PIS-PO-PRL napisał(a): Najgorsze jest to, a może najśmieszniejsze, że są ludzie którzy pójdą się zaszczepić nie po to żeby chronić się przed wirusem, tylko po to, żeby raz na 2/3 lata wyjechać w sierpniu na ...olinkluziw... Znam takich. I jak im wytłumaczyć że są idi_tami?
Nie da się tego zrobić Drogi Peerelu :) Ksaweremu też nic nie wytłumaczysz ... oszołom i foliarz :D
A u nas na Bielskiej dzisiaj wolne . Właśnie byłem u Kolegi Zdzicha , który wolnego niestety nie ma ... w małym sklepiku osiedlowym przy Komendzie .
Pytałem , czy pożyczy mi trzy dychy na wódę ... nie pytał kiedy zwrócę :D
Chlejemy dalej , a moderacja na bajaniu nadal działa , jak ta lala :D
I żeby było jasne ... uwielbiam ekschibicjonizm ... Kumpel Kuternoga ten z lornetką dalej liczy tych co chcą się szczepić u Pana Starosty Gabrysiaka ... fury wciąż te same ... a Kolega Zdzichu ... jak Mu powiedziałem , że brakuje mi kija w łapach ... tylko się uśmiechną i wyciągnął portfel ... powalony jakiś ... tak łatwo ulec bajaniu :D
Ufam Drogi Peerelu , że nie dasz się zaciągnąć do " Placówki medycznej " na Bielskiej :D
Lucjan nie dzwoni ... zaczynam się martwić , ale Pan Kazimierz chyba trzyma się dobrze skoro dalej w robocie :D
Adaś wsiadł na rowerek i pojechał na Wartę Bolesławiecką ... kto tu mówi prawdę ?
Qurwa wezmę chyba kij od miotły i pospaceruję po korytarzu ... tak mi Święta brakuje :D