Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Strajk Kobiet walczy nadal
~~Stalowoniebieska Liatra niezalogowany
8 lutego 2021r. o 9:36
Jako kobieta dziękuję wszystkim mężczyzną za wspieranie kobiet.
Jesteście moimi bohaterami .
Każdy człowiek myślący powinien wiedzieć ,że zaostrzenie prawa aborcyjnego nie dotyczy tylko samej kobiety. To jest tragedia całych rodzin.
Trauma ,która towarzyszy w czasie stwierdzenia uszkodzenia płodu i braku ratunku dla naszego dziecka, to też trauma ojca, brata ,dziadka.
NIGDY NIE POWINNYSMY IŚĆ SAME I BYĆ Z TYM SAME!!!
Nie życzę nikomu mierzenia się z takim przeżyciem ale co nie którzy chyba nie wiedzą co w tej chwili dzieje się w naszym kraju i to jest największe rozczarowanie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8 lutego 2021r. o 9:37
~~Mlecznoróżowy Złocień napisał(a): A które to kobiety ??
Chyba, że chodzi o zniewieściałych samców, tak to się zgodzę :|

MÓGŁBYŚ SIE OD NICH WIELE NAUCZYC ALE DO TEGO POTRZEBNY JEST MÓZG.
8 lutego 2021r. o 9:41
Horus napisał(a):
PIS-PO-PRL napisał(a): Ja to bym profilaktycznie wszystkie kolory zbanował i zakazał ich używania.
Wszystkie te kwiatki takie czarnobiałe jakieś, to niech żyją w czarnobiałym kraju.

Tylko że
"nas nie przekonają że białe jest białe, a czarne jest czarne" :D

a tak ogólnie to pięć minut dostępu do internetu dziennie...

kiedyś nie było ''internetów'' i dziewczynki były jakieś bardziej gibkie ...

a nie jak teraz grube i przez to obrzydliwe...;)

Jeżeli jest tak źle jak mówisz to pokaz jaki z Ciebie rumak .
jeżeli masz jaja to wklej swoja fotkę a my ocenimy czy jesteś taki piękny.154
22258
#Horus nieaktywny
8 lutego 2021r. o 10:28
chyba niewiele zrozumiałaś z mojego wpisu a jeśli nie potrafisz dostrzec ironii zawartej w moim poście odnośnie czarnka jak to on ''widzi'' grube dziewczynki to powstrzymaj się od nieprzemyślanych komentarzy...

jak uważasz mnie za ''rumaka'' ;)i oczekujesz mojej fotki do zrób pierwszy krok -''klaczko'' ;) i wklej swoje ...

na przyszłość ...
zanim coś ''chlapniesz '' coś tam o kimś ,poszukaj sobie jego wcześniejszych wpisów ...;)

bo to widzisz...ja od początku popieram protesty kobiet chociaż samo zachowanie waszej liderki mnie z lekka śmieszy...;)
~Czerwonopomarańczowe Przymiotno niezalogowany
8 lutego 2021r. o 10:37
"Białostocka prokuratura wystąpiła do jednego z lokalnych szpitali o kopie dokumentacji medycznej i dane pacjentek. Śledczy chcą sprawdzić, czy po ogłoszeniu opinii Trybunału Konstytucyjnego przeprowadzano w nich aborcję."

Witaj bracie w 'Kalifacie'.
8 lutego 2021r. o 11:01
Horus napisał(a): chyba niewiele zrozumiałaś z mojego wpisu a jeśli nie potrafisz dostrzec ironii zawartej w moim poście odnośnie czarnka jak to on ''widzi'' grube dziewczynki to powstrzymaj się od nieprzemyślanych komentarzy...

jak uważasz mnie za ''rumaka'' ;)i oczekujesz mojej fotki do zrób pierwszy krok -''klaczko'' ;) i wklej swoje ...

na przyszłość ...
zanim coś ''chlapniesz '' coś tam o kimś ,poszukaj sobie jego wcześniejszych wpisów ...;)

bo to widzisz...ja od początku popieram protesty kobiet chociaż samo zachowanie waszej liderki mnie z lekka śmieszy...;)

własnie pokazałeś ile jesteś wart
22258
#Horus nieaktywny
8 lutego 2021r. o 11:05
niezdrowo się podniecasz...;)

(to też ironia :) )
8 lutego 2021r. o 11:10
Horus napisał(a): niezdrowo się podniecasz...;)

(to też ironia :) )

SERIO?
musisz mieć wyjątkowo duże kompleksy , skoro leczysz je ironią na tym temacie...

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza