Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PRAWDA CZY FAŁSZ OBAJTEK

~~Rudozłoty Floks niezalogowany
26 marca 2021r. o 10:02
~Pożółkła Brodia napisał(a): Nie obrażaj Polaków, zaprogramowany oPOzycjonisto, który krytykuje wszystko bez sensu i robi w swoje gniazdo ze wściekłości, bo tęskni za czasami kiedy piniendzy nie było i nic się nie dało zrobić, ale emeryturki to sie brało wysokie.

Przygłupie do emeryturki to mi jeszcze brakuje i robię na takich jak ty a jeżeli chcesz to zrobię ci fotki jak Niemcy robią tabliczki z takimi napisami .Za to Obajtek jest kryształowy jak pierdzieli Karczewski bo inwestuje w Polsce a nie w Chorwacji .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Łososiowa Smagliczka niezalogowany
26 marca 2021r. o 15:00
To jak ci brakuje do emerytury to skąd tyle nienawiści, nie masz dzieci?
~Morski Szczypiorek niezalogowany
26 marca 2021r. o 15:01
Ремонт частотного преобразователя Altivar atv61hd90n4 https://prom-electric.ru/remont-chastotnogo-preobrazovatelja-altivar-atv61hd90n4/
~Modrawy Moszenki niezalogowany
26 marca 2021r. o 15:11
Jakiś matołek napisał tu, że "PiS radzi sobie całkiem dobrze".
Oczywiście ale wyłącznie właśnie SOBIE!
26 marca 2021r. o 15:22
~Łososiowa Smagliczka napisał(a): To jak ci brakuje do emerytury to skąd tyle nienawiści, nie masz dzieci?

Dobre pytanie bo muszę do czerwca robić na takich jak ty nierobie ,dzieci mam na które nigdy nie dostałem złotówki od państwa ,obecnie i oni pracują na takich jak ty .
235
ladaco
26 marca 2021r. o 15:27
[img=1616768822_zv0y1bb.jpg]
26 marca 2021r. o 15:33
ladaco napisał(a): [img=1616768822_zv0y1bb.jpg]

A teraz to kto tam robi za miskę ryżu jak nie Polacy ,,a nie faktycznie ostatnio hot doga podawała mi Ukrainka .
~Łososiowa Smagliczka niezalogowany
26 marca 2021r. o 15:34
Ty pracujesz na siebie. Trudno to pojąć. Ja twoich zarobionych pieniędzy nie potrzebuję ale dziękuję za twoją dobroczynność.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza