~~Złocista Pysznogłówka napisał(a): Wizyta premiera w Bolesławcu była zapowiadana od tygodnia. Jednakże przedstawiciele naszych mediów przespali załatwienie akredytacji. Na co i tak mieli małe szanse. Wiadomo, też było, że wizyta ta będzie bardzo krótka i będzie miała charakter propagandowy. Podobnie wyglądały dzisiejsze wizyty premiera w Legnicy, Lubinie i we Wrocławiu. Dlatego nie było czasu na spotkanie premiera i jego świty z lokalnymi vipami i przedstawicielami lokalnych mediów. Przypomniały mi się wizyty Gierka w czasach słusznie minionych "wiecie, widzimy, że dajecie sobie radę, będziemy pamiętać i popieramy to co robicie, dziękujemy za tak ciężki wysiłek w tej trudnej walce i my ze swojej strony też robimy wszystko żeby w tej walce was wspomagać. " Czasy słusznie minione dawno minęły ale "metody" pozostały te same. Odnośnie osób, które pojawiły się pod szpitalem, żeby wyrazić swoje niezadowolenie z poczynań rządzących to uważam że był to "spontan", mający uzmysłowić tym na szczytach władzy, że nie wszystko co robią musi się podobać ich "poddanym".
Dobra , ja rozumiem ten " spontan ", ale za Gierka Naród liczył sobie czterdzieści dwa miliony , hamerykańscy nałukowcy liczyli sześćdziesiąt w naszych czasach ... Tu i Teraz
... Ilu nas ? .
Jeśli to nie jest ekonomiczna depopulacja serwowana przez żydobankstera Morawieckiego , wraz z jego maseczkami , respiratorami i całym tym gównem kumpli
od przekrętów , to co to jest ?
Szkoda tylko , że tak nieliczna grupa " witała i żegnała " Płemieła :)
Szkoda , że Ludzie Talmudu nie czytają , a Premier własne dzieci do właściwej szkoły posyłał był ... żeby " umiały szonćić ".
Idę na wódę do kumpla Kuternogi ... zrezygnowałem z piwa :D
W ciągu roku zmarło więcej tych , co pozbawieni byli opieki medycznej , niż tych co koronaświrus zabił . Statystyki bywają mordercze dla propagandy , chociaż nie lubię takiej dziedziny nauki , jak Statystyka Mniemanologii Stosowanej :D
Dopisane 19.04.2021r. o godz. 21:32:
Tak nawiasem , gdybym był Kobietą i miał mieć takiego syna Morawieckiego , to też żądałbym bezwarunkowej aborcji , bez względu na uszkodzenie płodu , albo poprawność ideoliogiczną :D
Chlejemy dalej z Kuternogą , ale ja już fasonu nie trzymam ... cham i prostak , cieć i żul . Z Kuternogą ... mało kto trzyma kontakt :D
Wracam do domu , jak pan Płemieł Morawiecki ...
... u mnie w domu tylko brak światła w lodówce ... bo nie stać mnie na żarówkę ledową , a jak nie ma światła , to nie widzę co żreć :D
Ale to nic . Pióro bywa czasem ostrzejsze od miecza :)
Dobrej nocy Bracia Lachy i Wam Siostry Słowianki :)