Jurko61 napisał(a): Panie Przemku proszę nie przyjąć tego jako atak , lub obrona brata:)
Lecz jak ciagłe powtarzanie państwo wam zabiera , państwo was okrada .
Ok zgadzam się płacimy podatki obojętnie w jakim kraju :)
Lecz nadal nie mogę zrozumieć tych ludzi tzw. Jak flaga na wietrze tam gdzie na dany dzień pasuje , tam zabieram głos ,lub próbuję zdyskredytować rządzących dla afery.
Pytanie bezpośrednie czy jest możliwość utworzenia rządu który obniży podatki ???
Z jakiego źródła jest tworzony budżet ???
Jakie progi podatkowe powinni uchwalić rządzący by zadowolić obywateli???
Oraz najważniejsze relacje pracodawca -pracownik, chodzi o poszanowanie .
Zacznijmy szukać w innego źródła niedomagań finansowych obywateli .
Panie Przemku nie jest przypuszczam obce dla pana słowo ,
z niewolnika nie zrobisz prawdziwego pracownika.
W końcu to pracownik jest kołem zamachowym ( oczywiście szanujący prace i szefa)
napływu finansów do firm.
I na koniec , jak obywatela / pracownika sytuacja finansowa będzie zadawalającej
To i podatki nie będą problemem .
PanM napisał(a):Jurko61 napisał(a): Panie Przemku proszę nie przyjąć tego jako atak , lub obrona brata:)
Lecz jak ciagłe powtarzanie państwo wam zabiera , państwo was okrada .
Ok zgadzam się płacimy podatki obojętnie w jakim kraju :)
Lecz nadal nie mogę zrozumieć tych ludzi tzw. Jak flaga na wietrze tam gdzie na dany dzień pasuje , tam zabieram głos ,lub próbuję zdyskredytować rządzących dla afery.
Pytanie bezpośrednie czy jest możliwość utworzenia rządu który obniży podatki ???
Z jakiego źródła jest tworzony budżet ???
Jakie progi podatkowe powinni uchwalić rządzący by zadowolić obywateli???
Oraz najważniejsze relacje pracodawca -pracownik, chodzi o poszanowanie .
Zacznijmy szukać w innego źródła niedomagań finansowych obywateli .
Panie Przemku nie jest przypuszczam obce dla pana słowo ,
z niewolnika nie zrobisz prawdziwego pracownika.
W końcu to pracownik jest kołem zamachowym ( oczywiście szanujący prace i szefa)
napływu finansów do firm.
I na koniec , jak obywatela / pracownika sytuacja finansowa będzie zadawalającej
To i podatki nie będą problemem .
iLE RAZY MOŻNA PISAĆ TO SAMO. nAWET W TYM WĄTKU JEST ODPOWIEDŹ . pISAŁM DO lUCJANA. a TU PSTRYK I ZNOWU TO SAMO PYTANIE.
jA NIE KRYTYKUJE TYLKO pIs -- ten problem drąży Polską przedsiębiorczo od 1945 roku.
Skoro ktoś nie potrafi wyłączyć emocji , sympatii politycznych aby ocenićgospodarkę to żadne tłumaczenia nie pomogą. Czytałem wasze wywody na temat kwoty wolnej.[img=1612481756_r1yfhxs.jpg]
~Rdzawoczerwony Aster napisał(a): ~~Brązowy Dyptam, jeszcze tylko tutaj mogą się wygadać do woli. Ten i ten drugi co wszystkich obraża i poucza... Daj im te możliwość... To buraki, stare zgredy więc i tak albo nie zrozumieją albo będą udawać że to nie do nich. Na pochybel im...
~Jasnopomarańczowa Miodunka napisał(a): Tak się tylko zastanawiam głośno czy wszystkie te przeciwniczki pisu zrezygnowały już z pisowskiego 500+ na bąbelka...hmm