M21W2 napisał(a):
Tak na prawdę nie powinienem ich oceniać , Horus od lat pisze i co jakiś czas uzupełnia mój życiorys .
Pisze do mojego brata jakim to złym i tępym jestem człowiekiem .
Wiem na pewno że jest manipulantem i kłamcą , stąd bardziej sympatia moja jest skierowana do Panny .
Mojego wnuka widział przez nie więcej jak pięć minut i to jemu wystarczyło aby jego opluwać .
Dla mnie jest to bolesławiecki Kali .
~~Błękitny Buk napisał(a):M21W2 napisał(a):
Tak na prawdę nie powinienem ich oceniać , Horus od lat pisze i co jakiś czas uzupełnia mój życiorys .
Pisze do mojego brata jakim to złym i tępym jestem człowiekiem .
Wiem na pewno że jest manipulantem i kłamcą , stąd bardziej sympatia moja jest skierowana do Panny .
Mojego wnuka widział przez nie więcej jak pięć minut i to jemu wystarczyło aby jego opluwać .
Dla mnie jest to bolesławiecki Kali .
Właśnie tak Panie Lucjanie. Ja to widzę podobnie. Panna zagubiony, może coś pleść, można mu to wybaczyć.On potrafi pisać o swoich słabościach.On się do swoich słabości przyznaje.
Całkiem paskudnie wygląda postawa tego drugiego amanta;)Ten to niemal że jak święty, na wszystkich tutaj pluje, a hipokryzje to w CV powinien obowiązkowo zaznaczać.Przy takiej okropnej postawie oskarża Pannzdzieckiem przed sądem.Nie życzę mu powodzenia. Pozdrawiam.
Zastosowana autokorekta
~Rumiana Krokosmia napisał(a): Ludzie o jakich szczepieniach piszecie ? W Polsce nie ma żadnych szczepień .Wstrzykiwany jest preparat mający w ciągu 2 lat wyeliminować osobę której go wstrzyknięto ,zwykła depopulacja .Zaraz Wielki krzyk szczepienia .Władze uratują ZUS bo ubędzie emerytów , problem mieszkaniowy się rozwiąże bo będzie wiele mieszkań stało pustych itd itd .Zwykłe działanie władz dla dobra ogółu