Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Narodowy Program Szczepień od 27 grudnia
~~Ceglastoczerwony Migdałowiec niezalogowany
23 grudnia 2020r. o 21:38
M21W2 napisał(a):
E napisał(a): Tak się zastanawiam.
Osoby, które podejmą decyzję o zaszczepieniu się, są bezpieczne, więc w czym problem?

Literko , problem będzie , według wirusologów jak się nie zaszczepi ok. 70 % populacji nadal będziemy zagrożeni bez względu na to zaszczepieni czy nie .
Nie wiadomo jak długo szczepionka będzie skuteczna , prawdopodobnie nie więcej jak rok .

tu masz "żniwo" jakie zebrała ta "pandemia"
https://www.facebook.com/photo?fbid=4677120952361436&set=a.1109759502430950

i przestań sprany mózgu nawoływać ludzi do zabójstwa!!!
w imię, jakiegoś obywatelskiego obowiązku, twój nierząd najemników, wykonuje tylko rozkazy z syjonu i na pewno nie ma na uwadze twojego dobra, nie po to cię zamykają w domu, nie po to robią z twoich wnuków ...i, zamykając im szkoły, nie po to musisz czekać na karetkę pogotowia 2 dni, a na operację wyrostka robaczkowego 10 kat, żebyś przeżył

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółtawa Forsycja niezalogowany
23 grudnia 2020r. o 21:40
m21 dajmy pokój poczekam 10 m-cy ,

jak dożyjemy

ludzie umierają w każdy dzień

a covid to dochodowa kas (vide chęć przyjęcia niemiaszków w cowidowym szpitalu b-ca

dobrej nocy
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 grudnia 2020r. o 21:50
M21W2 napisał(a):
qwax_ napisał(a):
M21W2 napisał(a):
Ja wierzę naukowcom którzy opracowali tą szczepionkę i w sukces po jej zastosowaniu .

I masz do tego prawo. Chcesz to się szczep, ale nie rób z tego "obywatelskiego obowiązku", a co za tym idzie niedługo przymusu ;)

Jeżeli obecnie jest tak że ja o tym decyduję to jest dla mnie obywatelski obowiązek , dbałość o dobro wspólne i zdrowie współobywateli .
Jeżeli dojdzie do przymusowego szczepienia będzie to zamach na moją wolność , wtedy na pewno nie pójdę się szczepić .

No na reszcie głos rozsądku Drogi Lucjanie ... zamach na wolność . Ja stary głupek zakładam , na podstawie wiedzy jaką posiadam , że termin " depopulacja " ... nie wiem czyjego autorstwa , ale wychwalany przez właściciela Maikrosoftu Ludzkości nie służy.

Dobrowolność tak , przymus NIE !! Niemniej jednak Ciebie Lucjanie chciałbym namówić do nieszczepienia , po przyjacielsku , personalnie :) Jeśli nieszczepieni mają być zagrożeniem dla społeczeństwa , to czego się boi społeczeństwo zaszczepionych , skoro PRODUKT MEDYCZNY jest jak panaceum ? Skoro antidotum działa , to zaszczepieni są bezpieczni , a reszta niech zdycha według własnej woli . Nie trzeba Tych na siłę szczepić , bo i tak poumierają , choć układ immunologiczny ludzkiego organizmu ma własne zdanie na ten temat :D.
A jednak próbują , bo o depopulację Geitsa chodzi Drogi Lucjanie . Oprócz medyków i mundurowych Tyś pierwszy do odstrzału Emerycie :)

Nie daj się zabić Lucjanie . Mam dla Ciebie ogromny szacunek i podziw za odwagę cywilną . Mam też nadzieję , że za jakie dwa lata na forum , wspólnymi siłami powspominamy Panią Annę Walentynowicz :) I Covid 1,9 , i Covid 2,0 , i nawet Covid 2,2 :D

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Ciemnoróżowy Orzech niezalogowany
23 grudnia 2020r. o 22:00
bezkarni pisowce upolitycznili sędziów, prokuratorów i tak stali się milionerami

