Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kinga po spotkaniu z policją
~~Iliowobłękitny Tojad niezalogowany
28 stycznia 2021r. o 11:19
Chore dzieci są tylko pretekstem całej akcji.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Mlecznoróżowy Złocień niezalogowany
28 stycznia 2021r. o 11:32
~~Iliowobłękitny Tojad napisał(a): Chore dzieci są tylko pretekstem całej akcji.

I jakoś dziwnym trafem zostają w domach i mamusia się nimi nie martwi podczas codziennych wojaży :] Chore, czy zdrowe, chyba wszystkie są przeszkodą co dla niektórych .
~~Bordowa Smagliczka niezalogowany
28 stycznia 2021r. o 11:37
~Ołowianoniebieski Słonecznik napisał(a): Te matki protestują, bo nie chcą rodzić. To co to znaczy że "co powiedzą swoim dzieciom". One tych dzieci nie chcą, tak czy nie?

No w sensie, że jak nie uda im się tych dzieci wcześniej zabić, to trzeba będzie się zastanowić co im mówić, jak wychowywać. A tak to się wyskrobie i nie ma problemu. Życie ma być łatwe i przyjemne, a nie z dzieciakami się użerać.
22258
#Horus nieaktywny
28 stycznia 2021r. o 11:39
~~Rumiana Nemezja napisał(a): A dlaczego się nie przyznaje????
Czy moc jest tylko za plecami innych ???
Kto wierzy w to co robi to dlaczego się nie przyznaje???
Czy takich mamy Przywódców??

coś ci przypomnę ...
na pewnym tzw. posiedzeniu sejmu niejaka Krycha zwinęła dłonie w tubę i krzyknęła ''spier...aj''
zostało to ujęte w stenogramie...

czy Krychę za to ukarano?
komisja na wyrost zwana ''komisją etyki'' nie znalazła tam nic zdrożnego uznając to za ''słowa wpisujące się w JĘZYK DEBATY'' :]

więc o co ci teraz chodzi?

jeszcze to...
to forum jest pełne takich ''form'' językowych ...
to ze admini utworzyli sobie jakieś algorytmy dla ''bezpieczeństwa'' niczego nie zmienia...

popatrz niżej ...

mam was daleko w tyle ...y...:]

i teraz to ...

mam was daleko w tyle pisi.o.ry...:]

prawda że to nic odkrywczego dlatego ja sobie teraz ich określam ''pisdzielce'' :] bo tego jeszcze nie wyłapuje...;)

Zastosowana autokorekta

~~Brązowa Tunbergia niezalogowany
28 stycznia 2021r. o 11:42
mafia pis pierze publiczne pieniądze poprzez konta belzebuba i zadłuża Polskę
Niewyobrażalne kwoty 350 milionów
~~Bordowa Smagliczka niezalogowany
28 stycznia 2021r. o 11:43
Horus napisał(a):

ja sobie teraz ich określam ''pisdzielce'' :] bo tego jeszcze nie wyłapuje...;)

No normalnie miszcz!
Co ja mówię miszcz? Geniusz! :D
~~Brązowa Tunbergia niezalogowany
28 stycznia 2021r. o 11:47
Posłanka pis Jadwiga Emilewicz nie zostanie ukarana przez władze partii za złamanie obowiązujących obostrzeń. - Emilewicz popełniła duży błąd i za niego przeprosiła

białoruskie standardy !
~Szmaragdowa Miodunka niezalogowany
28 stycznia 2021r. o 11:48
Dziwne ja sam słyszałem jak wykrzykiwali wulgaryzmy. Raczej z honorowymi ludźmi nie mamy tu doczynienia.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.