ANowakowska napisał(a): Zawsze każda władza gdzieś tam coś kradła i osobiście mam to gdzieś, bo nie miało to wpływu na moje życie, ale za to mnie boli wzrost cen i podatków.
~~Orzechowy Kosaciec napisał(a):ANowakowska napisał(a): Zawsze każda władza gdzieś tam coś kradła i osobiście mam to gdzieś, bo nie miało to wpływu na moje życie, ale za to mnie boli wzrost cen i podatków.
Dlaczego nie wspominasz obniżonych podatków?
CIT, PIT, VAT... oraz dla młodych do 26 roku życia.
Ceny rosły, rosną i będą rosły. W gospodarce to naturalne. W kryzysie tym bardziej.
Cieszy mnie to, że w tym momencie nie rządzą tuski nicniemoge, bo to była katastrofa.Na razie PIS radzi sobie całkiem dobrze.
~~Pożółkły Złotlin napisał(a):Jurko61 napisał(a): Chętnie bym poczytał o dobroduszności Donalda Tuska :):)
Były takie momenty ????
Może ktoś przypomni :)[img=1616620786_mkvc6p9.jpg]Dopisane 24.03.2021r. o godz. 22:22:Jeżeli to prawda co pan Obajtek tu przedstawił :):)
To ten Tusk nadaje się tylko do pchania Karuzeli :):)[img=1616620933_uu5xj71.jpg]
Jurek, czytaj w Polityce, oglądaj Kurwizję czy inną TV Sram, to w zimie nawet w Niemczech będziesz w japonkach zapierdzielał :) sprzedaj wszystko u wrednego szkopa,, wracaj do tego PISiego "dobrobytu" :)
~~Burawa Krzewuszka napisał(a):~~Orzechowy Kosaciec napisał(a):ANowakowska napisał(a): Zawsze każda władza gdzieś tam coś kradła i osobiście mam to gdzieś, bo nie miało to wpływu na moje życie, ale za to mnie boli wzrost cen i podatków.
Dlaczego nie wspominasz obniżonych podatków?
CIT, PIT, VAT... oraz dla młodych do 26 roku życia.
Ceny rosły, rosną i będą rosły. W gospodarce to naturalne. W kryzysie tym bardziej.
Cieszy mnie to, że w tym momencie nie rządzą tuski nicniemoge, bo to była katastrofa.Na razie PIS radzi sobie całkiem dobrze.
Człowieku, czy ty nie widzisz że pisowce kradną na skalę jaką do tej pory nikt nie kradł.
Czy piszesz te bzdety bo cie opłacają?
Za pół roku będziemy, jak Grecy, sprzedawali Niemcom co będzie można z Polski sprzedać.
Im wiekszy złodziej tym bardziej go chronią.
A ten sie cieszy jaki to pis jest super.
Zastosowana autokorekta
~Liliowy Pustynnik napisał(a): "Brawo Panie Obajtek
niech się Pan tej zakupczynej opozycji nie boi
ponad połowa Polaków za Panem stoi".
Hymn pis_da.