To jest jeden wielki skandal, państwo polskie pod rządami PiS-u jest sparaliżowane, tak naprawdę funkcjonuje jak państwo z dykty, nikt za nic nie odpowiada, nikt się do niczego nie poczuwa, ani Ministerstwo Zdrowia, ani służby - komentuje rzecznik prasowy PSL Miłosz Motyka

https://fakty.tvn24.pl/fakty-po-poludniu,96/respiratory-kupione-przez-mz-resort-w-lipcu-wycofal-wniosek-do-prokuratorii-generalnej,1042714.html
23 grudnia 2020r. o 22:05
M21W2 napisał(a):
~~Żółtawa Forsycja napisał(a): ten już wie że prawdopodobnie rok

więc poczekam10 m-cy

a mam 73 na karku

ale Ty m21 propagandzisto to JEST TWÓJ OCZYWIŚCIE WYBÓR.

Masz tyle lat że powinieneś przestać bawić się w przyklejanie komukolwiek łatek , co niby propaguję .
Żyjemy w trudnym czasie , wielu z nas dużo czyta , zdobywa jakąś wiedzę , jedni popierają antyszczepionkowców inni tych co szczepionkach widzą nadzieję na powrót do normalności .
Czekaj ile chcesz , Twój wybór , ja już dokonałem .
Napisałem , nikt nie wie ile szczepionka będzie działała , wirusolodzy twierdzą że prawdopodobnie ok. roku .
Czytaj dokładnie nie wyrywaj zdania z kontekstu .
Pozdrawiam .

to są ci twoi wielcy "eksperci"

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&ei=kazjX6GPGoSprgTLtYOgAg&q=simon+bra%C5%82+pieni%C4%85dze+od+pfizera&oq=simon+bra%C5%82+pie&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQARgAMgUIABDEAjICCAA6BAgAEEM6BQgAELEDOggIABDHARCjAjoICC4QsQMQgwE6BwguELEDEEM6BQguELEDOggIABCxAxCDAToCCC46CwguELEDEIMBEJMCOggILhCxAxCTAjoFCC4QkwI6BAgAEAo6BwguELEDEAo6BAguEApQ42tY_YwBYICrAWgBcAB4AIAB5QOIAfgPkgEJOC40LjEuMC4xmAEAoAEBqgEHZ3dzLXdpesABAQ&sclient=psy-ab

i wirusolodzy, na usługach zbrodniarzy?,
jak można być tak niemoralnym? chcesz se strzelić samobója, to se strzelaj, umrzesz wkrótce, ale nie masz prawa agitować i siać propagandy, a nóż nabierze się na to jakiś ojciec i matka, zastraszona i osierocą dziecko, które zostanie przekazane bandytom , jak chcesz się zabić to rób to na własny rachunek
23 grudnia 2020r. o 22:07
https://nczas.com/2020/12/19/prof-simon-bral-pieniadze-od-firmy-pfizer-producenta-szczepionki-na-covid-19/
22258
#Horus nieaktywny
23 grudnia 2020r. o 22:13
walisz prosto z mostu ale czego oczekujesz od stada ''pelikanów''?

;)
każą siedzieć w domu?...będą siedzieć...
a ja akurat nie zamierzam ...
23 grudnia 2020r. o 22:57
Horus napisał(a): walisz prosto z mostu ale czego oczekujesz od stada ''pelikanów''?

;)
każą siedzieć w domu?...będą siedzieć...
a ja akurat nie zamierzam ...

kogo to obchodzi, gdzie ty będziesz siedział i z kim, niewolniku, za chwilę uśmiercą staruszków w dps-ach a ty, tylko o własnej dupie i ja, ja, ja, ja, tak samo cię zapakują w czarny worek, w roku 2021, po eutanazji, jak nas wszystkich, jeśli nie zaczniemy walczyć na ulicach o nasze życie, nie jesteś nikim wyjątkowym
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.