Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Caritas czy WOŚP ?

22258
#Horus nieaktywny
8 kwietnia 2021r. o 20:56
Pannazdzieckiem napisał(a):
~~Złotożółta Bylica napisał(a): Horus się porównuje do Ziemkiewicza, to się porobiło :D

No gościu ma aspiracje . Mało tego . Michalkiewicza też wyzywał od ... nie pamiętam , nie mam ipeenku :D

Parówa , to kiedy ta rozprawa , skoro na inne pytania nie chcesz odpowiedzi udzielić.

Zaczepiam cie w każdym temacie z tym samym pytaniem , a " prawdomówny " ogon podkula :D

michalkiewicz to zwykły oszust i kut..s..."D

oszust bo nawet na fb doił durni z kasy by spłacili jego mieszkanie łżąc że grozi mu ''bruk'' a miał drugie ,całkiem spore mieszkanie a kut...s bo bo normalny człowiek tak by się nie wypowiadał o kobietach ...

datego gdy na jego koncie na fb zapytałem go czy swoją żonę też tak by określił nie odpowiedział ...gdy zapytałem go ponownie czy gdyby taką kasę żona przyniosła mu do domu za jednego sztosa'' wieczorem już byłem zablokowany ale odpowiedzi też nie dostałem ...:D
[img=1617908185_tmmq9p2.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
8 kwietnia 2021r. o 21:01
Nie wiem , czy Ziemkiewicz zdradzał , ale wiem co robił Parówa . Pani Ania mówiła .

Chamstwo tak często ociera się o prawdę .:D

Ale zdrada nie ważna . Ważne , że Radek Różański jest w Domu Dziecka w Bolesławcu , a Siostra Agnieszka indoktrynuje Młodego.

Może wyrośnie na " katola ":D I ze starym na piwo polezie ... nie daleko jabłko od jabłoni. :)

A weź Parówa pod uwagę , że nie czepiam się Waszych dzieci i Pani Anny też nie.

Tyś moim mętorem nienawiści :) Nawet ta głupia suka , co urodziła mi dzieciaki nienawiści mnie nie nauczyła ... tyś bogu :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
8 kwietnia 2021r. o 21:22
jesteś durniem jeśli uważasz że nie zawiniłeś i teraz usiłujesz się ''wybielać''

to ty dupku wlazłes w moje sprawy i je tu upubliczniłeś ...
dlatego teraz omijasz ten fakt ale sieć nie zapomina...;)

ja nawet imion twoich bliskich w tym dzieciaków tu nie upubliczniłem bo ich nie znałem a ty zrobiłeś coś więcej ...
dzisiaj trzęsiesz porciętami stąd i łagodniejszy język i już nie rzucasz jak wcześniej ''qur...mi''
ale i o tym sieć nie zapomina...

to ty upubliczniłeś tu moje nazwisko i adres...
kopie twoich postów mówią same za siebie więc się nie wyłgasz...

dzisiaj jesteś sparaliżowany strachem bo wesz że masz ''ciepełko w galtkach'' i trudno ci to przyznać bo przecież ty taki ''zapomialski '' jesteś ...

ty nie piszesz o dzieciach?
a kto pisało moim synu że nie zna się na elektryce samochodowej?
nie ty czasami?

a tymczasem sam tu napisałeś że twój synuś spierd...ł rozrząd...:D
zemsta losu? :D

''wali '' mnie los twojego synka i to kto dzisiaj go wychowuje bo to ty jesteś tego przyczyną ...ty i twoja wóda...
ale śmieszy mnie to że że dzisiaj dzięki tobie on sam i jak to ''budleja'' wczoraj czy przedwczoraj wspomniał(A) jego koledzy czytają że jego tatuś stwierdził ze ''suka '' go urodziła...

ciekawe jak ten biedak sę z tym czuje...
czy w rozmowie z siostrą Agnieszką też tak określasz swoją zmarłą żonę?
co ona na to?

wiem ...wszystko co tu napisałem przemilczysz bo przecież tylko ''otworzysz parasol'' ;D i po ''bólu''

i co?zapytasz kiedy rozprawa?
doczekasz o ile wcześniej się nie zachlasz....;D

~~Złotożółta Bylica niezalogowany
8 kwietnia 2021r. o 21:51
Horus napisał(a): kiedyś twojej byłej dziewczynie coś obiecałem ...

to określenie ciebie w czasie kiedy z nią rozmawiałem a były dwie albo trzy okazje , padało wielokrotnie i najczęściej ...
innych nie będę tu przypominał...;)

Obiecałem, że nie, ale napiszę :D Najpierw pisałeś, że z kimś go obgadywałeś, ale nie zdradzisz z kim , bo obiecałeś, teraz już zdradziłeś, że to była jego dziewczyna :D Teraz tylko czekać aż opiszesz ze szczegółami, bo cię tak język świerzbi :D
8 kwietnia 2021r. o 21:54
Horus napisał(a): michalkiewicz to zwykły oszust i kut..s..."D

Ciekawe, co sędzia powie na taki wpis poczciwego, biednego, gnębionego Horusa :D
22258
#Horus nieaktywny
8 kwietnia 2021r. o 22:05
pieprzysz ...
jego była dziewczyna była bardzo zaangażowana w pomoc innym ludziom...
wtedy przez pewien przypadek ją spotkałem i rozmawialiśmy ...
a co?
ja czy ona miała uciekać ?

oczywiście że skorn będzie ją stawiał w jak najgorszym świetle ale co z drugą stroną?

więc nie fantazjuj jak zwykle bo gdyby mnie''język świerzbił'' jak piszesz to już z samej niechęci jaką żywię do skorna dawno bym mu dopiekł ''do żywego''

mnie tylko dziwi fakt że mając tak oddanego i bliskiego mu koleżkę mnie czas poświęca ...

może teraz kiedy jak to ktoś napisał ma nową narzeczoną ;D jak tak dalej będzie robił to kolejna mu ucieknie ...

ciekawe ...kto to mógł napisać o tej narzeczonej ?
chyba ktoś z jego znajomych ...;)
a może sąsiad którego ja akurat znam a o którym sam tu kiedyś korniszonkowi napisałem ...:D

tak korniszonku ...to maleńki grajdołek i sam niekiedy nie wiesz z kim rozmawiasz...:D kiedy cię ostatnio mijałem wiesz na co zwróciłem uwagę?
na te twoje nadal cherlawe pęcinki...;D

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
8 kwietnia 2021r. o 22:10
~~Złotożółta Bylica napisał(a):
Horus napisał(a): michalkiewicz to zwykły oszust i kut..s..."D

Ciekawe, co sędzia powie na taki wpis poczciwego, biednego, gnębionego Horusa :D

Qurde , bogu , to ty znasz nawet moje byłe dziewczyny ? Nooo to szacun dla ipeenku :D

Ja próbowałem , a ty bogu wiesz ... że Swietłana z Tamarą lubią tipsy i kręcić tyłkiem :D

Ale Lenka jest inna ... kiedyś była Matką na Ukrainie , dzisiaj za pewne jest już Babcią ... mam nadzieję we własnym domu ... nie żałuję tych dwóch dych ekstra :)

A mówiłem ci już coś o Ewie ... wszechwiedzący bogu ? :D

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
8 kwietnia 2021r. o 22:12
Horus napisał(a): pieprzysz ...
jego była dziewczyna była bardzo zaangażowana w pomoc innym ludziom...
wtedy przez pewien przypadek ją spotkałem i rozmawialiśmy ...:D

Co to za dziewczyna co obgaduje kogoś sobie bliskiego :D Aleś jej teraz wystawił świadectwo :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza