skorn napisał(a):PanM napisał(a): Znam Macieja osobiście
To przy okazji spytaj pan, czy był konkurs na stanowisko czy nie.
PanM napisał(a):skorn napisał(a):PanM napisał(a): Znam Macieja osobiście
To przy okazji spytaj pan, czy był konkurs na stanowisko czy nie.
Kto pyta ?
Horus napisał(a): transparentność ?
a więc spokojnego i ZDROWEGO okresu nadchodzących świąt... :)Dopisane 24.12.2020r. o godz. 07:49:a to z innego tematu ...kiedyś nawet sporo emocji wnosił na forum...:]
Bardzo się mylisz jeśli chodzi o pana Małkowskiego jemu tylko zależy na posadce i na niczym więcej, na szczęście teraz to pokazał i już nikt na niego nie zagłosujecie dzięki bogu ze teraz wyszło jak bardzo zależy mu na naszym mieście. Temu panu łasemu tylko na posadki już dziękujemy nie łudźcie się on przyjął by posadę nawet od swojego niby oponenta prezydenta. Aby tylko dupkę posadzić na stołeczku. Panie Małkowski jesteś pan slaby. No i nie przesadzał bym z ta młodością.
~ 23 września 2014r. o 14:25
~
Słuchałem i ...nie przekonał mnie podobnie jak wcześniej p.M...
Jakoś tak ogólnie i bezpłciowo...wszystko będzie zależec...spróbujemy...przypatrzymy się...A co do cholery do tej pory spaliście? Czekam na kandydata ,który powie wprost":zrobię,wykonam,rozliczę...mam pomysł jak Bolesławiec wyciągnąć z marazmu ! ...Jedyną zaletą P.Małkowskiego jest wiek ,wykształcenie i możliwość postawienia na młodych pracowników.
Myslę,ze dla własnego dobra pozbędzie sie "starych ,miernych ale wiernych...może akurat przewietrzy urząd ?
skoncentrujcie uwagę na ostatnim zdaniu...;)