~~praktykujcy napisał(a): Ja uważam .że nie powinno się chodzić w małej miejscowości do spowiedzi do swojego proboszcza który wszystkich zna od podszewki dzięki spowiedzią .To jak nie będziesz chodził u siebie to takie tłuki gościszowskie ci powiedzą że wcale nie chodzisz bo oni myślą że istnieje tylko ich kościół:)
~~praktykujcy napisał(a): Ja uważam .że nie powinno się chodzić w małej miejscowości do spowiedzi do swojego proboszcza który wszystkich zna od podszewki dzięki spowiedzią .
~~Krwistoczerwony Winorośl napisał(a):pójdziemy tam gdzie będziemy chcieli na pewno nie tam!Ktoś napisał: ~~Poczerwieniała Kolendra napisał(a): A dlaczego pani Socha sie odgraza, ze do kosciola nie pojdzie? Nie rozumiem... Przeciez do tej pory tez nie chodzila....
Ale księdza będzie chciała przy pogrzebie ...i tez będzie kłótnia po jej śmierci bo jej się należy.
~~Marcel 97 napisał(a): Ksiądz nie wie jak to jest chować własne dziecko bo ich nie ma ,nie wie jaki to bòl . Nie ma nic gorszego jak pogrzeb własnego dziecka .
~~Ciemnokasztanowy Sadziec napisał(a):Ktoś napisał: ~~praktykujcy napisał(a): Ja uważam .że nie powinno się chodzić w małej miejscowości do spowiedzi do swojego proboszcza który wszystkich zna od podszewki dzięki spowiedzią .To jak nie będziesz chodził u siebie to takie tłuki gościszowskie ci powiedzą że wcale nie chodzisz bo oni myślą że istnieje tylko ich kościół:)
~~Krwistoczerwony Winorośl napisał(a):Ktoś napisał: ~~Poczerwieniała Kolendra napisał(a): A dlaczego pani Socha sie odgraza, ze do kosciola nie pojdzie? Nie rozumiem... Przeciez do tej pory tez nie chodzila....
Ale księdza będzie chciała przy pogrzebie ...i tez będzie kłótnia po jej śmierci bo jej się należy.