Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Protest Strajku Kobiet w sobotę
~~Czerwonobrunatna Szarotka niezalogowany
6 lutego 2021r. o 10:50
Ludzie, obudźcie się... Nie popieram jednych ani drugich. Polityka była i jest wielkim oszustwem. Zawsze jest drugie dno. A Nas - Naród oszukują, wciągają w swoje gierki. Nie dajmy się zwariować!!! Zobaczcie co się dzieje, wokół Nas w zaciszu szpitali, domostw znaczni, wielcy, zasłużeni bardziej i mniej ludzie umierają. Dopada ich Covid19. A dlaczego ??? Bo się gromadzimy, na nic nie zważamy i epidemię szerzymy. Czy taka demokracja pod hasłem "Wypier..." Wam odpowiada!~!!! Bo mi zdecydowanie NIE. Wieczny odpoczynek moim dobrym znajomym, którzy m. in. przez to odeszli!!!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Jasnożółta Psianka niezalogowany
6 lutego 2021r. o 17:18
Chodzi po mieście grupka okołoo 30 osób, i wrzeszczą j**** ***.
22639
#korniszon nieaktywny
6 lutego 2021r. o 17:35
[img=1612629268_xjl8bal.jpg]
[img=1612629311_rzyc3hi.jpg]
~~Gołęba Funkia niezalogowany
6 lutego 2021r. o 17:43
Kolejne zakłamane zdjęcie. Nie ma okna życia z takim napisem. Dlaczego przeciwnicy katolików są tacy zakłamani ? Co to o nich świadczy ?
22639
#korniszon nieaktywny
6 lutego 2021r. o 17:47
[img=1612629985_0whu10z.jpg]
[img=1612630055_c11ktmc.jpg]
22258
#Horus nieaktywny
6 lutego 2021r. o 17:49
no niemożliwe...;)

to co robią z takimi dziećmi skoro ''okna życia'' powstały by została zachowana pełna anonimowość?

otwierasz okno i odzywa się dzwonek ...
przecież po chwili kogoś kto podrzuca w ten sposób dziecko już przed nim nie ma...;)

co więc z dzieckiem?

oj korniszonie wkleiłeś zdjęcie które zaraz jakiś ''katol'' okrzyknie albo fejkiem albo fotomontażem...;)
~~Gołęba Funkia niezalogowany
6 lutego 2021r. o 17:52
Nie ma okna życia z takim napisem.
22258
#Horus nieaktywny
6 lutego 2021r. o 17:58
oczywiście że nie ...
pomyliłem tematy ...odpowiedź na temat tego okna wkleiłem nie w ten temat ...

ale link jest dostępny w sieci ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.