Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Protest Strajku Kobiet w sobotę
11445
PanM
5 lutego 2021r. o 0:35
Jurko61 napisał(a): Panie Przemku proszę nie przyjąć tego jako atak , lub obrona brata:)
Lecz jak ciagłe powtarzanie państwo wam zabiera , państwo was okrada .
Ok zgadzam się płacimy podatki obojętnie w jakim kraju :)
Lecz nadal nie mogę zrozumieć tych ludzi tzw. Jak flaga na wietrze tam gdzie na dany dzień pasuje , tam zabieram głos ,lub próbuję zdyskredytować rządzących dla afery.
Pytanie bezpośrednie czy jest możliwość utworzenia rządu który obniży podatki ???
Z jakiego źródła jest tworzony budżet ???
Jakie progi podatkowe powinni uchwalić rządzący by zadowolić obywateli???
Oraz najważniejsze relacje pracodawca -pracownik, chodzi o poszanowanie .
Zacznijmy szukać w innego źródła niedomagań finansowych obywateli .
Panie Przemku nie jest przypuszczam obce dla pana słowo ,
z niewolnika nie zrobisz prawdziwego pracownika.
W końcu to pracownik jest kołem zamachowym ( oczywiście szanujący prace i szefa)
napływu finansów do firm.
I na koniec , jak obywatela / pracownika sytuacja finansowa będzie zadawalającej
To i podatki nie będą problemem .

iLE RAZY MOŻNA PISAĆ TO SAMO. nAWET W TYM WĄTKU JEST ODPOWIEDŹ . pISAŁM DO lUCJANA. a TU PSTRYK I ZNOWU TO SAMO PYTANIE.
jA NIE KRYTYKUJE TYLKO pIs -- ten problem drąży Polską przedsiębiorczo od 1945 roku.
Skoro ktoś nie potrafi wyłączyć emocji , sympatii politycznych aby ocenićgospodarkę to żadne tłumaczenia nie pomogą. Czytałem wasze wywody na temat kwoty wolnej.[img=1612481756_r1yfhxs.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brązowy Dyptam niezalogowany
5 lutego 2021r. o 6:51
PanM napisał(a):
Jurko61 napisał(a): Panie Przemku proszę nie przyjąć tego jako atak , lub obrona brata:)
Lecz jak ciagłe powtarzanie państwo wam zabiera , państwo was okrada .
Ok zgadzam się płacimy podatki obojętnie w jakim kraju :)
Lecz nadal nie mogę zrozumieć tych ludzi tzw. Jak flaga na wietrze tam gdzie na dany dzień pasuje , tam zabieram głos ,lub próbuję zdyskredytować rządzących dla afery.
Pytanie bezpośrednie czy jest możliwość utworzenia rządu który obniży podatki ???
Z jakiego źródła jest tworzony budżet ???
Jakie progi podatkowe powinni uchwalić rządzący by zadowolić obywateli???
Oraz najważniejsze relacje pracodawca -pracownik, chodzi o poszanowanie .
Zacznijmy szukać w innego źródła niedomagań finansowych obywateli .
Panie Przemku nie jest przypuszczam obce dla pana słowo ,
z niewolnika nie zrobisz prawdziwego pracownika.
W końcu to pracownik jest kołem zamachowym ( oczywiście szanujący prace i szefa)
napływu finansów do firm.
I na koniec , jak obywatela / pracownika sytuacja finansowa będzie zadawalającej
To i podatki nie będą problemem .

iLE RAZY MOŻNA PISAĆ TO SAMO. nAWET W TYM WĄTKU JEST ODPOWIEDŹ . pISAŁM DO lUCJANA. a TU PSTRYK I ZNOWU TO SAMO PYTANIE.
jA NIE KRYTYKUJE TYLKO pIs -- ten problem drąży Polską przedsiębiorczo od 1945 roku.
Skoro ktoś nie potrafi wyłączyć emocji , sympatii politycznych aby ocenićgospodarkę to żadne tłumaczenia nie pomogą. Czytałem wasze wywody na temat kwoty wolnej.[img=1612481756_r1yfhxs.jpg]

Nie truj dziadku, tego co piszesz, już nikt nie bierze na poważnie, niezależnie od opcji politycznych...
~Rdzawoczerwony Aster niezalogowany
5 lutego 2021r. o 7:52
~~Brązowy Dyptam, jeszcze tylko tutaj mogą się wygadać do woli. Ten i ten drugi co wszystkich obraża i poucza... Daj im te możliwość... To buraki, stare zgredy więc i tak albo nie zrozumieją albo będą udawać że to nie do nich. Na pochybel im...
14505
DP
5 lutego 2021r. o 8:11
Ciekawe jest jeszcze to że, pracownikom z pensji odbiera się 70 zł na fundusz pracy. Najbardziej uderza to w Osoby zarabiające najniższą krajową. Za jałmużnę pracują na działalność pup.
~~Bławatkowa Miodunka niezalogowany
5 lutego 2021r. o 10:36
~Rdzawoczerwony Aster napisał(a): ~~Brązowy Dyptam, jeszcze tylko tutaj mogą się wygadać do woli. Ten i ten drugi co wszystkich obraża i poucza... Daj im te możliwość... To buraki, stare zgredy więc i tak albo nie zrozumieją albo będą udawać że to nie do nich. Na pochybel im...

O to to .Jest. super. a będzie. super super. A kulawy geniusz będzie żył wiecznie..
AMEN.
~~Jasnoturkusowy Heliotrop niezalogowany
5 lutego 2021r. o 14:08
Ziew. Aaa znowu beda "protestowac" przy okazji robiac Kaczorkowi dobrze
~~Jasnoturkusowy Heliotrop niezalogowany
5 lutego 2021r. o 15:28
Znalezione w sieci
https://paczaizm.pl/content/wp-content/uploads/strajk-kobiet-lempart-nie-ogladalem-wczorajszej-konferencji-ale-jakbym-mial-zgadywac-to-izrael-ma-24-godziny-na-opuszczenie-zachodniego-brzegu-albo-lempart-zacznie-publikowac-nudeski.jpg
~~Zielonkawobrązowa Niezapominajka niezalogowany
5 lutego 2021r. o 18:03
To nie przeciwniczki pisu, to przeciwniczki dziadostwa!
A te pincet, to mozna sobie w arsch wsadzic.

~Jasnopomarańczowa Miodunka napisał(a): Tak się tylko zastanawiam głośno czy wszystkie te przeciwniczki pisu zrezygnowały już z pisowskiego 500+ na bąbelka...hmm
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.