M21W2 napisał(a): Horusie , nie widzisz ...........
Horus napisał(a):M21W2 napisał(a): Horusie , nie widzisz ...........
kumpli szukasz?
masz jednego to go sobie pielęgnuj...
wiaderko wazeliny i jazda...
po co mnie wspominasz?
przeprosiłeś Przemka za zastosowanie ''esbeckiej '' metody?
:]
to znieważenie barw narodowych?[img=1608229414_9bu02di.gif]
~~Rudożółty Czosnaczek napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a):~~Rudożółty Czosnaczek napisał(a): Krwawniku , wyssałeś z palca kłamliwe informacje . ty widocznie tak masz .
Były minister sportu w rządzie Kazimierza Marcinkiewicza i Jarosława Kaczyńskiego Tomasz Lipiec został skazany na trzy i pół roku więzienia za korupcję. Były chodziarz –olimpijczyk był oskarżony o wzięcie dwustu siedemdziesięciu tysięcy złotych w łapówkach.
Został zatrzymany przez Centralne Biuro Antykorupcyjne 25 października 2007 roku. Za "popełnienie przestępstwa polegającego na przyjęciu korzyści majątkowej w związku z pełnieniem funkcji publicznej" groziło mu nawet dziesięć lat więzienia. Ostatecznie skazano go na trzy i pół roku, do czego dołożono dziesięć lat zakazu
pełnienia funkcji publicznych.
Jan Tomaszewski tak jak ty posądzał Lipca że zażywa koks nie mając na to żadnych
dowodów .
Tomaszewski podkreśla, że za rządów ministra Kaczyńskiego Lipiec został
zdymisjonowany. – To mi się podoba, ten wyrok pokazał, że Jarosław Kaczyński nie
zamiatał pod dywan nieprawidłowości w swojej partii i w swoim rządzie. Ten wyrok
utwierdził mnie w przekonaniu, że Jarosław Kaczyński zasługuje na podziw, bo
pozwolił na to, żeby jego minister został zatrzymany. Kiedy był premierem nie działał
tak jak obecny szef rządu – spieprzone autostrady, spieprzone stadiony, afery,
rozmowy na cmentarzu, i wszystko się zamiata pod dywan.
https://natemat.pl/10751,tomasz-lipiec-krotka-historia-o-tym-jak-minister-wszedl-
i-spadl-ze-szczytu#
A może powiesz ile przytulił skorumpowany były Senator PIS Kogut, któremu nie
zgodzili się pisowscy kolesie na cofnięcie immunitetu . Dlaczego Kaczyński cicho
siedzi w sprawie Koguta i Banasia .
Jaką widzisz różnicę pomiędzy złodziejem z PiS-u a złodziejem z PO czy Lewicy , ja
żadnej , wszystkich osądzić i zamknąć .
Z tego co pamiętam Senator Kogut zmarł .
Ty tego nie wiesz czy jesteś Hieną .
M21W2 napisał(a): Januszku jak ktoś ma tu kogoś przepraszać to Ty i Przemek za niezliczoną ilość obelg w stosunku do adwersarzy .
Dobrej i spokojnej nocy hipokryto .