Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Narodowy Program Szczepień od 27 grudnia
~~Malinowy Krwawnik niezalogowany
23 grudnia 2020r. o 19:22
~~Pożółkły Hibiskus napisał(a): Personel medyczny powinien dac przykład i zaszczepić się w 100%

Na dzień dzisiejszy w Szpitalu MSWiA chętnych do szczepienia personelu lekarskego jest aż 30% pierwsze szczepienia planowane są na 27 grudnia .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
23 grudnia 2020r. o 19:26
M21W2 napisał(a):
qwax_ napisał(a):
M21W2 napisał(a):
Ja wierzę naukowcom którzy opracowali tą szczepionkę i w sukces po jej zastosowaniu .

I masz do tego prawo. Chcesz to się szczep, ale nie rób z tego "obywatelskiego obowiązku", a co za tym idzie niedługo przymusu ;)

Jeżeli obecnie jest tak że ja o tym decyduję to jest dla mnie obywatelski obowiązek , dbałość o dobro wspólne i zdrowie współobywateli .
Jeżeli dojdzie do przymusowego szczepienia będzie to zamach na moją wolność , wtedy na pewno nie pójdę się szczepić .

Bo już będziesz zaszczepiony ,a kim ty jesteś ,że tak dbasz o zdrowie obywateli ,,doktor Wezuł .
22258
#Horus nieaktywny
23 grudnia 2020r. o 19:45
w tej chwili to raczej ''mengele''...;)

o ile wie co to znaczy...ale sobie ''wygugla''...:]
14240
M21W2
23 grudnia 2020r. o 19:55
Krwawniku , jestem obywatelem RP świadomym swoich praw i obowiązków , widząc zagrożenie jakie mamy obecnie łączę się solidarnie z tymi którzy chcą zwalczyć pandemię .
Nie jestem jak Ty , nic poza czubkiem swojego nosa nie widzisz .
Samolub osoba myśląca tylko o sobie i własnych korzyściach , chcesz mi udowodnić że właśnie taki jesteś ? .

Dopisane 23.12.2020r. o godz. 19:55:

Horus napisał(a): w tej chwili to raczej ''mengele''...;)

Januszku jak bym był Tobą zadałbym pytanie - zaczepki szukasz kmiotku - pytanie retoryczne , jak nie znasz znaczenia wygogluj .

Na szczęście nie nie jestem .
22258
#Horus nieaktywny
23 grudnia 2020r. o 19:56
widzisz krwawniku ?
takim jest właśnie ''malowany związkowiec'' dud...
MYŚLI O SOBIE I SWOICH KORZYŚCIACH...

krótko mówiąc - oszust ...:]
23 grudnia 2020r. o 20:03
M21W2 napisał(a): Krwawniku , jestem obywatelem RP świadomym swoich praw i obowiązków , widząc zagrożenie jakie mamy obecnie łączę się solidarnie z tymi którzy chcą zwalczyć pandemię .
Samolub osoba myśląca tylko o sobie i własnych korzyściach , chcesz mi udowodnić że właśnie taki jesteś ? .Dopisane 23.12.2020r. o godz. 19:55:

Januszku jak bym był Tobą zadałbym pytanie - zaczepki szukasz kmiotku - pytanie
retoryczne , jak nie znasz znaczenia wygogluj .

Ja pierdzielę plantator truskawek z Ocic chce ratować ludzkość chłopino zaszczep się i nie rób z siebie pośmiewiska .Od tego jest rząd .

22258
#Horus nieaktywny
23 grudnia 2020r. o 20:07
M21W2 napisał(a): Krwawniku , jestem obywatelem RP świadomym swoich praw i obowiązków , widząc zagrożenie jakie mamy obecnie łączę się solidarnie z tymi którzy chcą zwalczyć pandemię .
Samolub osoba myśląca tylko o sobie i własnych korzyściach , chcesz mi udowodnić że właśnie taki jesteś ? .Dopisane 23.12.2020r. o godz. 19:55:

Januszku jak bym był Tobą zadałbym pytanie - zaczepki szukasz kmiotku - pytanie retoryczne , jak nie znasz znaczenia wygogluj .

ty oszołomie zapewne nie zauważyłeś że nie odpisuję tobie a ''krwawnikowi''

kmiocie ...:]

jak to ktoś cię wcześniej określił?

''konfidencie''?
dlaczego tego nie skomentowałeś?

a teraz tutaj coś tam pierdzielisz...

Dopisane 23.12.2020r. o godz. 20:07:

~~Malinowy Krwawnik napisał(a):
M21W2 napisał(a):

Ja pierdzielę plantator truskawek z Ocic chce ratować ludzkość chłopino zaszczep się i nie rób z siebie pośmiewiska .Od tego jest rząd .

''superhiro''...;) z Ocic...:]
14240
M21W2
23 grudnia 2020r. o 20:13
Januszku wyluzuj , nie musisz się tłumaczyć , nie wymagam .

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.