Pannazdzieckiem napisał(a): ~~Złotożółta Bylica napisał(a): Horus napisał(a): michalkiewicz to zwykły oszust i kut..s..."D
Ciekawe, co sędzia powie na taki wpis poczciwego, biednego, gnębionego Horusa :D
Qurde , bogu , to ty znasz nawet moje byłe dziewczyny ? Nooo to szacun dla ipeenku :D
Ja próbowałem , a ty bogu wiesz ... że Swietłana z Tamarą lubią tipsy i kręcić tyłkiem :D
Ale Lenka jest inna ... kiedyś była Matką na Ukrainie , dzisiaj za pewne jest już Babcią ... mam nadzieję we własnym domu ... nie żałuję tych dwóch dych ekstra :)
A mówiłem ci już coś o Ewie ... wszechwiedzący bogu ? :D
Dobranoc :)
to ty dupku wlazłes w moje sprawy i je tu upubliczniłeś ...
dlatego teraz omijasz ten fakt ale sieć nie zapomina...;)
ja nawet imion twoich bliskich w tym dzieciaków tu nie upubliczniłem bo ich nie znałem a ty zrobiłeś coś więcej ...
dzisiaj trzęsiesz porciętami stąd i łagodniejszy język i już nie rzucasz jak wcześniej ''qur...mi''
ale i o tym sieć nie zapomina...
to ty upubliczniłeś tu moje nazwisko i adres...
kopie twoich postów mówią same za siebie więc się nie wyłgasz...
dzisiaj jesteś sparaliżowany strachem bo wiesz że masz ''ciepełko w galtkach'' i trudno ci to przyznać bo przecież ty taki ''zapomialski '' jesteś ...
ty nie piszesz o dzieciach?
a kto pisało moim synu że nie zna się na elektryce samochodowej?
nie ty czasami?
a tymczasem sam tu napisałeś że twój synuś spierd...ł rozrząd...
zemsta losu?
''wali '' mnie los twojego synka i to kto dzisiaj go wychowuje bo to ty jesteś tego przyczyną ...ty i twoja wóda...
ale śmieszy mnie to że że dzisiaj dzięki tobie on sam i jak to ''budleja'' wczoraj czy przedwczoraj wspomniał(A) jego koledzy czytają że jego tatuś stwierdził ze ''suka '' go urodziła...
ciekawe jak ten biedak sę z tym czuje...
czy w rozmowie z siostrą Agnieszką też tak określasz swoją zmarłą żonę?
co ona na to?
wiem ...wszystko co tu napisałem przemilczysz bo przecież tylko ''otworzysz parasol'' i po ''bólu''
i co?zapytasz kiedy rozprawa?
doczekasz o ile wcześniej się nie zachlasz....
ty sięnie przejmuj tym co sędzia powie na mój wpis o michalkiewiczu tylko zastanów się co powie na twój wpis o zmarłej żonie ktorą określasz jako ''sukę '' ...;D
a swoje dziwki pomagające ci odnaleźć ''katharsis'' za dwie dychy zostaw sobie ...;D
cholera wie jakim ''syfem '' cię naznaczą ...;D
i co?
zabrakło ''jaj '' by na cokolwiek odpowiedzieć?...hahaha