~~Piwny Grujecznik napisał(a):ladaco napisał(a):Horus napisał(a): oszczędzają kule na protestujące kobiety...;)
napisał półgłówek.., nawet mi cię nie żal..
to nie on lata donosić na policje na pannezdzieckiem? hipokryta?
skorn napisał(a): Jako nikt, tak jak i reszta bywalców forum. To sprawa między dwoma oszołomami i nikim więcej.
Horus napisał(a):skorn napisał(a): Jako nikt, tak jak i reszta bywalców forum. To sprawa między dwoma oszołomami i nikim więcej.
skorn 36 min. temu
Ja mam. Po co mieszasz postronne osoby w swoje sprawy?
fakt ...''nikt''
ty faraon czy jak ci tam, jesteś niepoważna osobopostać..
ponownię ''pierdnąłeś '' i teraz szukasz wyjścia...
a skoro ty taki ''sprawiedliwy''
zauważyłeś gdzieś bym go zaczepiał?
dalej ...czy gdzieś zaczepiam ciebie?
sami do mnie wracacie ,szukacie zaczepki a później znikacie pod ''kwiatuszkami'' plując za węgła...
pisałem ci nie raz ,nie dwa...
pisz sobie ze swoim kumplem którego sam określiłeś tu ''oszustem i złodziejem'' a teraz jawisz się tu jako wręcz jego obrońca...
myśl co piszesz skorniszonie...bo wyjdziesz kolejny raz na idi.o.tę jak w kwestii obietnicy wklejania mojego zdjęcia...;)
Horus napisał(a):skorn napisał(a): Jako nikt, tak jak i reszta bywalców forum. To sprawa między dwoma oszołomami i nikim więcej.
skorn 36 min. temu
Ja mam. Po co mieszasz postronne osoby w swoje sprawy?
fakt ...''nikt''
ponownię ''pierdnąłeś '' i teraz szukasz wyjścia...
a skoro ty taki ''sprawiedliwy''
zauważyłeś gdzieś bym go zaczepiał?
dalej ...czy gdzieś zaczepiam ciebie?
sami do mnie wracacie ,szukacie zaczepki a później znikacie pod ''kwiatuszkami'' plując za węgła...
pisałem ci nie raz ,nie dwa...
pisz sobie ze swoim kumplem którego sam określiłeś tu ''oszustem i złodziejem'' a teraz jawisz się tu jako wręcz jego obrońca...
myśl co piszesz skorniszonie...bo wyjdziesz kolejny raz na idi.o.tę jak w kwestii obietnicy wklejania mojego zdjęcia...;)
Horus napisał(a):