~~Butelkowa Aronia napisał(a):~~Żółtoczerwony Sumak napisał(a):~~Żonkilowy Motylek napisał(a): Ja bym się wtydził być w PIS.
To polecam oglądać mniej zagranicznych - polskojęzycznych mediów w Polsce. One też mają swoją robotę do wykonania w Polsce. Nidy w interesie Niemiec czy Francji nie było to żeby Polska była silna. Od tego są media typu TVN, radio RMF, Onet itp.
Pooglądaj chociażby Polsat, czy Superstację
Przestań już piętro**ć.
~~Żółtoczerwony Sumak napisał(a): Nidy w interesie Niemiec czy Francji nie było to żeby Polska była silna. Od tego są media typu TVN, radio RMF, Onet itp.
PIS-PO-PRL napisał(a):~~Żółtoczerwony Sumak napisał(a): Nidy w interesie Niemiec czy Francji nie było to żeby Polska była silna. Od tego są media typu TVN, radio RMF, Onet itp.
Ale tvn to chyba chamerykański jest. Sojusznicy by tak nam do zupy pluli?
No chyba że coś pomieszałem :D
Discovery Communications, Inc.Kraj pochodzenia kapitału firmy: Stany Zjedn. Ameryki
~~Zielonkawobrązowy Wiąz napisał(a):PIS-PO-PRL napisał(a):~~Żółtoczerwony Sumak napisał(a): Nidy w interesie Niemiec czy Francji nie było to żeby Polska była silna. Od tego są media typu TVN, radio RMF, Onet itp.
Ale tvn to chyba chamerykański jest. Sojusznicy by tak nam do zupy pluli?
No chyba że coś pomieszałem :D
Discovery Communications, Inc.Kraj pochodzenia kapitału firmy: Stany Zjedn. Ameryki
Tak może i hamerykanski ale to lewackie ścierwomedia.