~~Ciemnoniebieska Inkarwilla napisał(a): Pojęcia nie macie. Takie miejsce musi być klimatyzowane, ogrzewane, monitorowane z systemem przywołania i czujników. Tylko to widocznie kosztuje. Dla mnie rewelacja bo ileś istnień ludzkich zostanie ocalonych. Cudownie.To taniej będzie jak siostry będą pełniły dyżur przy oknie. Za wiele chyba do roboty nie mają.
~~Szarozielony Pierwiosnek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonkawobrązowy Osteospermum napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieska Inkarwilla napisał(a): Pojęcia nie macie. Takie miejsce musi być klimatyzowane, ogrzewane, monitorowane z systemem przywołania i czujników. Tylko to widocznie kosztuje. Dla mnie rewelacja bo ileś istnień ludzkich zostanie ocalonych. Cudownie.
a ile dałaś
Matka dżesiki cz brajanka, nie czekałby na okno życia tylko by wyskrobała z krzykiem na ustach że aborcja jest ok.
dopiero czeka az zamontuja - ma dwojke, dżesike i brajanka
~~Biskupia Surfinia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieska Inkarwilla napisał(a): Pojęcia nie macie. Takie miejsce musi być klimatyzowane, ogrzewane, monitorowane z systemem przywołania i czujników. Tylko to widocznie kosztuje. Dla mnie rewelacja bo ileś istnień ludzkich zostanie ocalonych. Cudownie.To taniej będzie jak siostry będą pełniły dyżur przy oknie. Za wiele chyba do roboty nie mają.
~~krajan30 0 napisał(a): 30 ooo tys. to ma byc ze zlota?
~~Ametystowy Sundaville napisał(a):Ktoś napisał: ~~sarna napisał(a): i to na pewno okno na drugim miejscu a kasa dla siostrzyczek jestem budowlańcem i pierwszy raz w życiu widzę tak drogie okno ale każda metoda jest dobra aby wyrwać kasę a gdzie tu humanitaryzm, a może windę jeszcze jakieś złote klamki, pazerność nie ma granic
Czyli co, zbiórkę można zakończyć, a Ty za środki które dotychczas zebrano wykonasz wszystkie prace niezbędne, żeby taki punkt mógł funkcjonować. Brawo! Takie inicjatywy należy tylko pochwalać i im kibicować.
~~Ametystowy Sundaville napisał(a):Ktoś napisał: ~~sarna napisał(a): i to na pewno okno na drugim miejscu a kasa dla siostrzyczek jestem budowlańcem i pierwszy raz w życiu widzę tak drogie okno ale każda metoda jest dobra aby wyrwać kasę a gdzie tu humanitaryzm, a może windę jeszcze jakieś złote klamki, pazerność nie ma granic
Czyli co, zbiórkę można zakończyć, a Ty za środki które dotychczas zebrano wykonasz wszystkie prace niezbędne, żeby taki punkt mógł funkcjonować. Brawo! Takie inicjatywy należy tylko pochwalać i im kibicować.