~~Rudawy Jaśminowiec napisał(a):~~Atramentowa Lantana napisał(a): przekaz optymistyczny z okazji świątGdzie tacy DEBILE się rodzą??????
Ładna pogoda w ostatnich dniach pokazała optymistyczny widok na ulicach , coraz mniej zombie z pieluchami na twarzach a zdecydowana przewaga ludzi świadomych z odkrytą twarzą .Myślę że za kilka/ kilkanaście miesięcy gdy pseudo szczepionki zaczną działać i depopulować , zaszczepieni zombie zaczną się przenosić do krainy wiecznej plandemii , i znikną z naszych ulic bezpowrotnie , znikną z TV szamani Horban ,Simon ,czy Sutkowski straszący zombiaków virusem oraz szpitale przestaną straszyć testami tyle wartymi co rzut monetą.
~~Mahoniowy Kuflik napisał(a): Moja znajoma trzeci dzień leży w Lubinie na SORZE bo nie może się dostać do szpitala z powodu braku miejsc. Ma Covida podają jej tlen ale wolnych miejsc nie ma. I g..no mnie obchodzą opisywane tu testy i ich skuteczność i wiarygodność. Szpitale są na granicy wydolności. Ale róbmy tak dalej. Śmiejmy się z tych co chcą zachować dystans, noszą maseczki czy ewentualnie chcą się zaszczepić. COVID JEST I ZABIJA. Ale w sumie to po co ja to piszę. Część naszego społeczeństwa jest tak mądra że i tak mnie za ten wpis wyśmieje.brawo za intelekt,apogeum tepoty i głupoty skupione w twoim małym mózgu jeżeli go posiadasz,a z twojego posta wynika że nie.wygonić tych niby chorych na cowid i zacząć leczyć ludzi naprawde chorych.https://globalna.info/2021/04/02/pandemia-brexit-i-polska-pod-zastaw-na-wall-street-i-w-city-of-london/
~~Mahoniowy Kuflik napisał(a): Moja znajoma trzeci dzień leży w Lubinie na SORZE bo nie może się dostać do szpitala z powodu braku miejsc. Ma Covida podają jej tlen ale wolnych miejsc nie ma. I g..no mnie obchodzą opisywane tu testy i ich skuteczność i wiarygodność. Szpitale są na granicy wydolności. Ale róbmy tak dalej. Śmiejmy się z tych co chcą zachować dystans, noszą maseczki czy ewentualnie chcą się zaszczepić. COVID JEST I ZABIJA. Ale w sumie to po co ja to piszę. Część naszego społeczeństwa jest tak mądra że i tak mnie za ten wpis wyśmieje.