Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Kasztanowaty Zimowit niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 16:34
~~Hortensja ogrodowa niezalogowany
1 godz. 47 min. temu
CO TAKIEGO ZROBIŁ CI JAN SKORO TWÓJ BRAT NAPISAŁ ŻE POSTAWIŁES GO W GRONIE FRAJERÓW?

Zapytaj o to Jana niech ci opowie z godnością ( prawdziwego człowieka) jak próbował tych samych sztuczek co z SP.Piotrem , przekazałem mu na ławeczce jak przewidywalne i proste są jego podchody , niech ci Jasio udzieli możliwość wglądu do kapownika , kilkukrotnie zadawałem mu pytanie czy posiada kredę ,zakumkał o co chodzi ….
( do gry w podchody) .. , niech opowie jakie rozmowy
telefoniczne prowadziliśmy i o czym , czym się wychwalał na priv , niech będzie tak odważny i napisze toczka w toczkę o co mnie poprosił na odchodne po rozmowie na ławeczce …
zobaczymy czy stajesz w obronie CZŁOWIEKA ,
czy manipulatora nawiedzonego ….
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 17:29
bredzisz...bredzisz jak zwykle ale na pytania nadal nie odpowiadasz...
dlaczego?...bo wiesz że te pytania obnażają was jakimi jesteście obaj manipulantami ...stąd wasz strach przed odpowiedziami bo jak otwarcie zaprzeczyć faktom?
o ty chcesz bym ja tu pisał o jakichś twoich pytaniach? ...o kredki to ty pytaj przedszkolaków ...

robisz z siebie pajaca nie mniejszego jak twój Lucjan ...rozmowy na priv? ...jakie?...o czym? ;D
FANTASTO...

o co ciebie prosiłem na odchodne?
o jedno...abyś wpłynął na chamstwo Lucjana i ostudził jego emocje I WYTŁUMACZYŁ MU ŻE CHAMSTWO I WULGARNE PORÓWNANIA kiedyś go zgubią ...

śmieszny gościu jesteś ,nic więcej...no jeszcze możliwe że frajer ...;D
to zależy kim się w tej chwili poczujesz...HAHAHAHAHA...

Saszka wygrał ...teraz oglądam Stefanka Tsitsipaska...
a ty myśl co piszesz i napisz chociaż kto jest tym ''sygnalistą''...;D
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 17:52
Stefanek wygrał...
ty przegrywasz....;D

teraz Ruud i trochę podglądam Świątek która niestety wygrywa..
ale spoko- to może być jeden błąd na dwa możliwe...
~~Blond Czarnuszka niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 18:26
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): bredzisz...bredzisz jak zwykle ale na pytania nadal nie odpowiadasz...
dlaczego?...bo wiesz że te pytania obnażają was jakimi jesteście obaj manipulantami ...stąd wasz strach przed odpowiedziami bo jak otwarcie zaprzeczyć faktom?
o ty chcesz bym ja tu pisał o jakichś twoich pytaniach? ...o kredki to ty pytaj przedszkolaków ...

robisz z siebie pajaca nie mniejszego jak twój Lucjan ...rozmowy na priv? ...jakie?...o czym? ;D
FANTASTO...

o co ciebie prosiłem na odchodne?
o jedno...abyś wpłynął na chamstwo Lucjana i ostudził jego emocje I WYTŁUMACZYŁ MU ŻE CHAMSTWO I WULGARNE PORÓWNANIA kiedyś go zgubią ...

śmieszny gościu jesteś ,nic więcej...no jeszcze możliwe że frajer ...;D
to zależy kim się w tej chwili poczujesz...HAHAHAHAHA...

Saszka wygrał ...teraz oglądam Stefanka Tsitsipaska...
a ty myśl co piszesz i napisz chociaż kto jest tym ''sygnalistą''...;D

Uciekasz od odpowiedzi , zostałeś zdemaskowany ,
Jesteś zwykłym świrem forumowym , któremu dostarczamy karmy by przeżył , odpowiedz dokładnie
słowo w słowo , o co prosiłeś na odchodne …??
wręcz błagałeś …!
~~Ponawiam ponowienie niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 18:51
Powiedz Janie nie omijając faktów co sprawiło że najpierw Lucjana a potem Jurka wpisałeś w swój kapownik jako wrogów.? Co oni takiego zrobili że ich wręcz zwalczasz. Bo przecież nie od razu byli wrogami. Był czas kiedy sam proponowałeś Lucjanowi rozmowę . Ty w roli incognito. Potem na dworze akcja z wnukiem i koszulką . Piwo które przyniosłeś tylko sobie i na dodatek niedopite zostawiłeś gospodarzowi do posprzątania.
Na koniec tego spotkania powiedziałeś " no to do następnego ".
Dosłyszałeś odpowiedź ?
~~NIEJTDM52 niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 18:53
Co wy tu pajacujecie. Ten jak pisowski polityk miga się od rzeczowej odpowiedzi. Manipuluje , kluczy , wyzywa ale konkretu brak.
~~RODOJTDM52KDR niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 19:01
Raz
Opowiedziana
Dziwna
Opowieść
Jakim
Trzeba
Dupkiem
Mulastym
52 RAZY ....być
Ktoś
Dopisze
Resztę.

~~ niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 19:04
~~Kasztanowaty Zimowit napisał(a): Zapytaj o to Jana niech ci opowie z godnością ( prawdziwego człowieka) jak próbował tych samych sztuczek co z SP.Piotrem , przekazałem mu na ławeczce jak przewidywalne i proste są jego podchody , niech ci Jasio udzieli możliwość wglądu do kapownika , kilkukrotnie zadawałem mu pytanie czy posiada kredę ,zakumkał o co chodzi ….

NA MILICJE ZAPODAM !!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza