~~Gołęba Funkia napisał(a): Wiem, że nikt ci nie płaci, emem nawet moderatorom nie płacił, dlatego nikt już nie moderuje. Nawet cię tu nie chciał i cię zablokował. Gdybyś nie poszedł prosić, żeby cię odblokował, nawet by nie zauważył twojej nieobecności na forum.
Pewnego dnia ktoś wklei twoje zdjęcie albo kogoś z twojej rodziny z jakimś głupim podpisem i wtedy się przekonasz czy kłamstwo w internecie i celowe zmyślanie i obrażanie innych jest takie zabawne jak ci się wydaje.
emem zablokował mnie ze złości że pokazałem mu w jaki prosty sposób można tu zrobić jawny ''burdel'' zasypując forum linkami ...
w mniejszej postaci ale nadal to funkcjonuje ...
powielasz albo powtarzasz swoje brednie o tym że chodziłem i o coś prosiłem ...
jak chcesz poznać prawdę udaj się do biura a w tedy może coś do ciebie dotrze...
co do blokowań - nie byłem jedynym bo skorn np. za kłamstwa był moderowany a i później zbanowany ..jak się pokaże zapytaj ...;)
może ci odpowie chociaż wiem że to w jego przypadku będzie trudne...;)
''Pewnego dnia ktoś wklei twoje zdjęcie albo kogoś z twojej rodziny z jakimś głupim podpisem i wtedy się przekonasz czy kłamstwo w internecie i celowe zmyślanie i obrażanie innych jest takie zabawne jak ci się wydaje.''
taki ktoś ''pewnego dnia '' może się przekonać że postąpił bardzo głupio i nieodpowiedzialnie i trzeba będzie za to zapłacić...;)
teraz zabawne jest to jak nieśmiało próbujesz mnie czymś straszyć ...:)