~~Seledynowa Brzoza niezalogowany 30 listopada 2020r. o 17:18
~Ołowiany Różanecznik napisał(a): Tak Jak te świeżo zakupione respiratory wg Dyrektora.Do pompowania kół rowerowych chyba się nadadzą:).
Najlepiej jak sprawdzisz je sam na sobie. Ludzie czy wam juz nic sie nie spodoba co zrobi ktos młody zdolny i z zapleczem .Moze kozakiewicz wam pomoze .Ciemny lud ot i kropka
~~Ciemnogranatowy Enkiant niezalogowany 30 listopada 2020r. o 17:37
Co to za specjalna maseczka, że dyrektorowi okulary nie parują. Mi parują. Noszę prawidłowo. To co on ma za specjalny wynalazek, że nie parują? Tam jakieś dziurki widzę. To maseczka oddychająca?
~~Granatowoczarna Daglezja niezalogowany 30 listopada 2020r. o 18:37
Ja się potrafię cieszyć ze wszystkiego co nowo wybudowane. Cieszy mnie nowy oddział w Bolesławcu, przekop mierzei wiślanej, tunel do Świnoujścia itp. Nie ważne kto buduje. To zostanie na pokolenia. Dziwi mnie tylko niczym nie uzasadnione krytykanctwo. A po co? A na co? A ile to będzie kosztować? Nie tyle pieniędzy zostało p.rz.e.s.r.a.n.y.ch na pierdoły nikomu nie potrzebne, albo rozkradzionych. BRAWO PANIE DYREKTORZE. Niech się Pan nie zraża wiecznymi malkontentami. Teraz tylko ściągnąć do Bolesławca dobrych lekarzy bo z tym u nas od zawsze było nie najlepiej.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.