~Brunatnoceglasty Łubin napisał(a): Kto zamieszkuje uniwersytet WOŚP?
Horus napisał(a): rozpoczęto naprawę państwa...
właśnie usłyszałem że Brzęczek nie jest już trenerem...
super ale kiedy w końcu rozwiążą tą ''kadrę''?
M21W2 napisał(a): Zbynek , napisałeś nie po raz pierwszy o naszym bracie Leszku , bracie inwalidzie którym został w wieku dziecięcym , inwalidztwie spowodowanym pobytem w szpitalu i powikłaniami pooperacyjnymi w 1960 r.[img=1610993103_kdu0dga.jpg]
Dlaczego to piszę do Ciebie Zbyszku , piszę z nadzieją że skończysz z tymi podłymi wpisami o nim .
Nie oczekuję słowa przepraszam w stosunku do PLEBANKA od kogoś kto zachowuje się tak perfidnie , swoje chamstwo i nikczemność wyładuj na mnie i Jurku , obaj zgodzimy się na to by sprawić Tobie przyjemność PLOTKARZU I OSZCZERCO ZBYNKU . Ostatni Twój wpis -- " I TO TYLE ZŁOTKOWSKI A PLEBANEK PO ŚNIEGU DALEJ W SANDAŁACH " , - - jest szczytem Twojej bezczelności .
Lucjan nie przejmuj się niereformowalnym :)
To jak byś grochem o ścianę rzucał .
Jego nachodzą mary nocne , wiedząc dobrze że tam gdzie on idzie ,
Ja już dawno wróciłem .Lat mu zabraknie
Kreatywność ludzi boli go nieudacznika .
A życia za nas nie przeżyje .
Jurko61 napisał(a):M21W2 napisał(a): Zbynek , napisałeś nie po raz pierwszy o naszym bracie Leszku , bracie inwalidzie którym został w wieku dziecięcym , inwalidztwie spowodowanym pobytem w szpitalu i powikłaniami pooperacyjnymi w 1960 r.[]
Dlaczego to piszę do Ciebie Zbyszku , piszę z nadzieją że skończysz z tymi podłymi wpisami o nim .
Nie oczekuję słowa przepraszam w stosunku do PLEBANKA od kogoś kto zachowuje się tak perfidnie , swoje chamstwo i nikczemność wyładuj na mnie i Jurku , obaj zgodzimy się na to by sprawić Tobie przyjemność PLOTKARZU I OSZCZERCO ZBYNKU . Ostatni Twój wpis -- " I TO TYLE ZŁOTKOWSKI A PLEBANEK PO ŚNIEGU DALEJ W SANDAŁACH " , - - jest szczytem Twojej bezczelności .
Lucjan nie przejmuj się niereformowalnym :)
To jak byś grochem o ścianę rzucał .
Jego nachodzą mary nocne , wiedząc dobrze że tam gdzie on idzie ,
Ja już dawno wróciłem .Lat mu zabraknie
Kreatywność ludzi boli go nieudacznika .
A życia za nas nie przeżyje .
~~Ciemnożółty Modrzew napisał(a):
Jurko , są granice tolerancji , znam tych budowlańców z Twoim bratem na czele .