Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Caritas czy WOŚP ?

18442
PIS-PO-PRL
9 kwietnia 2021r. o 9:17
Obawiam się, że fart nie ma z tym nic wspólnego.

Ale ja się nie znam. Wole szykować sie do szczepień co pół roku, bo i takie rozwiązanie pan minister bierze pod uwagę.
Ewentualne komplikacje będę leczył w szpitalu na sprzecie wośpu, a jako niezdolny do pracu, po żywność pofatyguje się do caritasu. Do kościoła nie chodzę, ale wiem że mi nie odmówią.
Choć są takie OsObY co twierdzą inaczej :D

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ceglastoczerwona Gęsiówka niezalogowany
9 kwietnia 2021r. o 9:23
Zdrowe podejście do obecnej rzeczywistości. Niezdrowo kopać się z koniem, co dopiero z kilkoma. Z tutejszym osłem też nie warto, choć to tylko osiołek.
22258
#Horus nieaktywny
9 kwietnia 2021r. o 11:44
PIS-PO-PRL napisał(a): Obawiam się, że fart nie ma z tym nic wspólnego.

A ja się obawiam że dla wielu jest to zbyt ciężkie do zrozumienia dlaczego nie tylko ty nie zostałeś zwyzywany.
~~Jasnobrązowy Rącznik niezalogowany
9 kwietnia 2021r. o 12:25
Horus napisał(a): podasz przykład gdzie obrażam innych ludzi na forum?
zobaczę -zobaczymy co jest dla ciebie ''obrażaniem'' :)

Jeśli napiszę twoje imię i nazwisko i podpiszę, że jesteś zwykłym oszustem i kut..sem to cię obrażę ?
22258
#Horus nieaktywny
9 kwietnia 2021r. o 14:25
wiesz jaka jest różnica prawna pomiędzy osobą publiczną a osobą fizyczną?
zapewne nie wiesz skoro taki tekst wysmarowałeś ...

publiczne zbieranie pieniędzy na wykupienie mieszkania poprzez media społecznościowe bez odpowiedniego zezwolenia jest PRAWNIE ZAKAZANE ...

na dodatek tą zbiórkę opatrzył wpisem ze jeśli nie zbierze kasy to grozi mu ''bruk''
zataił fakt posiadania drugiego mieszkania więc?
jest oszustem ...
michalkiewicz nie miał takiego zezwolenia więc działał bezprawnie a wprowadzenie kogoś w błąd manipulując faktami jest typowym wyłudzeniem w celu -''osiągnięcia korzyści majątkowych''...albo jakoś tak ...

wypowiadanie się w ten sposób o zgwałconej dziewczynce i wulgarne określenie jest odpowiednie by takiego kogoś nazwać ''kuta...m''

ale skoro jesteś taki ''dociekliwy'' to mam pytanie ...

czy wyzwiska ''pannyzdzieckiem'' te o ''qurw...ch'' czy '' męskich dziwkach '' kierowanych w moją stronę to obrażanie czy też nie ...

myślę że nie doczekam odpowiedzi ...
konkretnej ...;D [img=1617971023_qjetjde.jpg]

Dopisane 09.04.2021r. o godz. 14:25:

nie śpiesz się ...
za jakąś godzinkę będę już na dłużej ...:D

masz czas...;D
~~Srebrzystoczarny Żylistek niezalogowany
9 kwietnia 2021r. o 15:01
PIS-PO-PRL napisał(a): Mnie jeszcze nie zwyzywał.
Coś robię nie tak? :D

Heh , wyciągaj wnioski. Nie widzisz że żre się tylko z tymi których poznał osobiście.Poznasz , sprawdzisz i będziemy wiedzieli.On tu kumpli raczej nie ma . No chyba ze panem.
18442
PIS-PO-PRL
9 kwietnia 2021r. o 15:39
Falco... weeee mnie zwyzywaj.
Bo będą na mnie zara krzywo paczać i palcyma wytykać :D

PIS=PO=PRL
~~Jasnobrązowy Rącznik niezalogowany
9 kwietnia 2021r. o 16:12
~~Jasnobrązowy Rącznik napisał(a):
Horus napisał(a): podasz przykład gdzie obrażam innych ludzi na forum?
zobaczę -zobaczymy co jest dla ciebie ''obrażaniem'' :)

Jeśli napiszę twoje imię i nazwisko i podpiszę, że jesteś zwykłym oszustem i kut..sem to cię obrażę ?

Odpowiedz najpierw na pytanie i pohamuj słowotok. Obrażę cię ? Krótkie "tak" lub "nie"
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.