~~Pożółkły Hibiskus napisał(a): Personel medyczny powinien dac przykład i zaszczepić się w 100%
M21W2 napisał(a):qwax_ napisał(a):M21W2 napisał(a):
Ja wierzę naukowcom którzy opracowali tą szczepionkę i w sukces po jej zastosowaniu .
I masz do tego prawo. Chcesz to się szczep, ale nie rób z tego "obywatelskiego obowiązku", a co za tym idzie niedługo przymusu ;)
Jeżeli obecnie jest tak że ja o tym decyduję to jest dla mnie obywatelski obowiązek , dbałość o dobro wspólne i zdrowie współobywateli .
Jeżeli dojdzie do przymusowego szczepienia będzie to zamach na moją wolność , wtedy na pewno nie pójdę się szczepić .
Horus napisał(a): w tej chwili to raczej ''mengele''...;)
o ile wie co to znaczy...ale sobie ''wygugla''...:]
M21W2 napisał(a): Krwawniku , jestem obywatelem RP świadomym swoich praw i obowiązków , widząc zagrożenie jakie mamy obecnie łączę się solidarnie z tymi którzy chcą zwalczyć pandemię .
Nie jestem jak Ty , nic poza czubkiem swojego nosa nie widzisz .
Samolub osoba myśląca tylko o sobie i własnych korzyściach , chcesz mi udowodnić że właśnie taki jesteś ? .Dopisane 23.12.2020r. o godz. 19:55:Horus napisał(a): w tej chwili to raczej ''mengele''...;)
Januszku jak bym był Tobą zadałbym pytanie - zaczepki szukasz kmiotku - pytanie
retoryczne , jak nie znasz znaczenia wygogluj .
Na szczęście nie nie jestem .
M21W2 napisał(a): Krwawniku , jestem obywatelem RP świadomym swoich praw i obowiązków , widząc zagrożenie jakie mamy obecnie łączę się solidarnie z tymi którzy chcą zwalczyć pandemię .
Nie jestem jak Ty , nic poza czubkiem swojego nosa nie widzisz .
Samolub osoba myśląca tylko o sobie i własnych korzyściach , chcesz mi udowodnić że właśnie taki jesteś ? .Dopisane 23.12.2020r. o godz. 19:55:Horus napisał(a): w tej chwili to raczej ''mengele''...;)
Januszku jak bym był Tobą zadałbym pytanie - zaczepki szukasz kmiotku - pytanie retoryczne , jak nie znasz znaczenia wygogluj .
Na szczęście nie nie jestem .
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):M21W2 napisał(a):
Ja pierdzielę plantator truskawek z Ocic chce ratować ludzkość chłopino zaszczep się i nie rób z siebie pośmiewiska .Od tego jest rząd .
''superhiro''...;) z Ocic...:]