Horus napisał(a):qwax_ napisał(a):PanM napisał(a): [
PanM napisał(a):
Szukasz zaczepki fajfusie ? Pamiętasz niejakiego Hagela ? Czy ciebie te trzeba naprostować ?[/c
i właśnie dlatego byłem ,jestem i zawsze będę przeciwnikiem odnoszenia się do czyjegoś nazwiska...
kiedyś i mnie zarzucono że ujawniłem tu czyjeś nazwisko...
takie bzdury może pisać jedynie ktoś kto tak naprawdę mnie nie zna...
ale jak widzę i Przemka ''poniosło'' ...;)
zawsze mówię ...
emocje to zły ''doradca'' ...:]
a każdego kto w swojej głupocie wymienia kogoś z nazwiska powinno się odpowiednio karać...:]
Hagel doskonale zna powód ujawnienia jego całej rodziny.
Zapracował sobie na to rzetelnie . / dokumentacja do wglądu /
To był najmniejszy wymiar kary,
PanM napisał(a):Jak masz uczulenie na czyjąś religię to twoja sprawa. A od mojej to się wal dzbanie.~~Posiwiała Werbena napisał(a): To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie, a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości.
ROZWIEJ WĄTPLIWOŚCI " głupszych od siebie " i napisz dlaczego kupcy , restauratorzy i inni przedsiębiorcy muszą płacić za wywóz śmieci w miejscu pracy ? [img=1611751638_kkpltga.jpg]Dopisane 27.01.2021r. o godz. 13:48:p.s -- sądzisz że napiszesz o innych " głupi " i to jest prawda objawiona ?
Zmień religię.
~~Brązowopłowa Miodunka napisał(a):PanM napisał(a):Jak masz uczulenie na czyjąś religię to twoja sprawa. A od mojej to się wal dzbanie.~~Posiwiała Werbena napisał(a): To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie, a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości.
ROZWIEJ WĄTPLIWOŚCI " głupszych od siebie " i napisz dlaczego kupcy , restauratorzy i inni przedsiębiorcy muszą płacić za wywóz śmieci w miejscu pracy ? [img=1611751638_kkpltga.jpg]Dopisane 27.01.2021r. o godz. 13:48:p.s -- sądzisz że napiszesz o innych " głupi " i to jest prawda objawiona ?
Zmień religię.
Horus napisał(a): właśnie widzę ...
niektórych zżera tęsknota...:]
piszcie :]
tylko zachowajcie jakąś kulturę...wiecie co to jest? :]
jak macie z tym problem poczytajcie moje posty...może zrozumiecie ...:)
wpadnę za jakiś czas i ocenię co z moich nauk sobie przyswoiliście ...:)
PanM napisał(a):Horus napisał(a):qwax_ napisał(a):PanM napisał(a): [
PanM napisał(a):
Szukasz zaczepki fajfusie ? Pamiętasz niejakiego Hagela ? Czy ciebie te trzeba naprostować ?[/c
i właśnie dlatego byłem ,jestem i zawsze będę przeciwnikiem odnoszenia się do czyjegoś nazwiska...
kiedyś i mnie zarzucono że ujawniłem tu czyjeś nazwisko...
takie bzdury może pisać jedynie ktoś kto tak naprawdę mnie nie zna...
ale jak widzę i Przemka ''poniosło'' ...;)
zawsze mówię ...
emocje to zły ''doradca'' ...:]
a każdego kto w swojej głupocie wymienia kogoś z nazwiska powinno się odpowiednio karać...:]
Hagel doskonale zna powód ujawnienia jego całej rodziny.
Zapracował sobie na to rzetelnie . / dokumentacja do wglądu /
To był najmniejszy wymiar kary,
Po sądach go ciągałeś?