Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kinga po spotkaniu z policją
~Ciemnobrązowa Miesiącznica niezalogowany
28 stycznia 2021r. o 10:44
Zielonobiała Cebula
Jak wszyscy teraz są poprawni, jacy kulturalni. A w większości z "was" takich porządnych fałsz i obłuda bije z oczu.
Nie mogę czytać takich komentarzy, że jaki przykład dajemy, lepiej siedzieć przed tv i nic nie robić, a za kilka lat nasze dzieci zapytają, dlaczego pozwoliliśmy na takie prawo. Dlaczego nic nie zrobiliśmy. Każdy z nas ma własne sumienie i każdy ma prawo decydowania. Nie sąsiadka, babcia, ciotka czy pani z sejmu tylko ja i to moja, tylko i wyłącznie decyzja. Nikt nie będzie cierpiał tak jak cierpi matka, i żadne słowa, modlitwy i kazania księdza nie pomogą. A o pomocy psychologa to można tylko pomarzyć, bo jak sam sobie nie załatwisz prywatnie to nikt ci nie zaoferuje.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rumiana Nemezja niezalogowany
28 stycznia 2021r. o 10:47
A dlaczego się nie przyznaje????
Czy moc jest tylko za plecami innych ???
Kto wierzy w to co robi to dlaczego się nie przyznaje???
Czy takich mamy Przywódców??
~~Iliowobłękitny Tojad niezalogowany
28 stycznia 2021r. o 10:49
Taktyka "dobrego" złodzieja - "Nie moja ręka".

Dziewczę nie ma świadomości, że robi sobie kuku. Może kiedyś uświadomi sobie, że jest tylko pionkiem.
~~Bordowa Smagliczka niezalogowany
28 stycznia 2021r. o 11:01
~Ciemnobrązowa Miesiącznica napisał(a): Zielonobiała Cebula
Jak wszyscy teraz są poprawni, jacy kulturalni. A w większości z "was" takich porządnych fałsz i obłuda bije z oczu.
Nie mogę czytać takich komentarzy, że jaki przykład dajemy, lepiej siedzieć przed tv i nic nie robić, a za kilka lat nasze dzieci zapytają

Spora część dzieci nie zapyta. Bo je najnormalniej w świecie zabito. Zrobiły to ich mamusie.
~Złotorudy Jałowiec niezalogowany
28 stycznia 2021r. o 11:09
Ludzie ile w was jadu,nienawiści i obojętności
Przykre i żałosne takie społeczeństwo
~~Bordowa Smagliczka niezalogowany
28 stycznia 2021r. o 11:12
~Złotorudy Jałowiec napisał(a): Ludzie ile w was jadu,nienawiści i obojętności

Też nie rozumiem jak można zabić własne dziecko.
~~Iliowobłękitny Tojad niezalogowany
28 stycznia 2021r. o 11:13
~Złotorudy Jałowiec napisał(a): Ludzie ile w was jadu,nienawiści i obojętności

Kobieto, swojej ignorancji nie zatuszujesz arogancją. I tylko ,a może aż, o to chodzi.
~Ołowianoniebieski Słonecznik niezalogowany
28 stycznia 2021r. o 11:14
Te matki protestują, bo nie chcą rodzić. To co to znaczy że "co powiedzą swoim dzieciom". One tych dzieci nie chcą, tak czy nie?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza