~~Ceglastoczerwony Migdałowiec napisał(a): qwax_ napisał(a): ~~Malachitowy Żywotnikowiec napisał(a): Jednak od początku jasno jest powiedziane, że szczepionka na covid- o ile będzie-że będzie tylko dla chętnych-więc po co to nakęcanie i sianie paniki wśród ludzi.
Zgadza się - szczepionka będzie dobrowolna i obowiązkowa, więc po co siać panikę ;)
malachitowy, tutaj masz niespanikowane niemcy, tak se wychodzą na ulicę, dla zabawy
...
Mjgdałowcu zaj...bista robota :) Pełen podziwu jestem :) Dla wielu opublikowane przez Ciebie teksty to tytaniczny wysiłek związany z przeczytaniem , nie mówiąc o zrozumieniu treści. Wielu powie ot kolejna teoria spiskowa , bo przecież w telewizorni o tym nie mówią . Zaś poważna większość to oleje , bo to bliżej nieokreślona przyszłość , " która nas nie dotyczy " :D
Witamy w nowej rzeczywistości.
Lot MH17 to dla mnie nowość , ale pozostałe informacje zostały potwierdzone w innych źródłach , z jakimi miałem do czynienia . Ja ze swej strony dodam , że ponoć Covid2.0 , ten ze szczepionek ma korelować z jedynką i uaktywniać z biegiem czasu śmiercionośne działanie , oczywiście za pomocą chorób współistniejących , żeby tylko ludziska się nie połapali , że przyczyną szczepienia.
Nie do końca też jest jasna kwestia przymusu szczepień. Mam takie wrażenie , że w polskim ustawodawstwie jest już przepis o " wyższej konieczności ochrony STADA " i w du...ie mamy paragraf 39 Konstytucji.
Linka do rozprawki o Covid2,0 nie podam , bo zaszportał się w sieci , ale konkluzja ostateczna tego artykułu gdzieś na Wolnej Polsce ( tłumaczenie Ola Gordon ) jest taka.
Prawdopodobnie kosmici , albo Istoty z innych wymiarów , cokolwiek miało by to znaczyć , uznały , że Ludzkość to RAK Planety i fundują nam depopulacje żeby " odrobaczyć " Planetę .
Według mnie jedyna nadzieja w Stwórcy . Módlmy się :)
Dobranoc :)