Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Caritas czy WOŚP ?

~~Złotordzawy Mak niezalogowany
8 kwietnia 2021r. o 22:16
Horus napisał(a): jesteś durniem

to ty dupku

ale sieć nie zapomina...;)

ale i o tym sieć nie zapomina...

dzisiaj jesteś sparaliżowany strachem bo wesz że masz ''ciepełko w galtkach'' i trudno ci to przyznać bo przecież ty taki ''zapomialski '' jesteś ...

twój synuś spierd...ł rozrząd...:D

doczekasz o ile wcześniej się nie zachlasz....;D

Ty jesteś jonasz większy zapominalski. Sieć nie zapomina.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ciemnopiwny Przetacznik niezalogowany
8 kwietnia 2021r. o 22:17
Wy tu jakiś rodzinny pojedynek macie. Może na weekend się umowcie a nie tu na forum brudy pierzecie.
22258
#Horus nieaktywny
8 kwietnia 2021r. o 22:20
Pannazdzieckiem napisał(a):
~~Złotożółta Bylica napisał(a):
Horus napisał(a): michalkiewicz to zwykły oszust i kut..s..."D

Ciekawe, co sędzia powie na taki wpis poczciwego, biednego, gnębionego Horusa :D

Qurde , bogu , to ty znasz nawet moje byłe dziewczyny ? Nooo to szacun dla ipeenku :D

Ja próbowałem , a ty bogu wiesz ... że Swietłana z Tamarą lubią tipsy i kręcić tyłkiem :D

Ale Lenka jest inna ... kiedyś była Matką na Ukrainie , dzisiaj za pewne jest już Babcią ... mam nadzieję we własnym domu ... nie żałuję tych dwóch dych ekstra :)

A mówiłem ci już coś o Ewie ... wszechwiedzący bogu ? :D

Dobranoc :)

to ty dupku wlazłes w moje sprawy i je tu upubliczniłeś ...
dlatego teraz omijasz ten fakt ale sieć nie zapomina...;)

ja nawet imion twoich bliskich w tym dzieciaków tu nie upubliczniłem bo ich nie znałem a ty zrobiłeś coś więcej ...
dzisiaj trzęsiesz porciętami stąd i łagodniejszy język i już nie rzucasz jak wcześniej ''qur...mi''

to ty upubliczniłeś tu moje nazwisko i adres...
kopie twoich postów mówią same za siebie więc się nie wyłgasz...

dzisiaj jesteś sparaliżowany strachem bo wiesz że masz ''ciepełko w galtkach'' i trudno ci to przyznać bo przecież ty taki ''zapomialski '' jesteś ...

ty nie piszesz o dzieciach?
a kto pisało moim synu że nie zna się na elektryce samochodowej?
nie ty czasami?

a tymczasem sam tu napisałeś że twój synuś spierd...ł rozrząd...
zemsta losu?

''wali '' mnie los twojego synka i to kto dzisiaj go wychowuje bo to ty jesteś tego przyczyną ...ty i twoja wóda...
ale śmieszy mnie to że że dzisiaj dzięki tobie on sam i jak to ''budleja'' wczoraj czy przedwczoraj wspomniał(A) jego koledzy czytają że jego tatuś stwierdził ze ''suka '' go urodziła...

ciekawe jak ten biedak sę z tym czuje...
czy w rozmowie z siostrą Agnieszką też tak określasz swoją zmarłą żonę?
co ona na to?

wiem ...wszystko co tu napisałem przemilczysz bo przecież tylko ''otworzysz parasol'' i po ''bólu''

i co?zapytasz kiedy rozprawa?
doczekasz o ile wcześniej się nie zachlasz....

ty sięnie przejmuj tym co sędzia powie na mój wpis o michalkiewiczu tylko zastanów się co powie na twój wpis o zmarłej żonie ktorą określasz jako ''sukę '' ...;D
a swoje dziwki pomagające ci odnaleźć ''katharsis'' za dwie dychy zostaw sobie ...;D
cholera wie jakim ''syfem '' cię naznaczą ...;D

i co?
zabrakło ''jaj '' by na cokolwiek odpowiedzieć?...hahaha

22258
#Horus nieaktywny
8 kwietnia 2021r. o 22:23
~~Złotordzawy Mak napisał(a):
Horus napisał(a): jesteś durniem

to ty dupku

ale sieć nie zapomina...;)

dzisiaj jesteś sparaliżowany strachem bo wesz że masz ''ciepełko w galtkach'' i trudno ci to przyznać bo przecież ty taki ''zapomialski '' jesteś ...

twój synuś spierd...ł rozrząd...:D

doczekasz o ile wcześniej się nie zachlasz....;D

Ty jesteś jonasz większy zapominalski. Sieć nie zapomina.

no to przypominaj ...
tylko się sprężaj bo po ''szkiełku'' idę na podusię ...
8 kwietnia 2021r. o 22:23
komedia o falkcohorusie i jego depresji trwa?
hahaha
hahahaa
22258
#Horus nieaktywny
8 kwietnia 2021r. o 22:25
depresji?

:D
dawaj to o czym wspomniałeś a nie tu rzniesz głupa...
albo nie rżniesz bo już nie musisz... :D
~~Złotożółta Bylica niezalogowany
8 kwietnia 2021r. o 22:27
Pamiętajcie wszyscy, którzy obgadujecie innych z Horusem, obieca wam, że to pozostanie między wami a później, ciach na forum :D Bójcie się plotkarze wszelkiej maści i fałszywi przyjaciele :D
8 kwietnia 2021r. o 22:28
ura bura król podwóra
hahahaha
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!