~Brunatna Macierzanka napisał(a): I niech mi teraz ktoś powie że nie rządzą na świecie reptilianie i nie mają swoich ludzi u naszych rządzących i tzw.ekspertów .Tutaj zamaskowany reptil w czystej postaci atakuje lekarza z powołania który ośmielił się leczyć covida
https://youtu.be/Dt65ADAiX0o
Z zapartym tchem wysłuchałem dysput . Nota bene Macierzanka , dzięki za publikację :)
Ten cały poresiur Horman w maseczce , doradca Pinokia , nie wiem czy jest reptylianem , ale z pewnością gada , co mu kazali . Stawiam perły przed wieprze , że lek z osocza ozdrowieńców też ad hoc nie jest skuteczny w/g PROFESIURA , a produkcja nieopłacalna. To co mnie najbardziej wqurwiło w tym spektaklu , to to mianowicie , że , że ten cymbał Horman gada coś o procedurach dopuszczania leków do użycia , kiedy szczepionki to jeden wielki eksperyment medyczny . Wirusolog z doświadczeniem prof. Gut i dr Bodnar praktyk w leczeniu koronaświrusa , to dla przedstawiciela WŁADZY z kagańcem na pysku ignoranci .
Qurwa mać , jak się ma taką władzę i takich doradców , to zostaje tylko sznur , albo walka o normalność do od ostatniej kropli krwi ...
Jeszcze raz dzięki Macierzanka za publikację , nie wiedział bym.
Miłego wieczoru :)