Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Mysa Gunera niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 14:12
~~Hortensja ogrodowa napisał(a): No gdzie teraz Juruś i Lucuś? Gdzie ich komentarze odnoszące się do postów Jana?
Gdzie zaprzeczenia że to wszystko nieprawda? To typy które zawsze liczą na jedno.
Rzucę błotem bo zawsze się coś przyklei.

A ty co stringi wrzynają się za głęboko …??
Czy zawiadowca pozwolił sygnaliście głos zabrać
Odnieś się do wpisu Jurka …
Chyba że masz obawę oberwać między uszy
Od Jana …??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Hortensja ogrodowa niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 14:27
~~Raz jeszcze napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Hortensja ogrodowa napisał(a): No gdzie teraz Juruś i Lucuś? Gdzie ich komentarze odnoszące się do postów Jana?
Gdzie zaprzeczenia że to wszystko nieprawda? To typy które zawsze liczą na jedno.
Rzucę błotem bo zawsze się coś przyklei.

Skoro nie można się doprosić grupowo poproszę jednostkowo.Tak jak Jan chce , spokojnie bez epitetów i konkrety / PRAWDA /
Co Jurek / Jorguś / zrobił ci Janie złego że tak bardzo nienawistnie go atakujesz. ? Piszesz o zmiataniu placu i innych sprawach . Nie musi być dużo , ale konkrety. No bo jeśli się kogoś obcego bierze na celownik to trzeba mieć solidne podstawy .

CO TAKIEGO ZROBIŁ CI JAN SKORO TWÓJ BRAT NAPISAŁ ŻE POSTAWIŁES GO W GRONIE FRAJERÓW?
Lucjan ma coś do Jana Jan do Lucjana to co się wrzynasz jak STRINGI W DUPĘ?
Masz problem z kimś kto pisał o zamiataniu placu więc węsz. Masz problem z kimś kto pisał o malinowym nosie czy zimowych sandałach to tym się zajmuj a nie drążysz tu temat szukając chyba kozła ofiarnego.
Czy twoim językiem ,,miłości '' jest pisanie do Jana że ,,damskie się nie liczą''?
Więc napiszę ci wprost i konkretnie.- wal się na ryj z tymi swoimi zaczepkami i robieniem z siebie Bóg wie kogo.
Dlaczego nie odpowiadasz na to co jest na samej górze a które cytuję abyś wiedział o co chodzi ? Bo jesteś miękką fają która boi się prawdy i nie odpowiada.
Dotarło?
~~Raz jeszcze ponawiam niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 15:31
Co takiego Janie zrobił ci Lucjan że postanowiłeś najpierw go sprowokować . Potem namówiłeś osobę trzecią aby cię umówiła z Lucjanem . Ty miałeś tam występować anonimowo. Jednak osoba trzecia za twoją i Lucjana zgodą was skonfrontowała. Sami się umówiliście . Co zaszło między wami że ty potraktowałeś Lucjana jak zaprzysiężonego wroga życia ?
Czy Obcy ci wtedy Lucjan poza innymi poglądami zrobił coś co cię skrzywdziło ?
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 15:57
ale mam czutkę...;D
tym bardziej że właśnie Shelton mi wygrał a Saszka zacznie za kilka chwil...
więc coś wyjaśniam...
ja nie sprowokowałem twojego brata tylko zarzuciłem mu otwarcie kłamstwo i tzw. kradzież intelektualną kiedy w temacie o ''S '' skopiował część tekstu z propagandówki o ''solidaruchowej'' i właśnie wtedy Lucunia się tak podniecił że wyzywał mnie od ''komuchów'' i ''esbeckich pomiotów'' ;D
ale ty oczywiście i tego nie pamiętasz a ja...a ja mam zrzuty ekranu...;D
później ponownie łapałem twojego braciszka na tym że ''zapomina'' o zaznaczeniu tekstu znakiem cytatu...

