Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Caritas czy WOŚP ?

22258
#Horus nieaktywny
9 kwietnia 2021r. o 19:27
wiem co zaraz się wydarzy ale gdyby 50% z tu zaglądających było nie tylko obiektywnymi ale bezstronnymi jak PPP ten portal wyglądał by normalnie ...

gdyby kilku naczelnych tu chamów nie wpieprzało by się w życie prywatne innych forum być może trwało by w dawnej formie ...

ale tak nie jest i już nie będzie a wszystko to za cichym przyzwoleniem administracji ...

swego czasu ten forumowy ''kryształowy ''założył w swoim pijackim widzie nawet temat o Falco i jego ponoć ''problemach''

i co?
ilu zalogowanych zgłosiło czy też opisało fakt że zostali przez Falco obrażeni?
ciągłe pisanie o moich jakichś ''frustracjach'' raczej nikogo rozsądnego nie przekona ...;D
ot farumowe ''gebelsiki'' co to w imię zasady o powtarzanych wielokroć kłamstwach itd.
kiedyś brylował w ym niejaki alter i jego uczennica ''omieg'' ale z chwilą kiedy się ''zakonspirowali'' objawił się pzd.

a przecież wystarczy odrobina chęci wejścia głębiej w temat o ''bajaniu'' i jego początków...
aż kipiało tam od forumowych ''ochów i achów'' nie było dnia bez ''promieni''
a później się okazało żę za plecami tej czy innej bolecnautce ''obrabiano du.pę''
kiedy napisałem na forum że to nie moja ''bajka'' i nie mam zamiaru brać w tym udziału zaczęła się ''jazda'' i pojawił się pzd ze swoim chamstwem
i co z tamtego forum zostało?
kurz ...
to wszystko jest w sieci i wszystko można sprawdzić ...
pamiętacie temat ''mowa niawiści''?
temat powstał na kanwie zabójstwa Pana Adamowicza ale co się stało?
zaczęto właśnie wtedy prawdziwą ''mowę nienawiści'' i wkroczyła zmanipulowana ''moderacja'' ;D
przecież każdy wie że wystarczy zgłosić do ''moderacji'' post by ten zniknął tak jak ja to robiłem nie raz z postami pzd ;D
tak ...zgłaszałem ...
przecież i o tym napisałem mu tu na forum że każdy przejaw jego chamstwa będę zgłaszał...

ale typ ,kiedy zniknął jeden z jego postów o którym nawet nie miałem pojęcia komu to przypisał?
:D

i kto tu jest obsesjonatem?
kto jest frustratem?

ja co myślę to piszę i nie muszę ani nie czuję potrzeby by się ukrywać a to pod ''szachownicą '' jak pzd czy jak niedawny wars ...''partyzant opozycji'' świrujący jako ''jesion''...;D

i co?
dlaczego ktoś uważa że PPP jest ''farciarzem '' że go nie ''obraziłem''

ODPOWIEDŹ JEST PROSTA TYLKO DLA WIELU ZBYT TRUDNA DO ZAAKCEPTOWANIA ...

PPP nigdy mnie nie obraził
kiedy wielu z was się tego nauczy będzie tu inaczej ...
kiedy administracja będzie naprawdę chciała z tego portalu zrobić nr1 a nie tylko o tym przekonywać ;) i podejmie radykalne kroki w tym kierunku może kiedyś naprawią to co w dużej mierze sami spieprzyli ...

a teraz ruszajcie ...
alleluja ...;D

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnobrązowy Rącznik niezalogowany
9 kwietnia 2021r. o 19:36
Jak to cię nie obraził ? Przecież napisał "obiektywnie", że jesteś "pier_lnie_y".
18442
PIS-PO-PRL
9 kwietnia 2021r. o 19:45
No właśnie? Jak to Cie nie nie obraziłem, jak obraziłem :D

I Trzaskowskiego Ci co chwile wypominam ;)

No bądźmy dla siebie źli... proszę :D

Dopisane 09.04.2021r. o godz. 19:45:

ps - ale od jutra
zapomniałem że na granie w gre się umówiłem i teraz nie będe miał czasu :D

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
9 kwietnia 2021r. o 20:10
~~Jasnobrązowy Rącznik napisał(a): Jak to cię nie obraził ? Przecież napisał "obiektywnie", że jesteś "pier_lnie_y".

no właśnie ...
tylko potwierdzasz że nie masz bladego pojęcia czym jest prawdziwa obraza...

znasz pojęcie -''pejoratywny''?
kiedy to poznasz będziesz miał jakiś tam pogląd na ocenę co jest a co nie prawdziwą obrazą ...

popatrz na to ...PPP pisze że jest umówiony na grę ,ja zaczynam kolejny sezon serialu a ty?
ty tu tkwisz i klepiesz w klawiaturkę ...:D
klep dalej chyba że zamiast tego może zacznij czytać...
o czymś o czym jak piszę nie masz pojęcia...

odcinki które oglądam mają około 50 min. ...;)
a więc masz czas...;D
~Pistacjowa Jasnota niezalogowany
9 kwietnia 2021r. o 20:14
No nareszcie dobra wiadomość, będzie banknot z Lechem Kaczyńskim narazie o nominalne 20 zł. PASUJE Faryzeusz.
22258
#Horus nieaktywny
9 kwietnia 2021r. o 20:16
PIS-PO-PRL napisał(a): No właśnie? Jak to Cie nie nie obraziłem, jak obraziłem :D

I Trzaskowskiego Ci co chwile wypominam ;)

No bądźmy dla siebie źli... proszę :DDopisane 09.04.2021r. o godz. 19:45:ps - ale od jutra
zapomniałem że na granie w gre się umówiłem i teraz nie będe miał czasu :D

obraziłeś?
ależ nie ...
takie określenie mnie osobiście ngdy nie ''ruszało'' a twój dowcip i ironię doceniam ...

nawet ;) doceniam ...:D

życzę wygranej ...;D

bo wiesz co?...ja już jestem wygrany...;)
~~Jasnobrązowy Rącznik niezalogowany
9 kwietnia 2021r. o 20:20
Horus napisał(a):
~~Jasnobrązowy Rącznik napisał(a): Jak to cię nie obraził ? Przecież napisał "obiektywnie", że jesteś "pier_lnie_y".

no właśnie ...
tylko potwierdzasz że nie masz bladego pojęcia czym jest prawdziwa obraza...

znasz pojęcie -''pejoratywny''?
kiedy to poznasz będziesz miał jakiś tam pogląd na ocenę co jest a co nie prawdziwą obrazą ...

popatrz na to ...PPP pisze że jest umówiony na grę ,ja zaczynam kolejny sezon serialu a ty?
ty tu tkwisz i klepiesz w klawiaturkę ...:D
klep dalej chyba że zamiast tego może zacznij czytać...
o czymś o czym jak piszę nie masz pojęcia...

odcinki które oglądam mają około 50 min. ...;)
a więc masz czas...;D

A ja leżę na plaży , opalam się i piszę z tobą :D I co,zatkało kakało :D

Nie obraził cię :D Stwierdził fakt i ty się z tym zgadzasz :D Rozumiem :D
~Złotawobrązowy Mikołajek niezalogowany
9 kwietnia 2021r. o 20:28
Kakao
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo