~~Jasnofioletowa Wiekuistka napisał(a): Bernard, nie kompromituj się. 95% z tego, co napisałeś teraz to manipulacja. Skoro daliście ludziom prawo do anonimowości, to obowiązuje w każdej kwestii, także krytycznych wobec innych (w tym i pracowników redakcji). Nie piszesz "osobistych" tekstów na Bolcu, ale... dajesz do nich link (gdzie moderacja :) a potem bronisz swoich racji niczym Ordon Reduty. Tekst dziennikarski albo broni się sam (treścią i sensem) albo jest słaby. Autor broniący swoich tez dodatkowymi wyjaśnieniami, to słaby, albo słaby autor. Tekst ma wywołać reakcję Czytelników a nie autora. I nie wmawiaj obserwatorom Bolec.Info, że moderatorsko dbacie o zasady i kulturę dyskusji. Niemal każda z nich jest pełna pomówień, oszczerstw i obelg wobec różnych dyskutantów . Macie jednak własną miarę tych określeń i to nie koniecznie zgodną z ogólnymi zasadami dobrego wychowania i kultury. Nie kreuj się więc na osobę obiektywną, tolerancyjną i empatyczną. Somatycznie jesteś dziennikarzem, ale w rzeczywistości prezentujesz postawę propagatora i to o mocnym skrzywieniu socjalistyczno-lewackim.
Przeklejam Twoją opinię mojemu pracodawcy. Może mnie zwolni. I może nauczy się z twojej opinii jak ma prowadzić swój portal.
Nie kreuję się jak sugerujesz, a jeśli nawet, to beznadziejnie skoro i tak nie dałoś się oszukać. To tak samo jak z moim manipulanctwem... Piszesz w poprzednim komentarzu że mam zdolności w tym zakresie, ale cóż to za zdolności, skoro nie dajesz się zmanipulować. Gówno warte te moje zdolności kreacyjne i manipulacyjne przy twojej przenikliwości : (
Do czasu decyzji redakcji na temat zwolnienia mnie wskutek wypunktowanej przez ciebie niekompetencji zupełnie szczerze polecam nie czytać moich tekstów, będziesz miało mniej emocji.