Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Protest Strajku Kobiet w sobotę
~~Zielonkawobrązowa Niezapominajka niezalogowany
5 lutego 2021r. o 18:11
Jak bym mial taka glowe jak ty, to juz dawno bym na niej siedzial.
Taki gniot!
Jurko61 napisał(a): Nic ulica nie załatwi , popatrzcie jak zaczyna wzrastać ilość zakażeń ,zgonów:)
Zadajcie sobie pytanie kto chce na tym coś ugrać ???

Niech Sas zapewni z jego Gwardią przyboczną ,:)
Lub inaczej przedstawi choć program / jego wizjonerskiej naprawy kraju .

PO zaczyna się już czepiać szpitali tymczasowych :)
Chcą komisji śledczych ,
Do czego to doprowadzi???

Droga do nikąd !!!!!
PiS powinien rzucić rękawice oddając stery rzadu ,
A wy przeciwnicy oczekujcie powrotu do Edenu:)

[img=1612449743_ltgqdy8.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Pomarańczowobrązowa Cebulica niezalogowany
5 lutego 2021r. o 20:26
złocistozielona smagliczko! Nie wydaje mi się abym była brzydka i źle mi się powodziło prywatnie
~Łososiowa Smagliczka niezalogowany
5 lutego 2021r. o 20:40
Piękne i wrażliwe kobiety nie rzucają mięsem na prawo i lewo i jeszcze w obecności dzieci. Krótko mówiąc upadek zasad społecznych przyjętych przez ojców UE.
~~Ciemnoróżowy Słonecznik niezalogowany
5 lutego 2021r. o 23:32
https://wiadomosci.wp.pl/szczepienia-nauczycieli-i-otwieranie-szkol-ofensywa-szefa-men-przemek-az-sie-wyrywa-6604943322143392a

czarnek ma na łbie garnek
~Łososiowa Smagliczka niezalogowany
6 lutego 2021r. o 9:30
Słonecznik ty masz na oczach opaskę. Wp dobrze napisał o ministrze a ty wszystko odbierasz jak prosty antypis. Ta propaganda antypis to ci mózg wyprała.
~~Srebrzystoszara Sasanka niezalogowany
6 lutego 2021r. o 10:46
~Pomarańczowobrązowa Cebulica napisał(a): złocistozielona smagliczko! Nie wydaje mi się abym była brzydka i źle mi się powodziło prywatnie

To tylko tobie się nie wydaje. Kaczyński na pewno tez wierzy ze jest piękny.
~~Srebrzystoszara Sasanka niezalogowany
6 lutego 2021r. o 10:48
PanM napisał(a):
Jurko61 napisał(a): Panie Przemku proszę nie przyjąć tego jako atak , lub obrona brata:)
Lecz jak ciagłe powtarzanie państwo wam zabiera , państwo was okrada .
Ok zgadzam się płacimy podatki obojętnie w jakim kraju :)
Lecz nadal nie mogę zrozumieć tych ludzi tzw. Jak flaga na wietrze tam gdzie na dany dzień pasuje , tam zabieram głos ,lub próbuję zdyskredytować rządzących dla afery.
Pytanie bezpośrednie czy jest możliwość utworzenia rządu który obniży podatki ???
Z jakiego źródła jest tworzony budżet ???
Jakie progi podatkowe powinni uchwalić rządzący by zadowolić obywateli???
Oraz najważniejsze relacje pracodawca -pracownik, chodzi o poszanowanie .
Zacznijmy szukać w innego źródła niedomagań finansowych obywateli .
Panie Przemku nie jest przypuszczam obce dla pana słowo ,
z niewolnika nie zrobisz prawdziwego pracownika.
W końcu to pracownik jest kołem zamachowym ( oczywiście szanujący prace i szefa)
napływu finansów do firm.
I na koniec , jak obywatela / pracownika sytuacja finansowa będzie zadawalającej
To i podatki nie będą problemem .

iLE RAZY MOŻNA PISAĆ TO SAMO. nAWET W TYM WĄTKU JEST ODPOWIEDŹ . pISAŁM DO lUCJANA. a TU PSTRYK I ZNOWU TO SAMO PYTANIE.
jA NIE KRYTYKUJE TYLKO pIs -- ten problem drąży Polską przedsiębiorczo od 1945 roku.
Skoro ktoś nie potrafi wyłączyć emocji , sympatii politycznych aby ocenićgospodarkę to żadne tłumaczenia nie pomogą. Czytałem wasze wywody na temat kwoty wolnej.[img=1612481756_r1yfhxs.jpg]

Tak się PanM mądrzy o biznesach a jak Pana biznes? Co się z nim stało?
~~Czerwonobrunatna Szarotka niezalogowany
6 lutego 2021r. o 10:49
Ludzie, obudźcie się... Nie popieram jednych ani drugich. Polityka była i jest wielkim oszustwem. Zawsze jest drugie dno. A Nas - Naród oszukują, wciągają w swoje gierki. Nie dajmy się zwariować!!! Zobaczcie co się dzieje, wokół Nas w zaciszu szpitali, domostw znaczni, wielcy, zasłużeni bardziej i mniej ludzie umierają. Dopada ich Covid19. A dlaczego ??? Bo się gromadzimy, na nic nie zważamy i epidemię szerzymy. Czy taka demokracja pod hasłem "Wypier..." Wam odpowiada!~!!! Bo mi zdecydowanie NIE. Wieczny odpoczynek moim dobrym znajomym, którzy m. in. przez to odeszli!!!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza