~~Pozłocista Jeżówka napisał(a): Trzeba wspierać Prezesa i jego Nową Strategię Społeczno-Ekonomiczną zwaną dzisiaj Nowym Ładem. Towarzysze z PiSu ! Nie możemy być gorsi od naszych poprzedników z PZPR. Wzorce mamy, ale trzeba je twórczo rozwinąć.
Partia Jarek, Partia Jarek, Partia Jarek!
Oglądnąłem i mam też do was towarzysze pytanie- nie rozumiem po co nasi wielcy przywódcy, bracia Kaczyńscy mówili, że walczyli z PZPR? Nie można było tylko nazwy na PiS zmienić? Może bylibyśmy dalej na drodze budowy socjalizmu, naszego upragnionego raju na Ziemi.
Gut , aber mein friend , ich chabe takie wrażenie , że Gierek był ostatnim rzeczywistym Przywódcą Narodu , bo o Morawieckim , albo Dudzie to nawet szczury pamiętać nie będą .... sobotni wieczór ... Kobieta , wino i śpiew ... ciekawym , czy mi stanie ... Odwagi Cywilnej , aby zmierzyć się z Systemem ?
Najbardziej spodobał mi się facet , co na rowerku po... pierdalał w maseczce :D
Idę po piwo , ja stary alkoholik i foliarz :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Białawoszary Kosmos napisał(a):
Skoro zamówili kolejne 1,8 mld szczepionek to chyba każdy już powinien się zorientować, o co chodzi.
efekt 500+
Unia widząc wielki sukces programu i wzrost liczby urodzeń zakłada, że wkrótce będzie nas w ojropie więcej niż chińczyków w chinach i indian w indiach :D
No i w końcu jest czym szczepionki na grypę zastąpić, bo tamte jakoś tak średnio się przyjęły
~~Żółta Azalia niezalogowany 8 maja 2021r. o 20:33
PIS-PO-PRL napisał(a): Unia widząc wielki sukces programu i wzrost liczby urodzeń zakłada, że wkrótce będzie nas w ojropie więcej niż chińczyków w chinach i indian w indiach :D
Możesz napisać na jakiej podstwie wysnułeś ten pasjonujący wniosek???
Ruszaj dobrze łbem bo miałem piątkę z matematyki!!:D
no sorry
ale nie mogę
Rząd nie ujawnił danych na podstawie których twierdzi że program 500+ przyczynił się do wzrostu dzietności.
No co ja zrobię, nic nie zrobię, ale wierzę im na słowo
~~Zielonobrunatny Rojnik niezalogowany 9 maja 2021r. o 9:23
WITAM WSZYSTKICH;proszę zapamiętać ten post;Do maseczek wrócimy na przełomie września;tj chwilowe ponieważ musi się odbyć spis bydła powszechnego,a żeby uśpić czujność bydła,to ten niby rząd,wprowadził uśpienie tego co i tak wróci.Ponieważ nadchodzi kataklizm o którym nie mówią w TV i nie powiedzą.Ale pewna grupa tam wysoko wie o wszystkim bunkry i tunel Gotharda mają przygotowany.A chodzi w tym wszystkim o to aby zaszczepić bydło i do piachu,żeby jak najmniej ludzi pozostało na ziemi kiedy nadejdzie kataklizm(nie mylić z końcem świata)bo w trakcie kataklizmu ci tam co to się w bunkrach ukryją nie życzą sobie odwiedzin bydła pospolitego.Zapraszam do wysłuchania tej fajnej piosenki lecz proszę zwrócić uwagę na słowa,słowa piosenki,słowa piosenki,mówią same za siebie.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.