Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PRAWDA CZY FAŁSZ OBAJTEK

~~Orzechowy Kosaciec niezalogowany
25 marca 2021r. o 16:20
ANowakowska napisał(a): Zawsze każda władza gdzieś tam coś kradła i osobiście mam to gdzieś, bo nie miało to wpływu na moje życie, ale za to mnie boli wzrost cen i podatków.

Dlaczego nie wspominasz obniżonych podatków?
CIT, PIT, VAT... oraz dla młodych do 26 roku życia.

Ceny rosły, rosną i będą rosły. W gospodarce to naturalne. W kryzysie tym bardziej.

Cieszy mnie to, że w tym momencie nie rządzą tuski nicniemoge, bo to była katastrofa.Na razie PIS radzi sobie całkiem dobrze.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Burawa Krzewuszka niezalogowany
25 marca 2021r. o 19:08
~~Orzechowy Kosaciec napisał(a):
ANowakowska napisał(a): Zawsze każda władza gdzieś tam coś kradła i osobiście mam to gdzieś, bo nie miało to wpływu na moje życie, ale za to mnie boli wzrost cen i podatków.

Ceny rosły, rosną i będą rosły. W gospodarce to naturalne. W kryzysie tym bardziej.

Cieszy mnie to, że w tym momencie nie rządzą tuski nicniemoge, bo to była katastrofa.Na razie PIS radzi sobie całkiem dobrze.

Człowieku, czy ty nie widzisz że pisowce kradną na skalę jaką do tej pory nikt nie kradł.
Czy piszesz te bzdety bo cie opłacają?
Za pół roku będziemy, jak Grecy, sprzedawali Niemcom co będzie można z Polski sprzedać.
Im wiekszy złodziej tym bardziej go chronią.
A ten sie cieszy jaki to pis jest super.
20886
#Jurko61 nieaktywny
25 marca 2021r. o 23:05
~~Pożółkły Złotlin napisał(a):
Jurko61 napisał(a): Chętnie bym poczytał o dobroduszności Donalda Tuska :):)

Były takie momenty ????
Może ktoś przypomni :)[img=1616620786_mkvc6p9.jpg]Dopisane 24.03.2021r. o godz. 22:22:Jeżeli to prawda co pan Obajtek tu przedstawił :):)
To ten Tusk nadaje się tylko do pchania Karuzeli :):)[img=1616620933_uu5xj71.jpg]

Jurek, czytaj w Polityce, oglądaj Kurwizję czy inną TV Sram, to w zimie nawet w Niemczech będziesz w japonkach zapierdzielał :) sprzedaj wszystko u wrednego szkopa,, wracaj do tego PISiego "dobrobytu" :)

Gdybym oglądał TVN24 , popierał Tuska i jego gwardię PO-wską , która w zasadzie
Zaczyna powoli nawet wierzyć w to co mówi :):)
Byłbym ten dobry :):)
A że adekwatnie do sytuacji w kraju mego pochodzenia uważam dzieje się
całkowicie nieźle :):)
Jestem ten zły :):)
Niestety w odwrotności do osobników twego pokroju , mam większe spektrum porównawcze .:):)
A co do wrednego jak to nazwałeś Szkopa ???
Pokaż mi choć jeden mój wpis krytykujący Niemców :):)
Jedynie mogę być wdzięczny za pozwolenie mi się rozwinąć na ich ziemi.
Dam ci jedną radę nie idź w pochodzie głupoty.
Realistyczne ocenianie sytuacji w Polsce nie należy do twej mocnej strony:):)

~Jaskrawoczerwony Kleome niezalogowany
25 marca 2021r. o 23:55
Do twojej tez
~~Bladożółty Fiołek niezalogowany
26 marca 2021r. o 0:25
~~Burawa Krzewuszka napisał(a):
~~Orzechowy Kosaciec napisał(a):

Człowieku, czy ty nie widzisz że pisowce kradną na skalę jaką do tej pory nikt nie kradł.
Czy piszesz te bzdety bo cie opłacają?
Za pół roku będziemy, jak Grecy, sprzedawali Niemcom co będzie można z Polski sprzedać.
Im wiekszy złodziej tym bardziej go chronią.
A ten sie cieszy jaki to pis jest super.

Nie będę się silił na oceny. Czy to co napisałeś mądre jest, czy nie?
Powiem tylko, że Ty czy Tobie podobni pięć lat temu pisali /powtarzali za tvn/ dokładnie to samo ;)
I co?
To teraz będzie najważniejsze :
- za następne pięć lat będziesz pisał dokładnie to samo ;)
~Liliowy Pustynnik niezalogowany
26 marca 2021r. o 8:18
"Brawo Panie Obajtek

niech się Pan tej za...nej opozycji nie boi

ponad połowa Polaków za Panem stoi".

Hymn pis_da.

Zastosowana autokorekta

~~Rudozłoty Floks niezalogowany
26 marca 2021r. o 9:03
~Liliowy Pustynnik napisał(a): "Brawo Panie Obajtek

niech się Pan tej zakupczynej opozycji nie boi

ponad połowa Polaków za Panem stoi".

Hymn pis_da.

To aż ponad połowa Polaków to złodzieje i oszuści ,nie po darmo Niemcy piszą w języku polskim na bramach ZAKAZ WSTĘPU DLA POLAKÓW .
~Pożółkła Brodia niezalogowany
26 marca 2021r. o 9:42
Nie obrażaj Polaków, zaprogramowany oPOzycjonisto, który krytykuje wszystko bez sensu i robi w swoje gniazdo ze wściekłości, bo tęskni za czasami kiedy piniendzy nie było i nic się nie dało zrobić, ale emeryturki to sie brało wysokie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo