~~Krwawosiny Wyżlin napisał(a):
Miej na myśli co chcesz. Ja wole oficjalne dane podawane dla akcjonariuszy. Lecz może to dla ciebie za trudne . A te twoje zaprzeczanie rzeczywistości pokazują jakim jesteś mało rzetelnym "dziennikarzem". Ilu bobrzanie mają czytelników? Nie odniosłeś się. Czy tylko prowadzony dla dotacji bo być może z jakiegoś programu korzystasz.
~Złotobrązowy Orzech napisał(a): A kto tobie karze pisać źle o prezydencie i rządzie? Nie masz przez to nieprzyjemności? Czy wszyscy są zadowoleni?
Zastosowana autokorekta
~~Jasnofioletowa Wiekuistka napisał(a): Elastyczność Bernarda w kwestii pryncypiów - zwłaszcza społeczno-politycznych - jest ogólnie znana w lokalnym światku dziennikarskim i administracyjnym. Jego zdolności manipulacyjne również. "Odwaga" publicystyczna BŁ również. Dopóki działa stricte dziennikarsko (reportersko) wszystko jest w miarę OK. On ma jednak i zakusy mentorskie. Stąd i Jego felietony i innego typu rozprawki. Ale broń Boże na tematy lokalne, dotyczące konkretnych osób czy firm! Tylko ogólniki. Jego miarą jest co najmniej Polska i Europa. Pisze zatem bzdury byle tylko Bolec miał wejścia , bo od tego zależą reklamy. Co Ty Bernard wiesz o biznesie w spółkach giełdowych? Skąd możesz wiedzieć, jakie będą zasady wydawnicze w odkupionych (!!!) od Niemców mediach? Zresztą, co wiesz o tym jak rzeczywiście działała Polska Presse w skali regionalnej, czy ogólnopolskiej? Z pozycji małej mrówki chcesz wpływać nie tylko na całe mrowisko, ale i na las, w którym ono jest. Razem z Marcinem prowadzicie propagandę nie na rzecz lokalny, a ogólnopolską. Kreujecie zdarzenia, a nie je opisujecie. Wydajecie opinie tam, gdzie nie wypada tego czynić dziennikarzom. Traktujecie anonimowość komentujących wybiórczo i konformistycznie. Dla Was anonimem jest osoba, która Wam nie podała swoich danych przy rejestracji. Dla Czytelników i komentujących tak samo anonimowy jest Horus czy ladaco, jak róża czy fiołek. Waszą główną zasadą jest brak zasad. II szkoda tylko, że tak bardzo tolerancyjnie traktujecie tylko jedną linię polityczną. Piszę szkoda, bo to Wasza sprawa, jaką macie - jako Redakcja - strategię i profil polityczno-społeczny. Nie piszcie jednak, że jesteście obiektywnym portalem i gazetą, bo to wierutne kłamstwo. Zwłaszcza, że mimo Waszych liberalnych poglądów, moderujecie jednak wpisy, a to nic innego jakmoderacja.
Bernard napisał(a):~~Krwawosiny Wyżlin napisał(a):
Miej na myśli co chcesz. Ja wole oficjalne dane podawane dla akcjonariuszy. Lecz może to dla ciebie za trudne . A te twoje zaprzeczanie rzeczywistości pokazują jakim jesteś mało rzetelnym "dziennikarzem". Ilu bobrzanie mają czytelników? Nie odniosłeś się. Czy tylko prowadzony dla dotacji bo być może z jakiegoś programu korzystasz.
Dane dla akcjonariuszy mówisz...
Aż wrzuciłem w Google...
"Giełdowa wartość Dino wyższa od Orlenu":
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Gieldowa-wrtosc-Dino-wyzsza-od-Orlenu-7946536.html
"Orlen i Lotos są warte dwa razy mniej niż przed pandemią. Właśnie przez nią"
https://www.forbes.pl/gospodarka/pkn-orlen-i-grupa-lotos-sa-warte-dwa-razy-mniej-niz-przed-pandemia/ez91ee1
I właśnie jakieś obligacje na miliard wypuszczamy tak?
No i złym Niemcom 120 milionów dajemy?
Jak się prezes dowie...
Przy każdej publikacji na Bobrzanach, podobnie jak na Bolec.Info masz podaną ilość odsłon. Bobrzanie nie są moją własnością a ja z żadnej dotacji nie korzystam.
A myślisz że gdyby był na nich taki ruch jak na boleslawiec.naszemiasto.pl to Orlen by kupił Bobry...
Ale taniej niż kierowcę rajdowego?