniał się w sprawy bratanka?

Było to tak , nikczemnik usłyszał coś od swojego " sygnalisty " i bezrefleksyjnie pcha ryja w moje sprawy rodzinne .

''sygnalisty''? ...pajacu sam tu opisywałeś swoje sprawy rodzinne więc co lamentujesz ...
pchałeś nochala w moje sprawy które tu opisywałeś a kopie ci pokazałem...nieprawda?

napisz coś konkretnego o tym niby ''sygnaliście '' bo coś mi się wydaje że to tylko kolejna twoja ''rewelacja'' jak ta o której mi powiedziałeś na komendzie w kwestii oszukania tamtego szmaciarza na jakąś kasę...

myślę Lucusiu że zachowujesz się jak szczur zagoniony do kąta i wymyślisz jeszcze niejedno bo twoje fantazje jak widzę są nieograniczone...

teraz czas na tenis a ty tu jęcz ,lamentuj ...
tak ...jesteś dla mnie ''wiejskim chamem'' bo ktoś mający chociażby namiastkę elementarnej kultury nikogo nie wyzwie od '' ciot'' i ''parów '' tak jak ty mnie wyzywałeś...
~~Hortensja ogrodowa niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 12:33
No gdzie teraz Juruś i Lucuś? Gdzie ich komentarze odnoszące się do postów Jana?
Gdzie zaprzeczenia że to wszystko nieprawda? To typy które zawsze liczą na jedno.
Rzucę błotem bo zawsze się coś przyklei.
~~Marchewkowy Głóg niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 12:40
Pis na prezydenta i na NIK
~~Raz jeszcze niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 13:57
~~Hortensja ogrodowa napisał(a): No gdzie teraz Juruś i Lucuś? Gdzie ich komentarze odnoszące się do postów Jana?
Gdzie zaprzeczenia że to wszystko nieprawda? To typy które zawsze liczą na jedno.
Rzucę błotem bo zawsze się coś przyklei.

Skoro nie można się doprosić grupowo poproszę jednostkowo.Tak jak Jan chce , spokojnie bez epitetów i konkrety / PRAWDA /
Co Jurek / Jorguś / zrobił ci Janie złego że tak bardzo nienawistnie go atakujesz. ? Piszesz o zmiataniu placu i innych sprawach . Nie musi być dużo , ale konkrety. No bo jeśli się kogoś obcego bierze na celownik to trzeba mieć solidne podstawy .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo