~~Zielonkawy Wielosił napisał(a): Dzieki Bogu rządzi zjednoczona prawica a z wyników wyborów oraz sondaży wynika że większość Polaków popiera pis oby jak naj dłużej rządzili módlmy się za to
Jestem przekonany że młode pokolenie wystawi wam i waszemu bogu rachunek za zdemolowanie Polskiej gospodarki.Za poniżenie go podczas protestów.
Za to że udając dobroczynnych prawicowców okazujecie się pazernymi nieudacznymi komuchami pod przykrywką sutanny.
Dopisane 10.01.2021r. o godz. 23:03:
~~Brązowy Dyptam napisał(a): PanM napisał(a): ~~Zielonkawy Wielosił napisał(a): Co wam zrobiła zjednoczona prawica ze jesteście tak negatywnie nastawieni ,przecież tyle dobrego zrobili dla nas ,moim zdaniem i tak zarabiają za mało za to co dla nas i dla Polski robią
Odpowiedź jest prosta,
Po pierwsze Ty i wszyscy poplecznicy PiS wstydzicie się przyznawać że popieracie oszołomów .Gdybyś nie wstydził się poglądów nie pisał byś z pod tyldy.
Co to zarząd który zabiera jednym by dwa drugim ? Ty uważasz że zabieranie ludziom pracującym aby przekupywać niepracujących to sprawiedliwość ? Polacy zarabiają jak dziady.
Co oni robią dla ludzi poza podnoszeniem cen i podatków ? Ślepy jesteś ?
Jak na razie to wstydzimy się za ciebie :D no i za twój wynik w wyborach :D
Ja się nie wstydzę ani tego co mówiłem i mówię . ani tego co robiłem ani wyniku wyborów. Ani ty ani nikt do moich wyborów nie dokładałeś.
Wygrał twój idol a teraz się na ciebie wys r ał i cie łoi nowymi podatkami.Brawo ty ,, ciemniaku.[img=1610316196_vhbdirf.jpg]