Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Ekologia po Polsku

~Sepiowy Śnieżnik niezalogowany
27 stycznia 2021r. o 12:51
PanM pięknie chwali się swoim porządkiem w ogródku (albo w głowie)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Posiwiała Werbena niezalogowany
27 stycznia 2021r. o 13:36
To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie, a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości.
13926
qwax_
27 stycznia 2021r. o 13:45
PanM napisał(a): [Nie będę pisał że deszcz pada gdy na mnie plujesz.

To jest plucie?
PanM napisał(a):
qwax_ napisał(a):
Baranowi nie wytłumaczysz i ne będę się starał.
10 MWh to maksymalna dopuszczalna moc instalacji dla grupy tzw POSUMENTÓW

Sam jesteś baran.
MWh to jednostka energii, a nie mocy!!
I "prosument", a nie posument.

A tutaj merytoryczna odpowiedź "osoby" ;)
PanM napisał(a):

Szukasz zaczepki fajfusie ? Pamiętasz niejakiego Hagela ? Czy ciebie te trzeba naprostować ?

Chyba, że chodziło o tego "barana", ale to nie ja zacząłem z tymi sympatycznymi zwierzętami ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
11445
PanM
27 stycznia 2021r. o 13:48
~~Posiwiała Werbena napisał(a): To smutne, że głupcy są tacy pewni siebie, a ludzie rozsądni tacy pełni wątpliwości.

ROZWIEJ WĄTPLIWOŚCI " głupszych od siebie " i napisz dlaczego kupcy , restauratorzy i inni przedsiębiorcy muszą płacić za wywóz śmieci w miejscu pracy ? [img=1611751638_kkpltga.jpg]

Dopisane 27.01.2021r. o godz. 13:48:

p.s -- sądzisz że napiszesz o innych " głupi " i to jest prawda objawiona ?
Zmień religię.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~Brudnoszary Jastrzębiec niezalogowany
27 stycznia 2021r. o 13:52
Wracamy do zdjęć rodzinnych?:)
11445
PanM
27 stycznia 2021r. o 14:12
~Brudnoszary Jastrzębiec napisał(a): Wracamy do zdjęć rodzinnych?:)

To moi bliscy krewni .
A ZOBACZ NA SWOICH [img=1611753141_tvixugh.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Limonkowy Heliotrop niezalogowany
27 stycznia 2021r. o 14:13
Proponuję sie przejść drogą od byłego PGR w Rakowicach do wsi Otok od strony Cmentarza ...i zobaczyć śm ietnisko przy drodze aż do samych zabudowań , butelki po szczeniaczkach , puszki , szmaty , kubki plastyki i co tylko sie da wyrzucic po opony i wózki dziecinne .
22258
#Horus nieaktywny
27 stycznia 2021r. o 14:42
qwax_ napisał(a):
PanM napisał(a): [
PanM napisał(a):

Szukasz zaczepki fajfusie ? Pamiętasz niejakiego Hagela ? Czy ciebie te trzeba naprostować ?[/c

i właśnie dlatego byłem ,jestem i zawsze będę przeciwnikiem odnoszenia się do czyjegoś nazwiska...
kiedyś i mnie zarzucono że ujawniłem tu czyjeś nazwisko...

takie bzdury może pisać jedynie ktoś kto tak naprawdę mnie nie zna...

ale jak widzę i Przemka ''poniosło'' ...;)

zawsze mówię ...
emocje to zły ''doradca'' ...:]

a każdego kto w swojej głupocie wymienia kogoś z nazwiska powinno się odpowiednio karać...:]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.