moim jedynym jego ''wyzwiskiem'' było to że określiłem go jako ''solidarucha'' i ''partyjnego oszołoma''...;D

po tym spotkaniu o którym wspominasz następnego dnia twój braciszek obsmarował dupę koledze a ten w odpowiedzi odpisał Lucusiowi że gdyby nie jego wpisy i temat nikt o tym spotkaniu by nie wiedział...(ten wpis też mam )
i kto tu jest jątrzycielem i plotkarzem? ;D

nie mam pojęcia o czym piszesz - ''zaprzysięgły wróg życia''? o co ci chodzi bo te słowa nie mają sensu...;D
co mnie poróżniło z Lucjankiem?...jego otwarte łgarstwa , jego hipokryzja i jeszcze coś czego nie znoszę ...
włazidupstwo i wazeliniarstwo...

jeszcze raz- zacznij dobierać odpowiednie do sytuacji słowa bo piszesz niezbyt składnie bo to ''zrobił coś co cię skrzywdziło''
nie ma najmniejszego sensu...

mylisz ''krzywdę '' ze szkodą...
a szkodą jest to że publikował tu moje dan wrażliwe ...

widzę że masz problemy z odpowiedzią na poprzednie posty...;D
a przecież ''przy fajeczce na ławeczce'' powiedziałem ci abyś nie szukał wrogów tam gdzie ich oczekujesz tylko tam gdzie starają się ukryć...
ja nadal uważam i to ponownie ci powtórzę - waszego wroga szukajcie na Koziej...to on prowadził swoje ''ślidztwa'' ....
to on oczekiwał że ja wejdę w jego ''chore klimaty''...o tym pamiętaj jeśli nadal zamierzasz go odwiedzić...;D

po meczu Zvieriewa postaram się poszukać w moim ''kapowniku'' ;D ;D jak typa widział nie kto inny a jego przyjaciel którego wypieprzył z roboty a któremu jak pisał tu Lucjan obrabiał dupę za jego plecami...

teraz Saszka....;D
a ty zacznij odpowiadać na pytania bo chyba się okaże że milczeniem potwierdzisz to że jesteś CYTUJĘ!!!! ''miękką fają''...;D

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 15:59

TO JEST DOBRE...;D

''Czy twoim językiem ,,miłości '' jest pisanie do Jana że ,,damskie się nie liczą''?
Więc napiszę ci wprost i konkretnie.- wal się na ryj z tymi swoimi zaczepkami i robieniem z siebie Bóg wie kogo.
Dlaczego nie odpowiadasz na to co jest na samej górze a które cytuję abyś wiedział o co chodzi ? Bo jesteś miękką fają która boi się prawdy i nie odpowiada.''

teraz jednak mecz...
~~Sutener niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 16:01
Cykliczny kłamca na konferencji prasowej stwierdził, że umorzono śledztwo ws. apartamentów Muzeum II Wojny Światowej. Prokuratura temu zaprzecza. - Śledztwo pozostaje w toku. Przesłuchiwani są świadkowie, tj. pracownicy muzeum - przekazał WP prokurator Mariusz Duszyński.
~~Gołęba Trytoma niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 16:21
~~Sutener napisał(a): Cykliczny kłamca na konferencji prasowej stwierdził, że umorzono śledztwo ws. apartamentów Muzeum II Wojny Światowej. Prokuratura temu zaprzecza. - Śledztwo pozostaje w toku. Przesłuchiwani są świadkowie, tj. pracownicy muzeum - przekazał WP prokurator Mariusz Duszyński.

Cyklicznie tu jakieś wrzutki swojego ministra wklejasz, a może coś od siebie dodaj np. jak ci węgorz się na szyjkę owinął ale że był cienki to ci spoko się zrobiło. Popróbuj, sprubuj
~~Hehe niezalogowany
16 kwietnia 2025r. o 16:33
Minister mówi że koalicja trwa i trwa mać, hehe
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza