Pannazdzieckiem napisał(a):~Rumiana Krokosmia napisał(a): Ludzie o jakich szczepieniach piszecie ? W Polsce nie ma żadnych szczepień .Wstrzykiwany jest preparat mający w ciągu 2 lat wyeliminować osobę której go wstrzyknięto ,zwykła depopulacja .Zaraz Wielki krzyk szczepienia .Władze uratują ZUS bo ubędzie emerytów , problem mieszkaniowy się rozwiąże bo będzie wiele mieszkań stało pustych itd itd .Zwykłe działanie władz dla dobra ogółu
To tylko spiskowa teoria , jak pieniądz fiducjarny , fraktale , chemitrale i ufoludki . Nic takiego nie ma , a wyrób medycznopodobny jest git .
Ale fakt faktem , wydawało mi się , że skutek będzie natychmiastowy i główkuję właśnie nad mechanizmem opóźniającym proces. To musi mieć chyba coś wspólnego faktycznie z genetyką .
Tak , czy siak ... dzisiaj autentycznie tłum na Bielskiej ... sami Starzy , a Młode Pokolenie pisze maturę z polskiego tylko nie wiadomo gdzie i po co , skoro i tak nas Covid 6,0 pośle do piachu :D
M21W2 napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):~Rumiana Krokosmia napisał(a): Ludzie o jakich szczepieniach piszecie ? W Polsce nie ma żadnych szczepień .Wstrzykiwany jest preparat mający w ciągu 2 lat wyeliminować osobę której go wstrzyknięto ,zwykła depopulacja .Zaraz Wielki krzyk szczepienia .Władze uratują ZUS bo ubędzie emerytów , problem mieszkaniowy się rozwiąże bo będzie wiele mieszkań stało pustych itd itd .Zwykłe działanie władz dla dobra ogółu
To tylko spiskowa teoria , jak pieniądz fiducjarny , fraktale , chemitrale i ufoludki . Nic takiego nie ma , a wyrób medycznopodobny jest git .
Ale fakt faktem , wydawało mi się , że skutek będzie natychmiastowy i główkuję właśnie nad mechanizmem opóźniającym proces. To musi mieć chyba coś wspólnego faktycznie z genetyką .
Tak , czy siak ... dzisiaj autentycznie tłum na Bielskiej ... sami Starzy , a Młode Pokolenie pisze maturę z polskiego tylko nie wiadomo gdzie i po co , skoro i tak nas Covid 6,0 pośle do piachu :D
Piotrek w tym temacie Twoje wpisy to jak spuszczanie szamba do Wisły , smród nic więcej .
Horus napisał(a): Lucusiu ...[img=1620148465_js1uirh.jpg]
po co mnie zaczepiasz?
nie wystarczają ci rozmowy i telefony z twoim wazeliniarzem -koleżką?
i nie podniecaj się tym twoim wnusiem...
dla mnie to ''szczeniak'' któremu tacy jakty ''zlasowali móżdżek'' a chłopaczyna poszedł za waszym głosem o młody i głupi...
i po raz kolejny łżesz w żywe oczy że ja niby to twojemu bratu coś tam o tobie powiedziałem czy napisałem...
Jurko uciekł od zdawałoby się prostej odpowiedzi by po prostu nie stawać przeciw tobie ...a gdyby napisał prawdę wyszedłbyś po prostu po raz wtóry na kłamcę ...
co ty tu kmiotku piszesz o jakimś twoim ojcu?
co ci nowego zrodziło się w tej chorej łepetynie?...;D
ja piszę o twoim ojcu ?
to ty manipulancie słowem bardzo często - jak wyżej - wytykasz mi bycie synem dawnego oficera...
opamiętaj się chłopino...
ktoś napisał post o pzd?... piszesz że ''musi go dobrze znać''?
a przeczytałeś przesłanie jakie ci przekazał w swoim poście kierują je bezpośrednio do ciebie?
przeczytałeś? oczywiście że przeczytałeś ale ważniejsze(dla ciebie nie dla mnie ) jest to czy je zrozumiałeś...
dzisiaj tu piszesz że ''oceniasz'' mnie i pzd na podstawie postów?
łżesz ...
skupiasz się na ''ocenie '' mnie a nie swojego koleżki wazelinki...
kiedy pytam cię konkretnie jak widzisz jego chamstwo ,jego wyzwiska , zmykasz jak zbity pies...:D
więc skończ pierdzielić i nie szukaj ze mną zwady ...
to forum to nie sklep w Ocicach...tu za wino nie kupisz sobie słuchaczy ...;D
Odpowiem tobie Januszku tylko za wnuka którego co prawda w cudzysłowie nazwałeś szczeniakiem , szczekaj dalej " stary kundlu " .
Znam Twoje wyzwiska skierowane do Piotra , może to one były zarzewiem waszego konfliktu .
dla przypomnienia .
Horus napisał(a):
falco to cienias i klasyczny hipokryta...:D