Horus napisał(a):
idąc za klasykiem...
''Jasiu...nie znałem cię z tej strony...'' ;D
napijmy się ...:D
qwax_ napisał(a):~Brunatnoruda Szydlica napisał(a): Nie przeszkadza mi maseczka w kościele i w sklepie, może dzięki temu mniej choruję. Przeszkadzają mi ignoranci, którzy twierdzą, że nie ma pandemii i że maseczka to kaganiec. Szanuj drugiego człowieka, załóż maseczkę w sklepie czy w kościele. Proste prawda...
Odnośnie maseczek, to pojawiają się ostatnio takie "perełki", ale to z pewnością "teoria spiskowa", no bo kto, jak, dlaczego? Nie, to niemożliwe ;)
PIS-PO-PRL napisał(a):Horus napisał(a):
idąc za klasykiem...
''Jasiu...nie znałem cię z tej strony...'' ;D
napijmy się ...:D
Narodowe polmosy zlikwidowane. Od biedy można u Obajtka na Orlenie... ale to już nie to samo. Nawet narodowej wódeczki, żeby narodowo się sponiewierać nie ma.
A z tym podatkiem to ja na poważnie. "Narodowy Program Powrotu do Normalności" ...finansowałbym :D
A że niewolnicza mentalność w narodzie wciąż silna, to nie tylko ja bym na to poszedł ;)
"Cały mózg Polski od wieku przeszło nie jest umieszczony na tej wyżynie formy człowieczeństwa zbiorowego, gdzie mózg bywa, ale w pośladkowych nizinach i czaszce wręcz przeciwnych."
:D :D :D
Jurko61 napisał(a): Ciekawa , wręcz kontrowersyjna postać ??
Obajtek przy całej tej sitwie zwanej Koalicją Obywatelską :):)
To nie Krezus napiętnowany przez Budkę , tylko Mikrus:););)[img=1617481489_mi1y7it.jpg]
Zastosowana autokorekta