~~Dyniowa Inkarwilla napisał(a): Zaszczepiłem się oraz cała moja rodzinka! Zero problemów!Odpowiem tak jak Putin powiedział do Bidena: "kto się przezywa ,tak się sam nazywa"
Ile dni spędzę jeszcze na tym ziemskim padole w towarzystwie covidiotów??:D
Czy ktoś da więcej niż dwa lata?? :D
~~Krwistoczerwona Karagana napisał(a):~~Dyniowa Inkarwilla napisał(a): Zaszczepiłem się oraz cała moja rodzinka! Zero problemów!Odpowiem tak jak Putin powiedział do Bidena: "kto się przezywa ,tak się sam nazywa"
~~Dyniowa Inkarwilla napisał(a):Muszę być dumny,bo mi za wpisy dyskredytujące pandemię i szczepionki przeciw covidowi płacą w rublach~~Krwistoczerwona Karagana napisał(a):~~Dyniowa Inkarwilla napisał(a): Zaszczepiłem się oraz cała moja rodzinka! Zero problemów!Odpowiem tak jak Putin powiedział do Bidena: "kto się przezywa ,tak się sam nazywa"
Jestem dumny z porównania do Bidena!!
Czy ty również jesteś dumna Czerwona Karagano??:D
~Złotawa Cieszynianka napisał(a): Ci co poleźli dać sobie wstrzyknąć ten preparat ,jak będą od tego umierać ,to żadnej pomocy medycznej im nie powinno się udzielać ,sami poleźli sami zdecydowali się aby być genetycznie modyfikowanymi szczurami doświadczalnymGdzie tacy idioci się rodzą?